bet nu ko var labot tādās attiecībās, kur problēma ir vīrieša dzīves uztverē, ka sievietei jābūt vergam?
ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām.
Jā, aiziet nav viegli. Jā, bērni zaudēs tēvu. Bet, kā te arī tika minēts, vai bērniem ir vajadzīgs tētis, kurš izverdzina savu sievu?? Tad labāk, lai dzīvo ar vienu, laimīgu māti, nevis kaut kādā diktatora režīmā zem tēva jūga. Nedomāju, ka sievietēm būtu jāpaliek kopā ar šādiem kretīniem tikai bērnu, naudas vai jebkā cita dēļ.
Pfff, nezvani viņam, neapciemo. Kad atnāk, dari savas darīšanas un baig nepievers uzmanību, bet kad uzrunā, tad esi mīļa un koķetīga. Ta pats atskries!!!ir ļoti labs, bet klāt es vēl ieitektu negulēt ar viņu katru reizi, kad viņš uzvilpj - paflirtē, pakoķetē, bet nemeties uzreiz gultā - tad ganjau atcerēsies, kas viņam zudis
Pirms mēneša sākām dzīvot ar draugu kopā.
Vispār kopā esam jau vairākus gadus un līdz šim viņš vienmēr bijis diezgan čakls un citreiz pat šķita, ka drusku par daudz pedantisma, bet nu tas vairāk izpaudās tajā laikā, kad uz pāris mēnešiem biju pie viņa kojās padzīvot pa prakses laiku. Vienmēr aizrādīja, ja nebiju kaut ko izdarījusi vai sakārtojusi- likās pedantisks.
Bet nu...sākām dzīvot kopā un praktiski jau no pirmās dienas sācis mani uztvert vairāk kā kalponi. Darbu dalīšana ir praktiski tikai strīdu iemesls, ja gribas pastrīdēties, tad var mēģināt aizrādīt viņam, ka man ir jādara visi darbi.
ja otrs cilveks strāda , bet es visu dienu esmu mājās, tad logiski , ka tīru māju un gatavoju. un nav man grūti arī tēju uztaisīt un pienest klāt , un es to neuzskatu par pazemojumu- tieši otrādi- daru ar prieku! man ir prieks ko palīdzet otram utt..
Varbūt izklausīsies vecmodīgi, bet es arī uzskatu, ja vīrietis strādā no rīta līdz vakaram un viens pats pelna, kamēr sievietei ir daudz brīvā laika, ka tomēr sievietei būtu vairums mājas darbu jāizdara.
vispār vēl ko esmu pamanījusi, liekas daudzām meitenēm mājas kārotšana ir teju zobu sāpes.
Man atkal tieši otrādi, tā ir zināma meditācija/sports. Tāpat kā gatavošana ēst, esmu pilnīgi citā pasaulē procesa laikā.Nav laika domāt sliktas domas un atriebības ko tas otrs tagad darīs, ko es varēšu pieprasīt.
Esmu studente, nestrādāju, ir diezgan brīva laika, savukārt mans draugs strādā svarīgā iestādē un viņš veic atbildīgu darbu, par kuru arī saņem pietiekoši, līdz ar to mums un arī man nekā netrūkst ( un te neiet runa par atbalstu un mīlestību, kas pats par sevi piederās attiecībām). Pēc darba viņš ir pilnīgi izpumpēts un arī brīvdienās viņam negrūžu birsti rokās. Turklāt man mājas uzkopšana nesagādā problēmas, es daru to labi un ātri piemērs, traukus viņš mazgā trīs reizes ilgāk nekā es un ēst gatavošana no viņa puses ir katastrofa.
Lūk, vēl četras brīvprātīgas kalpones. Kāpēc neviens neiesaka viņām cīnīties par sieviešu tiesībām? OK, es pārspīlēju, bet gribu tikai teikt, ka, acīmredzot, ir sievietes, kas to piekalpošanu neuztver tik traģiski.
Ieva
vanila un beibe.marta-savaadaak nevareeja. kad kaut kas nebija izdariits, vins visu laiku stresoja un aardiijaas, draudeeja,ka buus jaameklee cita sieva,kas to varees izdariit,ja jau es nevaru-tas gan bija jokojot,bet nu dzirdeeju no vina to biezi. pie friziera pat nevareeju izskriet,peec stundas jau zvana un aardas,kaapeec nav eest atstaats,ka naakamreiz es nekur netiksu.
02.05.2013 01:05 | nosūdzēt | saite
Karamelle
Nožēlojami, ļoti nožēlojami
02.05.2013 01:11 | nosūdzēt | saite
Ieva
karamelle, es tev piekriitu. man tiesaam par sevi ir kauns, bet ir taa,ka es sev neko nevaru padariit,briizam it kaa viss ok, turos, bet briizam uznaak taada kaa panika un tad sadaru lietas,ko nevajadzeetu,par ko man pasai ir kauns pat no mammas.