Man kādreiz arī ik pa laikam parādījās - liku virsū kāpostu lapu (nedaudz saspaidīju, lai sāk sulot) - pārgāja 2 dienu laikā. Un varbūt izklausīsies ne īpaši jauki, bet vēl smērēju virsū savas siekalas - nekad nekādas zāles lietojusi neesmu un tiešām pārgāja.
Kad man bija tāda pati vajadzība, man aptiekā pateica, ka nav tādu līdzekļu, ieteica likt siltu melno tēju. O.o Vienīgā smēre, kura man palīdzēja - Riņķa ziede, bet mamma to pērk pie onkolīša, kurš to ziedi taisa. :)
Riņķa ziede, bet mamma to pērk pie onkolīša, kurš to ziedi taisa.
Par Riņķa ziedi varu piekrist - man arī palīdzēja :) Tagad Riņķa ziedi tirgo viņa meita Evija (arī smēri tagad pārsauca par ''Evija'', ja pareizi atceros), un viņa kaimiņiene, kurai viņš recepti uzticēja, jo pats Riņķis jau (laikam) 8 gadus kā miris :) Bet ja ir interese, noteikti internetā var atrast kontaktus, kur ziedi var dabūt
vakar iztrakojos pa āru un šodien komplekts miežagrauds ar aukstumpumpu! super! laikam imunitāti iedragāju, vai arī pārāk pliki saģērbos
paldies par ieteikumiem! par Riņķa ziedi nebiju dzirdējusi :)
kas tas par idiotismu ar spljaushanu?:D
ludzu medicinisku pieradiijumu.
draudzenei visa acs bija sapampusi pat, un nu miiilzigs tas.miezha grauds.bija, knapi vareja aci attaisit
pa slimnicam vinu vairak ka nedelu mociija,lidz BEIDZOT kaada maasinja ieraudziija vinas aci un lika dzert B vitaminu, otraja diena jau nopampa un pec 2 dienam.mieza grauds pazuda, un izlaiduma smuka bija:)
kas tas par idiotismu ar spljaushanu?:D
ludzu medicinisku pieradiijumu.
draudzenei visa acs bija sapampusi pat, un nu miiilzigs tas.miezha grauds.bija, knapi vareja aci attaisit
pa slimnicam vinu vairak ka nedelu mociija,lidz BEIDZOT kaada maasinja ieraudziija vinas aci un lika dzert B vitaminu, otraja diena jau nopampa un pec 2 dienam.mieza grauds pazuda, un izlaiduma smuka bija:)
ar spļaušanu ir ta ka nemaz īsti nav jāspļauj bu vismaz ne ar visām siekalam pa gaisu :D .. bet tikai cilvēks jānobiedē.. laikam.. ! :D
nu iespļaujot negaidīti cilveks nobīstās.. kaut kā tā :D