Taa Rauzan man taaa patika. Es tik ljoti gribeeju, lai atgriezhas taadu kleitu mode, un vinjai vienmeer tie perfektie mati :D
Bet nu miiljaakie no meksikaanjiem Esmeralda un Rozalinda. Tad veel, man liekas, pa ltv1 raadiija Milagrosu no riitiem. Taadu Ruubiju nemez nezinu. Paareejos meksikaanju seriaalus arii skatiijos, bet nesekoju tik ljoti liidzi. Bija Melnaa Peerle, kuru skatiijos, jo raadiija vasaras briivlaikaa, bet man iisti nepatika :D
Atceros, ka vienu briidi maajaas katru vakaru 9 raadiija kaadu seriaalu. Pirmdienaas Chikaagas Ceriiba, otrdienaas neatceros, kas bija. Treshdienaas Policijas Akadeemija seriaals, Ceturtdienaas X faili un piektdienaas Sherloks Holmss. Tos visus skatiijos.
Un meitenes, kaa sauca to seriaalu, ko raadiija tieshi pirms (vai peec) taa seriaala ar taam naakotnes chikaam (diskusijas saakumaa runaajaat), kur bija taa mulate. Tas otrs seriaals bija taads smiekliigs, par to laiku, kad notiek Kariibu juuras piraati, vismaz peec dreebeem izskatiijaas taa. Varbuut kljuudos.
Un kaa sauc angliski to seriaalu, kur meitene paarveertaas par peljkji?