Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai arī jums ir bijis šis?

 
Reitings 8
Reģ: 04.03.2013
Krāpšanas mēģinājums, cik izplatīts viņš ir? Kāda ir jūsu pieredze? Man viena paziņa pat aizūtīja viņiem naudu! Bullshits kaut kāds!

hi

Man nav citu veidu, kā sazināties ar Jums tikai, lai nosūtītu jums šo e-pastu. Es esmu izmisumā un maniem sirds asiņo, kad es veicu ziņa, ka es ceru, ka būs jūsu uzmanību. Es esmu sazinoties ar jums šodien, jo taisnība, ka mēs nezinām, ko tas dara žests no manas puses. Mans vārds ir Mrs Van Tongerloo Chantal dzimis 12 MARS 1966 līdz LIERNAIS Beļģijā, bet kādu iemeslu dēļ, es varētu būt avantūrists, meklējot whatever.Iemesls, kas vada mani pie jums ir šāds: es iet caur savu kanālu, lai labdarības savā departamentā.
Tā ir dāvana kaut un tas sasniedz summu (€ 375,000). Ģimenes statuss ir tāds, ka man nav tiesības un vēl mazāk bērniem, uz kuriem es varētu iet šo mantojumu, un es tagad cieš no ļaundabīga smadzeņu audzēja es esmu nolemti drošai nāvei.
Tas ir iemesls, kāpēc es gribētu laipni un lai palīdzētu nabadzīgajām bērniem dot jums teica mantojums veikt šo labdarību.
Ja jūs piekrītat, es vēlētos, lai būtu šāda informācija:
"Jūsu pilns vārds,
"Jūsu kontakti,
"Mobilā telefona numuru un faksa ja iespējams.
Es lūdzu jūs, lai dotu ausi ​​uz manu priekšlikumu, jo es paļaujos uz savu nemateriālās un arī pareizu izmantošanu šiem līdzekļiem par šo darbu.
Fraternally,
Madame Chantal Van Tongerloo
01.05.2013 20:11 |
 
10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tiešām ir cilvēki, kuri, zinot par krāpšanu, to vēl lasa, analizē, padod tālāk, uzspiež "like" utt.?
01.05.2013 20:17 |
 
Reitings 3
Reģ: 22.08.2013
Šādas vēstules mani apciemo laiku pa laikam. Vairs neesmu sašutis vai kā citādi neērti jūtos caur to savā privātajaā dzīvē. Shēma ir šāda. Kautkur programma atlasa cilvvēkus un izsūta spamu. pēc tam ja kāds atbild, tas tiek nodots jau augstāk, citā nodaļā. var sākties sarakste un individuālas pārrunas arī caur telefonu. Ja process turpinās, tad tas tiek nodots vēl augstāk, kur jau tiek skalots profesionāli, kamēr kāds iedod piekļuvi kontam, lai itkā saņemtu pārskaitījumu. Pēc zināma laika, kad cilvēks jūt ka viņš apčakarēts, ar viņu sazinās it kā CIP darbinieks, pec datiem itkā reāls un paziņo ka atklāts un aizturēts noziedzīgs grupējums naudas izkrāpšanā. un jūsu dati ir to atklātajā datu bāzē, BET, neraudi mīļā, tev ir iespējams savu naudu atgūt, jo šis ietekmīgais Cip darbinieks izdarīs spiedienu uz tās krāpniekvalsts diplomātiem un policijas institūcijām un taisnība triumfēs. TIKAI ja tu par šo pakalpojumu segsi labā policista cip darbinieka oficiālos, nelielos kancelejas un pārējos saziņas izdevumus -nadaudz kādus 300 - 400 $.
Kad pārskaitīsi šo naudu, tad tevi patiešām liks mierā... līdz atkal tevi sasniegs kāds spams, nu jau no citas vietas un ar citu stāstu. Neķer krenķi, pasulē valda taisnība.

Pats neuzgrābjos uz šo nekad, vet vienmēr prikola pēc atbildu jau uz pirmo spamu. Un mans texts aptuveni šāds. Dārgais Mr/ Ms paldies par jūsu izrādīto laipnību un interesi, bet lai starp mums valdītu pilnīga uzticība par legālo jūsu labsirdību lūzu ziedojiet(donate) man 5000$ uz manu norādīto adresi kur varat veikt ziedojumu manā PayPal kontā ar norādi labdarībai. Pēc tam es noteikti uzsākšu visus priekšdarbus lai apkalpotu jūsu vēlmes ziedot Jūsu miljonus trūcīgajiem ,bezpajumtniekiem bērniem. Nu man jau gan jūs varat uzticēties par visiem 100%

Tikai žēl ka vēl neko neesmu saņēmis lai uzsāktu savu labdarības misiju.
24.08.2013 08:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)