Vai kādai ir bijis līdzīgi?

Reitings 68
Reģ: 01.05.2013
Sveikas!

Situācija tāda,ka, ar vīru kopā esam 4 gadus, ir 2 bērni. Viss bija labi, protams,savs kašķitis jau bija, bet vienmēr ātri izlīgām. Vienu dienu vīrs paziņoja,ka viņam esot apdzišusas jūtas un ka viņš vēlas padzīvot atsevišķi un apdomāt dzīvi. Tā arī notika, ļāvu viņam aiziet. Viņš noīrēja dzīvokli. Ir pagājušas nu jau 3 nedēļas, bet atpakaļ viņš vēl nenāk. Atnāk šad tad pie bērniem vai mašīnai pakaļ(jo tā ir pie manis,sakarā ar to,ka man bērni jāvadā). Es zinu,kur viņš dzīvo, esmu apciemojusi viņu, nekas neliecina par citu sievieti. Pa naktīm viņš strādā un pa dienām guļ. Šobrīd ir tā,ka viņš man zvēr,ka naks mājās, bet lai dodu viņam vēl mēnesi laika. Vienu dienu viņš man saka, ka nāks un ka mīl, citu dienu,ka tomēr nenāks un nemīl. Nesaprotu,ko man domāt. Viņš mani lūdz nesazināties ar viņu kādu nedēļu,lai viņš paspētu sailgoties. Ko jus par so visu domājat? Atvainojos,ka neskaidri sarakstīju, uzdodiet vēl papildjautājumus,ja nepieciešams,atbildēšu. Es viņu mīlu un nezinu,ko darīt, ļoti pārdzīvoju, lietoju antidepresantus,ko ārsts man izrakstīja, nezinu,kā tikt šim visam pāri. Kad jautāju viņam iemeslus šim visam, vins saka, ka vaina neesot maniii, bet vinaa.
01.05.2013 23:14 |

Reitings 68
freijace,kaa Tu zini,ka neesmu studējusi?Tas nav tiesa. Turklāt, vai tam ir kāds sakars ar situāciju?
06.05.2013 00:32 |

Reitings 68
Estere, kaa lai padzīvo LAIMĪGI? Tad man jāmelo sev, es jau,protams, cenšos to šobrid darit, bet man diez ko labi nesanak. Nezinu ko darisu,ja virs atradis citu. Tas bus loti smagi. Vins jau saka, ka vins neveloties attiecibas vispaar vairs sobrid,ja gadiijumaa veeleesoties naakotnee,tad es busot pirmaa,kas par to zinaas. Mulkiigi,ne?:D
06.05.2013 00:38 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Neko nevar pārdzīvot vienā dienā. Arī ne trijās un varbūt ne piecdesmit trijās. Laiks dziedē rētas. Sākumā tev jāapzinās savas vērtības. Bērni, tu pati. Atrodi mērķi dzīvē. Kaut mazu. Ej uz to. Dzīvo kaut kam, atrodi kādu jēgu. Atrodi jaunu hobiju. Izbrīvē vairāk laika bērniem. Dari to, ko prasa sirds. Laika gaitā viss vecais aizmirsīsies un izplēnēs pats no sevis... Tas būs ilgs laiks! Bet tieši šajā laikā tu sapratīsi, ka laime slēpjas tevī. To tu neatradīsi vīriešos vai naudā. Laime ir tevī, tavā labsajūtā, bērnos, kas dara tevi laimīgu. Nevajag melot sev, vajag pieņemt faktus, samierināties, sākt būvēt jaunu dzīvi!
Uzskatu, ka šo vīrieti tev nevajag paturēt kā 'opciju'. Muļķīgi, bet citēšu seriālu - 'kamēr vien durvis ir kaut puspavērtas, manī vienmēr būs cerība, es vienmēr tikšu sāpināts, tāpēc šoreiz durvis vienkārši cieši jāaizver'. Domāju, ka tikai tā tu vari pilnībā pievērsties jaunai dzīvei, nevis nepārtraukti gaidīt! Tā nevajag dzīvot! Netērē savu laiku!
06.05.2013 00:45 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ieva, atvainojos, likās, ka tikai vidusskola vai pirmā līmeņa augstākā. Nospriedu, ka 24 gadu vecumā jau divi bērni, tad to ir grūti apvienot ar bakalauru. Bet malacis, ka to spēji izdarīt :) Un kāda tam saistība? Ar profeni vai koledžu vienai pašai ar bērniem situācija ir daudz, daudz drūmāka, nekā ar vismaz bakalauru.
06.05.2013 00:46 |

Reitings 68
Estere, tad Tu uzskati, ka tas nebūtu nekas nosodāms,ja es šobrīd kontaktētos ar to klasesbiedru un dotu viņam diezgan reālas cerības?
06.05.2013 00:49 |

Reitings 68
freijace,es dziivoju aarvalstiis un seit pamataa ir mazsvariigi,vai tu paliigskolu beidzi vai bakalauru:) Bet ne par to iet runa. 21 gada vecumaa ieguvu pirmaa liimena augstaako izgliitiibu, sobriid gaidu septembri,kad abi mazie buus nodarbinaati daarzinaa un tad iesu seit kursos vai ko tamliidziigu:) Ar darbu man problemu nav, piedavajumi ir no vecajam vietam,kur sevi labi paradiju:)
06.05.2013 00:58 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Nu skaidrs, tātad negatīvais šajā visā ir tikai emocionālais, ne finansiālais faktors, paēduši būsiet :) Laikam tāpēc, ka neesmu līdz šim mīlējusi, saku, ka tikai emocionālais ir tā bēda šeit, jo vīriešus vienmēr var aizstāt. Bet no vienas puses žēl bērnu, tajā pašā laikā no otras- viņiem tā būs labāk, ja viņus audzinās vīrietis, kurš mīl gan tevi, gan viņus, pat ja arī ne īstais tēvs. Tev jāsaprot, ka ļoti traki tev nav, jo tev ir darba iespējas, priekšā jaunu cilvēku iepazīšana utt. Turies :)
06.05.2013 01:08 |

10 gadi
Reitings 3244
Kāpēc tev viņam vispār dot kaut kādas cerības? Parunājies, pastāsti par savu situāciju - ka gribi mierīgi sakārtot savu dzīvi. Nāks laiks un tad redzēsi. Neko nesoli, neliec cerēt, pasaki viņam kā ir. Nedomāju, ka tagad pati esi tādā apziņas stāvoklī, lai pieņemtu šādus lēmumus. Jāpaiet laikam, ilgam laikam! Un nevajag mesties rokās pirmajam pretimnācējam. Izbaudi vientulību! Cik nu tā ir iespējama ar bērniem, un tomēr.
06.05.2013 01:50 |

Reitings 314
Visu diskusiju nelasīju, tikai pārskrēju pāri dažiem komentāriem un secinājums šāds, meitēn, izskatās tā, ka Tu dzīvo pati savā ilūziju pasaulē, nebrīnos,ka ne tikai idealizē savu bij.(?) vīru, bet arī pati esi izdomajusi, ka Tev ir jābūt viņam pieejamai 24/7. Savādāk, kāpēc viņš aizgaja dzīvot atsevišķi, un viņam bija nepieciešama pauze? Ja viņš būtu vīrietis,par kādu Tu stāsti, tad situācija būtu savādāka, piemēram, Tu vēlētos šķirties, bet viņš Tev neliktu mieru un vajātu. Taču ir otrādāk.
Viens ir skaidrs, ka šīs attiecības diezin vai var glābt, tāpēc neredzu jēgu, kāpēc tur vēl ieguldīt savu enerģiju. Dzīvo tālāk! Dzīve neapstājas, ja vīrietis nolēmis šķirties! Dzīvē ir tik daudz interesenta, nesaprotu, nu kāpēc ir jāieciklējas uz kādu konkrētu cilvēku, KURŠ VĒL PIE TAM TEVI NEGRIB? CENTIES BŪT PAŠPIETIEKAMA, NEVIS PIEDKABE/PIEDEVA/PIEGULĒTĀJA KĀDAM CITAM.

Vispār šokē šis autores teiktais:
gan jau,protams, būs tāds vīrietis, bet, par cik man ir tendence ilgi sērot, tad ilgi vēl tādu nesatikšu, priekš kam man tam cilvēkam darīt pāri un izmantot par plāksteri. Kā jau teicu,pirmai milai tiku paari tik peec 5 gadiem.

Ieva, Tu pati sevi ieprogrammē uz neveiksmi un ciešanām. Tu jau iepriekš izvēlies cietējas lomu, neapsverot nekādus citus variantus! Tev ir jābeiz, pirmkārt, sevi žēlot. Otrkārt, ir jāsaprot, ka bērni ir svarīgāki par jelkādu bikšaini un, treškārt, atrodi kādu sev nodarbi,kas Tevi darītu laimīgu, lai nebūtu laika domāt visādas muļķības, kā piemēram, par pašnāvību vai nelikt mieru tam vīrietim!
06.05.2013 11:58 |

Reitings 68
Vai zināt kādu reālu gadījumu,kad vīrietis līdzīgā situācijā tomēr atgriezās?
07.05.2013 01:32 |

10 gadi
Reitings 3244
Gājējus un mirējus neapturēt.
07.05.2013 08:33 |

Reitings 68
Vīrs vēl aizvien nenāk mājas, tad jau laikam uz neatgriešanos...
13.05.2013 20:15 |

Reitings 68
Vel aizvien virs nav atnacis,tatad,ko sakaat, man meeginaat ar to otro puisi vai nee?Vins ir miils un jauks un saprotoss,nezinu,ko dariit,jo sirsninaa veel aizvien dumji ceru,ka viirs atgrieziisies:(
25.05.2013 20:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Bez veča pie sāniem dzīvot neproti?
25.05.2013 20:27 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
ļauj viņam iet, pati koncentrējies uz sevi un bērniem. nelec pirmajam , kas uzsmaida klēpī :)
25.05.2013 20:29 |

Reitings 68
Neprotu nebuutu iistais vaards. Varbuut pareizaak sakot buutu - negribu un taa es justos labaak.
25.05.2013 20:30 |

Reitings 68
Virs apgalvo ,ka dusmaas vins esot daudz ko lieku pateicis un 4dien mees runaajaam pa telefonu un vins teica,ka esot peec manis sailgojies,un jautaaja manas domas, vai peec visa sii veel var ko labot.
25.05.2013 20:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu zini ko, ja tu tagad aizskriesi pie tā otrā, tad pēc tāda izlēciena gan ar vīru vairs neko 100% nevarēs labot.

Padomā, pirms dari!

Un cik gan tas ir muļķīgi - skriet pie pirmajām biksēm, kas ir gatavs "ņēmējs"... Varbūt labāk šoreiz sameklē attiecībām tiešām piemērotu kandidātu? Lai atkal tas viss nebeigtos ar šķiršanos? Vai tiešām pirmais, kas pagadās, arī būs tas īstais?
25.05.2013 20:34 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Piekrītu pēdējiem diviem komentāriem, kādēļ kaut kur jālec ?? Ja nenāk vīrs atpakaļ, tad aiziet nākamais, kaut gan skaidri zini ka nekā nav pret viņu(nav īstais vīrietis ar ko būt kopa) , bet galvenais , lai ir ?? Šaubos vai tas ir labs piemērs, ja tev ir bērni.Lai dzīve būtu laimīga, nav vajadzīgs vīrietis pie sāniem.. nu bāc kas ir ar tām sievietēm reizēm .. :o
25.05.2013 20:37 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
ja tas vīrs ir tik, svarigs gaidi viņu .A vajag vel citu .
25.05.2013 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)