Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Reitings 68
Reģ: 01.05.2013
Sveikas!

Situācija tāda,ka, ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām. Vienu dienu vīrs paziņoja,ka viņam esot apdzišusas jūtas un ka viņš vēlas padzīvot atsevišķi un apdomāt dzīvi. Tā arī notika, ļāvu viņam aiziet. Viņš noīrēja dzīvokli. Ir pagājušas nu jau 3 nedēļas, bet atpakaļ viņš vēl nenāk. Atnāk šad tad pie bērniem vai mašīnai pakaļ(jo tā ir pie manis,sakarā ar to,ka man bērni jāvadā). Es zinu,kur viņš dzīvo, esmu apciemojusi viņu, nekas neliecina par citu sievieti. Pa naktīm viņš strādā un pa dienām guļ. Šobrīd ir tā,ka viņš man zvēr,ka naks mājās, bet lai dodu viņam vēl mēnesi laika. Vienu dienu viņš man saka, ka nāks un ka mīl, citu dienu,ka tomēr nenāks un nemīl. Nesaprotu,ko man domāt. Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties. Ko jus par so visu domājat? Atvainojos,ka neskaidri sarakstīju, uzdodiet vēl papildjautājumus,ja nepieciešams,atbildēšu. Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri. Kad jautāju viņam iemeslus šim visam, vins saka, ka vaina neesot maniii, bet vinaa.
01.05.2013 23:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kapec bez teva? Jomajo ...rapt pakal gadiem nav laba atmofera berniem radita no mates puses.Jakarto dzive, darbs, sevi jasakarto un jabut laimigai. Liamiga mamma berniem vajadziga. Tevs mūzam ir un paliks tēvs. Diemzēl gadas ka te ka nahuren nevajag tos bernus.Ar varu muļš nekļūs. Ta gadas dzīve, bet jadzivo talak.
04.05.2013 18:11 |

Reitings 27552
Fikso bērnu atstāšanu bez tēva sauc par dzīves sakārtošanu?
Un Tu droši zini, ka tas vīrietis nav tik daudz cieņas pelnījis, lai viņam dotu vismaz divu .. trīs nedēļu laika? Un, ja viņš pat satiekas ar kādu citu, bet beigās saprot, ka par autori labākas nav un nebūs?

1. berni ir pelnijuši uzmanibu no teva, te tadas vairs nav
2. cieņū bernu mate un sieva ari ir pelnijusi, te tadas nav
3. tad autore ari var iemeginat kadi citu čali? Tikai redz tevisn grib 100% paklaušanos no autores, un iet mileties drikst tikai visn ar citam, autore ka harema verdzene lai tup un gaida.

PILNIGS SVIESTS. bērnus zēl kam tadi vecaki.
04.05.2013 18:14 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Kapec bez teva? Jomajo ...rapt pakal gadiem nav laba atmofera berniem radita no mates puses.Jakarto dzive, darbs, sevi jasakarto un jabut laimigai. Liamiga mamma berniem vajadziga. Tevs mūzam ir un paliks tēvs. Diemzēl gadas ka te ka nahuren nevajag tos bernus.Ar varu muļš nekļūs. Ta gadas dzīve, bet jadzivo talak.
Jādzīvo, jādzīvo, tikai es savā dzīvē neesmu redzējis nevienu vientuļo māti, kura būtu varējusi izaudzināt dēlu tā, lai viņš gados 14 neuzrāptos mātei uz galvas vai nekļūtu par pieaugušu memmesdēliņu. Ja paklausīs Tevi, ceru, ka autorei dēlu nav. Lai cik vājš ir bijis mans tēvs, vienmēr būšu vinam pateicīgs, ka viņš vismaz bija blakus.
04.05.2013 18:16 |

Reitings 27552
Sūdiga tev apkartne tada gadijumā. Man ier citada pieredze.Turklat kapec japaliek vienai? Vīriešu ir gana daudz uz pasaules. :D
04.05.2013 18:18 |

Reitings 27552
Lai cik vājš ir bijis mans tēvs, vienmēr būšu vinam pateicīgs, ka viņš vismaz bija blakus.
Vecis autorei jau spļauj uz berniem. Un ar katru dienu tas bus arvien redzamak. Norm,awls vecis neiet p[rom no berniem, pat ja šķiras ar sievu. Te vareja lasit ka pat kopa dzivojot faktiski vira un teva nav bijis.
04.05.2013 18:19 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, zini, ir gadījumi, kad šķiršanās ir labāks variants visiem. mani vecāki izšķīrās, un es viņiem par to esmu pateicīga, jo uz nepārtrauktiem strīdiem klausīties nav pelnījis neviens bērns. te variants nav diži labāks -- mamma asarās un papucītis, kurš blandās nezin kur un nav zināms, kad un vai vispār atnāks atpakaļ. tādu, kurš vienkārši uzliek totālu mīksto savai ģimenei un par bērniem interesi vairs neizrāda, pat var vīrieti negribas saukt
04.05.2013 18:22 |

10 gadi
Reitings 1582
1. berni ir pelnijuši uzmanibu no teva, te tadas vairs nav
2. cieņū bernu mate un sieva ari ir pelnijusi, te tadas nav
3. tad autore ari var iemeginat kadi citu čali? Tikai redz tevisn grib 100% paklaušanos no autores, un iet mileties drikst tikai visn ar citam, autore ka harema verdzene lai tup un gaida.
3. Lai man piedod autore, būšu tiešs un nežēlīgi atklāts. Tu ļoti daudzas tādas zini, kuras ir "sakārtojušas savu dzīvi" un "iemēģinājušas jaunus čaļus" ar diviem bērniem aiz muguras? Padomā, ko runā!
04.05.2013 18:22 |

Reitings 68
Kubiete, man riita maina abiem beerniem saakas tikai septembrii.
Melns, man ir dels.
04.05.2013 18:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, zini, ir gadījumi, kad šķiršanās ir labāks variants visiem. mani vecāki izšķīrās, un es viņiem par to esmu pateicīga, jo uz nepārtrauktiem strīdiem klausīties nav pelnījis neviens bērns. te variants nav diži labāks -- mamma asarās un papucītis, kurš blandās nezin kur un nav zināms, kad un vai vispār atnāks atpakaļ. tādu, kurš vienkārši uzliek totālu mīksto savai ģimenei un par bērniem interesi vairs neizrāda, pat var vīrieti negribas saukt
Varbūt ... Bet ir arī tādi varianti, kā man. Man tēvs uzskatāmi parādīja, kā neveidot ģimeni un kādas attiecības neveidot! Domāju, ka mana sieva ar to var būt apmierināta. Jau no agras jaunības prātā ir tas, ka man nav tiesību būt vājam. Atceries, ka mūsu bērni dzīvē vienmēr aiziet tālāk par mums.
04.05.2013 18:27 |

Reitings 27552
tos kas strada pa 12 stundam ģimene satiek brīvdiernās. Palauajs un zin ka neuznaks melnie un neskries prom.
U8n ja ziniu ļoti, ļoti daudzas kas ar diviem un pat pieciem berniejm otrreiz apprecas. Tu kur dzivo? Uz menes vai :D
04.05.2013 18:28 |

Reitings 27552
Un vel daudzas sievietem ar berniem ir mīlākie. Nav neas arkartejs. Pat ginekologi iesaka ja nav vira, lai mīlāko iegadajas. Taču tur atkal jazin anatomija vai ne:D
04.05.2013 18:30 |

10 gadi
Reitings 1582
Ir tādi, kurus arī brīvdienās nesatiek.
Un otrs apgalvojums, manuprāt, ir vēlamā uzdošana par esošo. Lai izsakās citas!
04.05.2013 18:31 |

Reitings 27552
Tādi kururs nesaatiek ir, tadi ka autorei.Un kam tadi vajadzigi? Nevienam:D

Uhn zini LV katra tresa sieviete ir otrtreiz preceta. Dzives realitate , un ar visiem berniem. :D
04.05.2013 18:35 |

Reitings 55
Reģ: 10.03.2013
Es ari neuzskatu,ka ir verts sevi lupatas loma nostadit!!! Pasaule viriesu netrukst, kas ari ar 10 berniem sievieti pienems,miles un lolos...
04.05.2013 18:37 |

Reitings 68
Es pavisam noteikti zinu,ka es virieti atradisu,jau sobrid ir paris kandidati,bet es tam neesmu gatava. Vel aiz astites turu ceribu,ka vins atgriezisies...
04.05.2013 18:56 |

Reitings 57
Reģ: 29.08.2010
Nevaru sevi nosaukt par dzīves gudru, bet šo to arī savās attiecībās esmu piedzīvojusi un varu teikt vienu-vīriešus visvairāk piesaista un atsauc atpakaļ vienaldzība un fakts, ja redzēs un dzirdēs tevi laimīgu bez viņa. Ja tu parādīsi,ka tev viņu nevajag. Vīriešiem instinktos ir cīnīties-ja tu "skrien" viņam pakaļ, tātad viņš jūtās kā galvenais un iekārojamais.
Saprotu,cik grūti tas var būt-esot vienatnē izraudies vai kliedz mežā, bet, satiekot viņu, uzkrāsojies, sapucējies un uzliec vislielāko smaidu! iesaku no sirds!
Tas nostrādā vienmēr ;)
04.05.2013 18:56 |

Reitings 68
MyOwnWay, jā, tā arī darīšu,paldies:)
04.05.2013 19:09 |

Reitings 68
Paldies visiem,kas atbalsta,dod padomus, dalaas pieredzee un seko lidzi. Tas man tiesam palidz. Pat antidepresantus nevajag, redz,cik juus man labi:) Es noteikti zinosu par visiem jaunumiem,lai zinat,kaa man viss beidzas:)
04.05.2013 19:20 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Arī domāju --neraksti viņam sms,nezvani,,,,noturies,,,,nodarbojies ar kaut ko,,,ej uz kursiem ,laiks bus aizpildits,,,,vari man privati ari uzrakstit vēstuli.
04.05.2013 19:35 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Es iesaku darīt to pašu, ko viņš - atpūsties no otra un veltīt laiku sev :)
05.05.2013 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)