Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Reitings 68
Reģ: 01.05.2013
Sveikas!

Situācija tāda,ka, ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām. Vienu dienu vīrs paziņoja,ka viņam esot apdzišusas jūtas un ka viņš vēlas padzīvot atsevišķi un apdomāt dzīvi. Tā arī notika, ļāvu viņam aiziet. Viņš noīrēja dzīvokli. Ir pagājušas nu jau 3 nedēļas, bet atpakaļ viņš vēl nenāk. Atnāk šad tad pie bērniem vai mašīnai pakaļ(jo tā ir pie manis,sakarā ar to,ka man bērni jāvadā). Es zinu,kur viņš dzīvo, esmu apciemojusi viņu, nekas neliecina par citu sievieti. Pa naktīm viņš strādā un pa dienām guļ. Šobrīd ir tā,ka viņš man zvēr,ka naks mājās, bet lai dodu viņam vēl mēnesi laika. Vienu dienu viņš man saka, ka nāks un ka mīl, citu dienu,ka tomēr nenāks un nemīl. Nesaprotu,ko man domāt. Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties. Ko jus par so visu domājat? Atvainojos,ka neskaidri sarakstīju, uzdodiet vēl papildjautājumus,ja nepieciešams,atbildēšu. Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri. Kad jautāju viņam iemeslus šim visam, vins saka, ka vaina neesot maniii, bet vinaa.
01.05.2013 23:14 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Klaui viņa lūgumam. Esi verdzene
04.05.2013 15:35 |

Reitings 68
krupi,paldies par daliisanos pieredzee. Kaut es speetu peec iespeejas aatraak to pienemt un tikt paari...
04.05.2013 15:36 |

Reitings 68
Melns, Tu kā vīrietis pasaki - cik ilgu laiku vīriešiem parasti vajag,lai apdomātos, bet tai pat laikā citas vēl nemeklētu?
04.05.2013 15:41 |

Reitings 55
Reģ: 10.03.2013
Ar ko Tu vispar ikdiena nodarbojies?
04.05.2013 15:42 |

Reitings 68
krupi, neko īpašu, bērni, beerni - tie man ir majas uz mainam, vienam rita maina, otram vakara maina, tad vadaasana pa pulciniem, utt.
04.05.2013 15:45 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Vienu dienu es vinam pajautaaju

3 nedēļas viņš ir prom, bet liekas, ka tu katru dienu viņu bombardē ar SMS. Liec tak viņam mieru - ar varu nenoturēsi un katru dienu sūtot SMS viņam neradīsi vēlmi atgriezties.

cik ilgu laiku vīriešiem parasti vajag,lai apdomātos, bet tai pat laikā citas vēl nemeklētu?
Man jautajums nebija adresēts, bet uz to tāpat viennozīmīgi nevar sniegt atbildi. Citam vajag 1 dienu, citam varbūt pat gadu. To, ka citas pa šo laiku viņam nav bijis, nekad 100% neuzzināsi, bet, ja apgalvos ko pretēju. Man liekas, ka šāda aizbildināšanās "padzīvot atsevišķi" lielā mērā saistās ar citu sieviešu "izbaudīšanu". Pati teici, ka tev nekā cita bez bērniem un vadāšanas uz pulciņiem nav - vīrietim nevajag mājās sēdētāju. Tev vispār kāda cita nodarbošanās eksistē? Hobiji? Ja nē, nav ko brīnīties, ka vīrietim iestājies apnikums un tā runa par to, ka neesi paklausīga, manuprāt, ir tikai izdomājums.
04.05.2013 15:52 |

Reitings 55
Reģ: 10.03.2013
Tad atrodi pa starplaikiem ar ko nodarboties! Man palidzeja fitness. Pa dienu nodevu ugunjus ta,ka maz nelikas, noliku bernu gulet, un uzreiz ari pati blakus biju. Nebija fiziski speka domat vai uztraukties par kko. Un vispar- sac ar to,ka beidz sevi zelot, bet dusmojies uz vinju!!! Ko tik Tu lidz sim neesi vinja laba darijusi un tas merglis pacelj asti un aiziet!!! Vienkarsi pamaini savu domasanu un uztveri. Saprotams,ka dzivi savadaku vari nemaz sava acu prieksa neredzet, bet tada ir, tikai vajag atvert acis un sakt iet pretim ta,kas Tev vel prieksa. Ja tas nelidz, tad atceries,ka Tev ir 2 berni, kas ir no Tevis atkarigi un neviens cits vinjiem dzive nav nepieciesams vairak ka TU! Tapec esi stipra vinjiem, un tad jau ari saksi saprast, ka jabut stiprai ari prieksh sevis!
04.05.2013 15:53 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties.

Nu, bet tu esi spējusi nesazināties kaut vienu nedēļu? Ja nē, tad, lūdzu, pārstāj rakstīt viņam SMS, it sevišķi par attiecību jautājumiem. Kad pats zinās atbildi un būs gatavs runāt, pats tevi sameklēs.
04.05.2013 15:53 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, Tu kā vīrietis pasaki - cik ilgu laiku vīriešiem parasti vajag,lai apdomātos, bet tai pat laikā citas vēl nemeklētu?
Nezinu, kas viņam par problēmām un kas ir viņš pats, no tā ir daudzkas atkarīgs. Ja par mīlēšanos, tad ir situācijas (VID audits, stress, problēmas darbā, pārstrādāšanās), kad var negribēties mēnesi un vairāk, tā kā par to, ka viņām NOTEIKTI ir cita, es par 100% pārliecināts noteikti neesmu.
Izskaidro, kā jūties un ko par to visu domā un pajautā viņam, cik ilgi Tev gaidīt? Protams, piekrīti tikai termiņam, kurš Tev pašai šķiet pieņemams. Ja runāt negrib, tad "nosūti viņam ierakstītu vēstuli" ar savu variantu un uzskati, ka sūtījums ir saņemts. Šai laikā, lai cik tas nebūtu grūti un sāpīgi, centies viņuam netraucēt, lai saprot, ko pats no šīs dzīves grib. Ja termiņš ir beidzies un atbildes nav, - uzskati, ka esi brīva.
04.05.2013 15:57 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
tad "nosūti viņam ierakstītu vēstuli" ar savu variantu un uzskati, ka sūtījums ir saņemts. Šai laikā, lai cik tas nebūtu grūti un sāpīgi, centies viņuam netraucēt, lai saprot, ko pats no šīs dzīves grib. Ja termiņš ir beidzies un atbildes nav, - uzskati, ka esi brīva.

Pirmo reizi redzu vīrieti kam tadas tīņu idejas ienak prata. Tur vecism autores 30 gadi un divi berni. Kada nahren ierakstita vestule? Jbekura gadijuma sekost šķiršanās tiesa ja kas, un uzturlidzekļu piedzina. Sviestains ieteikums . Autores vieta neliktos ne zinis, lai doma pats. Sakartotu savu vidi,iegutu kadu hobiju vai darbinu kaut uz pusslodzi. Sevi sakoptu. Patusetos..
04.05.2013 17:08 |

Reitings 27552
Un vispar nabaga bērni ja tā padomā? Ka viņi jūtas? Dikti labis anaka uzcep divus mazos , sieva noņemas ar vina berniem,maju azimirst par sevi.Taču redzi vecis izdoma padomāt. Pipec vispar. Un te vel kads idiots iesaka ierakstitas vestules sutit....kuda mir katitsa. Cita atkal lūgties pa pus gadam....Jomajo...
04.05.2013 17:31 |

Reitings 68
Kaadu es varu nodarbosanos citu atrast,ja man beerni visu laiku ir maajaas - uz mainam, diendusu vairs negul vini, viirs pa dienaam guleeja peec nakts mainas un man nepaliidzeeja ne ar ko,pa kuru laiku? Tagad arii,kad es esmu viena ar beerniem - kada nodarbosanas?

Melns, es jau vinam jautaaju tos jautaajumus, bet vins katru reizi saka savaadaak,cik laika vajadzees -tad 2 nedeelas,tad meenesis...

Es neesmu konatkteejusies ar vinu pagaidaam divas dienas, meeginaasu iztureet ilgaak. Vai liksana mieraa vareetu buut iespeeja,ka vins atgrieziisies. Apnicis tas izmisums...
04.05.2013 17:55 |

Reitings 27552
Nav iespeja bernus iekartot dienas darzina un meklet pasai darbu.Sac domat, sakarto savu dzivi.
04.05.2013 17:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Pirmo reizi redzu vīrieti kam tadas tīņu idejas ienak prata. Tur vecism autores 30 gadi un divi berni. Kada nahren ierakstita vestule? Jbekura gadijuma sekost šķiršanās tiesa ja kas, un uzturlidzekļu piedzina. Sviestains ieteikums . Autores vieta neliktos ne zinis, lai doma pats. Sakartotu savu vidi,iegutu kadu hobiju vai darbinu kaut uz pusslodzi. Sevi sakoptu. Patusetos..
Pēdiņas pie "ierakstītās vēstules" ievēroji? Skaidroju. Ierakstīta vēstule ir tāds sūtījima veids, attiecībā uz kuru tiek uzskatīts, ka saņēmējs to ir saņēmis un izlasījis pat, ja tā vēstule neatplēsta ir iemesta papīrgrozā. Autores situācijā es iesaku līdzīgā veidā komunicēt ar aizgājušo vīru, ja "dzīvajā" viņš sarunāties negrib. Autores gadījumā tas var būt SMS, vēstule draugos vai kas cits ar tekstu tipa "Gaidu no Tevis atbildi līdz ........ Piedod, ilgāk gaidīt man nebūs spēka." Vīrs var izlasīt un var nelasīt, bet autorei jāuzskata, ka viņš ir ticis informēts. Viss. Un nekādu pārmetumu - nepaspēji - pats vainīgs! Кто не успел, тот опоздал.
04.05.2013 17:58 |

Reitings 27552
Izxlasi viniem divi berni, vecis 30 gadi...kada nahren sms????????? Nabag mazie , tēvs kretīns. Un vel te mammu maca nevis dziovi saklartot, bet lugties tīņu līmenīti.
04.05.2013 17:59 |

Reitings 27552
Vīrs var izlasīt un var nelasīt, bet autorei jāuzskata, ka viņš ir ticis informēts. Viss. Un nekādu pārmetumu - nepaspēji - pats vainīgs! Кто не успел, тот опоздал.
Izlasi visu ko raksta autore, un ari atbioldes. Tas neder. Izlasat tak ko citi saka nevis bernudarza ieteikumus bliezat vaļā.
04.05.2013 18:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, es jau vinam jautaaju tos jautaajumus, bet vins katru reizi saka savaadaak,cik laika vajadzees -tad 2 nedeelas,tad meenesis...
04.05.2013 18:03 |

Reitings 27552
Ko vēl es varētu darīt,lai vērstu situāciju par labu?...
Protams,ka es necentīšos vinam ieriebt beernus nedodot,bet vins jau pagaidaam vinus arii neprasa,saakumaa naca,bet vairs nenaak.

Ta jau domaju ka uz berniem po, jo citadi šita ka berns 30 gados neizpilditos.
04.05.2013 18:05 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
komentárus nelasíju, gan jau meitenes paskaloja tev smadzenes!!! nu ká tá var, ko tu skrien pakalj ká stulba kaza? aizgája? nomaini slédzenes, izslédz telefonu un domá par saviem bérniem, nevis tizlu váju vírieti, kursh nemák ne aiziet, ne palikt, métájas pa vidu!
04.05.2013 18:06 |

10 gadi
Reitings 1582
Izxlasi viniem divi berni, vecis 30 gadi...kada nahren sms????????? Nabag mazie , tēvs kretīns. Un vel te mammu maca nevis dziovi saklartot, bet lugties tīņu līmenīti
Un Tu droši zini, ka tas vīrietis nav tik daudz cieņas pelnījis, lai viņam dotu vismaz divu .. trīs nedēļu laika? Un, ja viņš pat satiekas ar kādu citu, bet beigās saprot, ka par autori labākas nav un nebūs? Tad Tu atbildēsi par to atrisināmu problēmu brīdī izjaukto ģimeni? Tu viņiem tēvu aizvietosi? Jūties spēcīga?
04.05.2013 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)