Atstrādāt karmu

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Nesen skatījos raidījumu „Precamies?” un šajā raidījumā varēja dzirdēt liktenīgu stāstu, kuru komentējot astroloģe izteica frāzi
Tā īstā otrā pusīte ienāks Tavā dzīvē tad, kad būs atstrādāta karma.
Ko tas nozīmē? Kaut ko pa ausu galam esmu dzirdējusi par šo jēdzienu „atstrādāt karmu” tieši attiecību nozīmē, bet ko tas patiesībā nozīmē? Kā jums šķiet? Vai jūsu attiecību pieredzē tas ir apstiprinājies?
01.05.2013 10:36 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Ne jau izglītības ministrija nosaka , kas jāmāca... viņi pilda pavēles. Jo vairāk nevajadzīgas informācijas, jo stresaināks bērns, jo stresaināks bērns - jo stresaināks pieaugušais izaugs, jo stresaināks pieaugušais izaugs, jo vieglāk kontrolēt :D
01.05.2013 18:58 |

Reitings 147
Reģ: 05.03.2013
Latvijai nav gaidāms veiksmes stāsts ja šādiem sūdiem tic jaunatne :(
01.05.2013 19:04 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Uzticos tikai vēdiskajai astroloģijai, kas ir visu pārējo astroloģiju pamatā un ir daudzus daudzus tūkstošus senāka nekā jebkura cita.

Kursh tās muļķības izdomāja? :D Īpashi attiecībā uz vārdiem- "daudzus tūkstoshus gadu senāka"..

ēm.. kad vispār rakstību izdomāja? 3500 g. p.m.ē. Un ne jau indieshi vai ķīnieshi- pietiks ar shumeriem- tepat, Eiropas pievārtē. Nav noslēpums, ka vieni no pirmajiem pierakstiem, bija aiz neko darīt meklēt sakritības, skatoties debesīs(un naktī to darīt bija, protams, daudz interesantāk). UN to darīja- visā tajā reģionā. Grieķi, neshauboties, bija vieni no pionieriem.

Tas bija laikā, kad vēl nebija izdomājushi sākt sacerēt romānus un eposus(piemēram, kā Odisejs un Iliāda, vai Jēzus piedzīvojumi jūdu zemēs).
01.05.2013 19:06 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Excite, to mums vēstures stundās mācīja un tas nu galīgi nav tas, uz ko vērts atsaukties. Iespējams, Tu šo jautājumu neesi pētījusi un daudz ko nezini.
Mēs zinām tikai par tām kultūrām, kas atstājušas savas pēdas, piemēram, rakstību. Tāpēc vēstures grāmatās kā pirmos raksta šumerus.
Tas nekas, ka zem zemes slāņiem atrastas citas kultūras, kas ir daudz senākas. Un bijušas daudz attīstītākas. Te arī radās vēdu kultūra.
Un rakstības faktors par to liecina. Jo attīstītāki cilvēki, jo mazāka nepieciešamība pēc rakstības, jo ir ļoti attīstīts intelekts un atmiņa. Rakstības ieviešana liecina jau par cilvēces regresiju.
01.05.2013 19:47 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Karma man saistās ar kaut ko tādu, ko nevar mainīt un no tā paliek bail. Tāpēc, ka visas sievietes mūsu rados nav īsti nekad bijušas laimīgas. Redz, kad sāku domāt par to, liekas, ka jau pievelku ar domu spēku. Tāpēc ikdienā par to necenšos domāt un ticēt tam.

Bet kad tiešām aizdomājos par to rodas jautājums, kāpēc rodas tādas sakritības starp meitas likteni un citu radinieču likteni. Ja ņem par piemēru manējās radinieces, visas labestīgas, sirdssiltas un skaistas. Nesaprotu kāpēc tā.
Turklāt, kaut kad nesen palasīju raksturojumu savai astroloģiskajai kartei, izlasīju tādas lietas, kā piemēram, veidoju attiecības aprēķina vadīta, un dzīvē diez vai izjutīšu patiesu laimi attiecībās.
šis teikums priekš dažiem jūtīgiem cilvēkiem vispār ir slepkava. Tad sākas vēršanās pie nezināmām tantēm, kuras mēdz izkrāpt naudu, sākas psiholoģiskas problēmas, jo savas nelaimes viņas sāk izskaidrot ar to, ka pat astroloģiskā karte saka, ka nav lemts. Nē..

Es ticu karmai, ja cilvēks dara ļaunus darbus attiecībā pret kādu (bumeranga princips), bet es neticu tam, ka nabaga cilvēkam, kurš savas dzīves laikā, ļaunākais - nominis gliemezi, vienkārši ne par ko neveicas tāpēc, ka tāda karma no iepriekšējās dzīves vai kaut kāda ķēde no radinieku puses.
01.05.2013 19:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nevienam protams nav aizliegts ticēt, jo citi nespētu dzīvot normālu dzīvi bez sajūtas, ka ir Dievs. Citi svēti tic, ka ir dzīve pēc nāves, ja neticētu, saietu sviestā jo nespētu aptvert, ka pēc tās nav vairs nekā. Tāpat ar karmu, cilvēki tic jo tā vieglāk daudz ko izskaidrot.
01.05.2013 19:53 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
es arī piedzimu ar vecomāti , t.i tēva māti, vienā dienā, man vajadzēja piedzimt 18 dienas ātrāk.
01.05.2013 20:14 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man šī saruna atgādina manu vecmāmiņu. viņai var iestāstīt pilnīgi visu un viņa tam svēti ticēs, un vēl atradīs paralēles ar iepriekšējo pieredzi. ;)
01.05.2013 20:21 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Izstrādāju karmas pēc pasūtījuma, tīru čakras un dziedēju stulbumu. Ātri un efektīvi!
Varam to nokārtot ar internetbankas starpniecību.
01.05.2013 20:21 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es ticu, ka mēs paši esam atbildīgi par savām rīcībām un to sekām. Ja pieņemam, ka katrs izvēlētais vīrietis ir alkoholiķis vai varāmāka un tev noteikti jāiztur šis pārbaudījums, lai beigtu pārdzimt, ar ko tas beigsies? Ar to, ka visa dzīve būs pazaudēta mēģinot kādu ''glābt''.

Man liekas, ka te viss ir diezgan vienkārši. Patrāpās neīstie cilvēki? Nomaini apkārtesošo cilvēku loku. Neveidojas kārtējās attiecības? Izproti, kas tev vainas un mēģini to labot.

Manuprāt, reliģija ir domāta tiem, kuri paši nevar un nevēlas uzņemties kontroli pār savu dzīvi. Jo ir taču tik vienkārši noskaitīt pāris rindiņas un pa ceļam ieiet baznīcā, bet pretī jebkurā laikā sagaidīt jebko ko kāro sirds.
01.05.2013 20:37 |

Reitings 767
Tev nav visam akli jātic, bet jāizvērtē informācijas apjoms, kas der un kas nē!
Lai gan tā ir - mūsdienās cilvēki ir tukši, visu spēlē nauda , sekss utt.. bet ziniet, par to nav jēgas runāt.
01.05.2013 20:42 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
adna20, ja nemaldos, tad tu biji tā, kas meti atsauces uz youtube video, lai pierādītu illuminantu esību. tas tā, just saying. ;)
01.05.2013 20:49 |

Reitings 767
Tāpēc, ka dažas meitenes izrādīja interesi un tomēr, tagad es necenšos kaut ko pierādīt! =) vienkārši mans viedoklis! ;)
01.05.2013 20:53 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Izstrādāju karmas pēc pasūtījuma, tīru čakras un dziedēju stulbumu. Ātri un efektīvi!

:D:D:D:D

Man šķiet, ka karma mūsdienās ir populārākā atruna visam. Ja kaut kas nesanāk - karma un trešās pakāpes vecmāmiņas grēki vainīgi, ja atstrādās vai iztīrīs - veiksme un laime maģiski atgriezīsies. Ja vēl uz Indiju pēc garīguma aizbrauc vai sagramstās kāda ''austrumu gudrā'' pamācības, tad vispār - mūžīga laime garantēta piecās paaudzēs. :D:D:D
Piekrītu zili_rudzi:
man šī saruna atgādina manu vecmāmiņu. viņai var iestāstīt pilnīgi visu un viņa tam svēti ticēs, un vēl atradīs paralēles ar iepriekšējo pieredzi.
01.05.2013 20:55 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Nu tad netērējiet savu laiku un enerģiju lasot šo visu un vēl komentējot :D
01.05.2013 20:56 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
cilvēks likam tic tam, kas viņu visvairāk mierina :) personīgi man šejienes komentāri šķiet maksimāli sviestaini, bet, no otras puses, mani mierina doma par to, ka mēs šajā pasaulē nevienam neinteresējam vairāk par mūsu kaķi vai zāles stiebriņu. man patīk justies pilnībā atbildīgai par savu dzīvi
vienīgais, kas mani pārsteidz -- cik pārliecināti dažas runā par lietām, par kurām nu nekādi nevar būt pārliecinātas :)
01.05.2013 20:59 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vienīgā, neizbēgamā karma, kas daudzus nākotnē sagaida ir vecāku paņemto kredītu atstrādāšana.
01.05.2013 21:05 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Ticība ir ļoti no svara jebkurā gadījumā, pat, ja tā nav pierādāma kā patiesība. Iestāstīsiet vidēji veselam cilvēkam, ka viņš ir smagi slims, un viņš tiešām saslims, kamēr stiprs vai iedvesmots cilvēks cīnīsies kā uzvarētājs līdz beigām un pat var pārvarēt šīs grūtības. Kas vienam ir taisnība, otram pilnīgi pretēji, un otrādi.

Starp citu, jūs tiešām domājat, ka visi ir pēc vienas mērkauklas, uz visiem cilvēkiem darbojas vieni un tie paši likumi, bez izņēmumiem, bez izvēlēm? Protams, ir atšķirība, vai konkrētajā gadījumā ticību kaut kam izmanto kā attaisnojumu vai gluži otrādi - ārpus sevis gūtu palīdzību, spēku, cerību raudzīties nākotnē, ceļu uz labāku "es".
01.05.2013 21:14 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
karma neeksistē.
01.05.2013 21:16 |

Reitings 767
Katrs cilvēks lai pats spriež.
01.05.2013 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits