Tā īstā otrā pusīte ienāks Tavā dzīvē tad, kad būs atstrādāta karma.Ko tas nozīmē? Kaut ko pa ausu galam esmu dzirdējusi par šo jēdzienu „atstrādāt karmu” tieši attiecību nozīmē, bet ko tas patiesībā nozīmē? Kā jums šķiet? Vai jūsu attiecību pieredzē tas ir apstiprinājies?
karma neeksistē.
Es pieturos pie teiciena - katrs pats savas laimes kalējs.
Karma ir ilūzijas. Kamēr dvēsele dzīvo ilūzijās, tām ir vara pār dvēseli. Tu vari dzīvot garīgi, emocionāli un cilvēciski sterilu dzīvi, bet dvēseliski tai nebūs augstākā vertība - pazaudēt sevi. Karma tikai ļoti nosacīti ir labie/sliktie darbi - tās ir halucinācijas, kuras Tu pats sev radi, lai mācītos mīlēt. Jebkura karma ir laimīga. Karma eksistē tikai mūsu prātā. Kopīgajā.
Ja cilvēks nav informēts par Visuma uzbūvi un izsaka tik kategoriskus spriedumus! Varbūt nāksies nodzīvot vēl kādas 10 dzīves, lai rastos apskaidrība un tad sākt labot savu sastrādāto karmu...
Ja pieņemam, ka katrs izvēlētais vīrietis ir alkoholiķis vai varāmāka un tev noteikti jāiztur šis pārbaudījums, lai beigtu pārdzimt, ar ko tas beigsies? Ar to, ka visa dzīve būs pazaudēta mēģinot kādu ''glābt''. Man liekas, ka te viss ir diezgan vienkārši. Patrāpās neīstie cilvēki? Nomaini apkārtesošo cilvēku loku. Neveidojas kārtējās attiecības? Izproti, kas tev vainas un mēģini to labot.Bet tas jau ir identistki tas pats,ko mēs šeit runājam. ;)
Ja cilvēks nav informēts par Visuma uzbūvi un izsaka tik kategoriskus spriedumus! Varbūt nāksies nodzīvot vēl kādas 10 dzīves, lai rastos apskaidrība un tad sākt labot savu sastrādāto karmu...
Kāpēc tie,kuri tic šim tiek saukti par muļķiem,kuri neredz realitāti?