Atstrādāt karmu

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Nesen skatījos raidījumu „Precamies?” un šajā raidījumā varēja dzirdēt liktenīgu stāstu, kuru komentējot astroloģe izteica frāzi
Tā īstā otrā pusīte ienāks Tavā dzīvē tad, kad būs atstrādāta karma.
Ko tas nozīmē? Kaut ko pa ausu galam esmu dzirdējusi par šo jēdzienu „atstrādāt karmu” tieši attiecību nozīmē, bet ko tas patiesībā nozīmē? Kā jums šķiet? Vai jūsu attiecību pieredzē tas ir apstiprinājies?
01.05.2013 10:36 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Par gimenes modela atkartosanos- virs neuzticigs, dzerajs, vai skirsanas. Es uzskatu, ka ta ir pieredze ko mes iegustam berniba, un loti daudzi pieaugot, to atkarto savas gimenes. Tiri psihologiski!
02.05.2013 11:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Un neaizmirsīsim to,kas jau tika pieminēts,mēs pievelkam savējos un satiekam savējos dzīves laikā,tātad arī karma ir vienota.
02.05.2013 11:43 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Lasot chanely komentāru, padomāju līdzīgi kā Excite.
Ja jau par senākajām kultūrām liecina atstātie raksti, par ko māca mums parastajiem mirstīgajiem, tad kā kāds varēja uzzināt par citām tik attīstītajām un vēl senākām kultūrām, ja šādas rakstiskas liecības nav saglabājušās un vēsturniekiem ir nezināmas? Tas tā - tīri loģiski domājot. Jā, piekrītu, ka liecības un zināšanas varēja tik nodotas mutvārdos. Bet gadu simtu un tūkstošu laikā, kamēr tas viss ceļo no cilvēka pie cilvēka, tas varbūt ir ticis interpretēts un pārpušķots līdz nepazīšanai.
Ar to visu es gribu pateikt, ka es ticu karmai, dvēseles ceļojumiem un tamlīdzīgām lietām. Bet nevajag teikt, ka cilvēki, kuri netic vēdām, senām zināšanām un liecībām, ir tumsoņas un muļķi. Jo to tāpat nav iespējams pierādīt. Tas ir tikai un vienīgi ticības jautājums, kā jebkurā reliģijā. Un tas, ko cilvēki nodot viens otram, tāpat ir vārdi, ko ir pateicis, izdomājis kāds cits cilvēks. Līdz ar to - šajā jautājumā nav tādas absolūtās patiesības. Kā viss ir, to mēs uzzināsim tikai tad, kad tiešām nonāksim aizkapa pasaulē. Šobrīd tie visi ir pieņēmumi un teorijas.
02.05.2013 11:43 |

Reitings 1613
Piemeram:
Bet ka mes varam kaut ko atstradat, ja mes NEZINAM ka tiesi? Nu ko darit, ja tas virs ir dzerajs? Dzivot visu muzu ar vinu un mocities? Ta ir ta atstradasana? Vai iet prom?
02.05.2013 11:47 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Man interesants liekas tas salīdzinājums ar pirksta iemērkšanu ūdens glāzē :)

Iemērc vienu pirkstu ūdens glāzē. Tā mazā pirksta daļiņa, kas ir ūdenī - tas esi tu šobrīd, šajā dzīvē, kas tagad runā, domā, drukā komentārus utt. Bet viss pārējais - tava pārējā pirksta daļa, visa roka, otra roka, kājas, ķermenis - tas esi tu kopainā - dvēsele, visas iepriekšējās dzīves un nākošās. Lielākā daļa cilvēku sevi skata tikai no šīs mazās pirksta daļiņas, bet nepaskatās plašāk "aiz".
Tāpat arī tā ūdens glāze, kur pirksts iemērkts - tas ūdens ir šī esošā pasaule, visi mūsu līdzcilvēki, notikumi. Bet ārpus šīs ūdens glāzes arī ir vide, tā "aiz" vide, tie pavisam citi slāņi.
02.05.2013 11:51 |

Reitings 8171
chantelle
Tas, ka viens otru pievelk un netiek vaļā no tā apburtā apļa - tas tieši to arī nozīmē, ka tos divus cilvēkus savstarpēji saista karma. Proti, ir beidzot jānokārto tas eksāmens. Ja neizdodas, situācija atkārtosies atkal un atkal. Pat ja mēs izšķiramies no tā cilvēka un vairs nesatiekam. Tad noteikti tāpat sastapsim līdzīgu situāciju kopā ar citu, kur atkal būs jākārto šis eksāmens.
02.05.2013 11:53 |

Reitings 1613
Es, piemeram, vispar jutos, ka piedzimusi nepareiza gimene. Man atskiras viss, domasana , uzskati. Loti agri aizgaju no majam- 16 gadu vecuma. Kontaktejos ar savu gimeni loti reti. Es vinus milu, protams, bet kaut ka jutos svesa.
Esmu vienpate un brivibas miletaja! Ka kakis, kurs staiga, kur pasam patik.
Un taja pasa laika, attiecibas esmu veidojusi tikai ar muslima viriesiem. Kur sievietei nav brivibas!

Izskaidrojiet kads sito!
02.05.2013 11:55 |

Reitings 2295
Libra, sarunā ar Excite es biju minējusi to, ka mums vēstures stundās mācīja, ka pirmie ir šumeri. Bet arheologi jau ir atklājuši vairākās pasaules vietās vēl senākas kultūras, zem daudziem zemes slāņiem, kas bija loti attīstītas un bez rakstības. Šis lauks vēl nav pilnībā izpētīts, tāpēc daudz info vēl nav pieejams un to vēl pagaidām nemāca vēsturē. Bet fakts kā tāds gan ir apstiprinājies, ka ir bijušas arī senākas kultūras.
02.05.2013 11:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Chanely, skaidrs. Mazliet nesapratu tavu komentāru.
02.05.2013 11:57 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Chantelle, ne jau mocīties ar vīru , bet gan ar mīlestību to pieņemt un tad vīrs mainīsies.
02.05.2013 11:58 |

Reitings 2295
Un vispār - neviens nevienu tak par muļķi neapsaukā :) Es savus uzskatus noteikti nevienam negribu uzspiest. Un es ceru, ka pārējie arī necentīsies to darīt.
Davaite žitj družno :) Un vienkārši padalamies viedokļos?
02.05.2013 11:59 |

Reitings 1613
Sesilla
Man vienas pazinas virs ir narkomans un vina ar milestibu vinu pienem, bet nekas nemainas! Jau gadiem!
02.05.2013 12:01 |

Reitings 8171
chanely Ļoti labs salīdzinājums. :)

Cilvēki nespēj pieņemt,ka viņos mājo dvēsele,kas ir vienkārši aizņēmusies fizisko ķermeni,kas patiesība neko nenozīmē,tas ir kā rīks. Ir taču gan apziņa,gan zemapziņa. Kad ir diskusija par dīvainiem sapņiem,praktiski katrai cosmo meitenei ir ko teikt,tā taču ir zemapziņa. Arī sapņos mēs redzam tos cilvēkus,kurus esam kādreiz satikuši,tātad arī tos no iepriekšējām dzīvēm. Tanī pat laikā tiek veidotas vēlmju kolāžas un strādāts ar domu spēku. Tas viss taču iet zem viena Visuma. Mēs nemaz neapzinamies cik spēcīgs ir mūsu prāts un,ko mēs patiesībā varam paveikt.
Salīdzinājums ar senajām kulturām,kuras bija un vienmēr paliks attīstītākas par mums,piramīdas joprojām tiek uzskatītas par pasaules brīnumu,ēģiptieši bija izgudrojuši helikopteri,senie maiji izveidoja kalendāru(es cenšos meklēt pazīstamus piemērus).
02.05.2013 12:03 |

Reitings 8171
chantelle Mēs paši izvēlamies vecākus. Tātad ir iemesls kāpēc izvēlējies tieši tādu ģimeni. :)
02.05.2013 12:05 |

Reitings 2295
Nazīc labi pateica ;)

Pārsvarā cilvēki domā, ka ir viena realitāte - nu tā, kad mēs esam nomodā pie pilnas apziņas, ejam, darām, dzīvojam.
Bet patiesībā mēs dzīvojam 3 apziņas stāvokļos:
- kad esam nomodā
- kad guļam, bet nesapņojam
- kad guļam un sapņojam
Kādam var likties, ka tie sapņi - tās tik tādas interesantas filmiņas, kas rādās :) Bet sapņos mēs arī dzīvojam un, kas ir svarīgi, arī sapņos mēs atstrādājam karmu. Tās ir labas ziņas, jo nevajadzēs pa dzīvi tik ilgi mocīties :D
Starp citu, īpaši advancētie arī sapņos var ārstēt slimības, labot attiecības, visādīgi citādi iedarboties uz sevi un citiem.
02.05.2013 12:12 |

Reitings 8272
chantelle-es domāju, ka tādās dzērāju/krāpēju/u.c. attiecībās nav viss jāpieņem, bet vnk jālieto radikāli līdzekļi. ir jāšķirās, nevis jāmoka cilvēki. bet, kā jau zināms, tā arī māksla. ja no attiecībām aiziesi ar naidu, lādēšanos un visu pārējo, īpaši spoža nākotne jau tevi nesagaidīs. nav jau arī, protams, pakaļ jāmet ziedi, bet jāizprot situācija un jāpiedod cilvēkiem. man šķiet, ka es to izdarīju, es piedevu, un mani pagātnes rēgi pazuda. pazuda, ka ķērās klāt tikai tie nelaimīgie puiši. šķiet, ka tagad dzīvoju citā pasaulē. var jau būt, ka tikai labi ir uz brīdi, bet vēlāk būs nākošās problēmas. nezinu, ko dzīve man ir sagatavojusi, bet nu..
02.05.2013 12:16 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es karmai kā tādai pārdzimšanai un saistībai ar dvēselēm neticu, jo gluži vienkārši neesmu no tiem cilvēkiem, kas izvēlas ticēt šādām idejām. Domāju, ka nevar strikti apgalvot, ka tādas lietas kā karma pastāv vai nepastāv, jo neviens to nevar zināt droši un tur lielāka saistība ir ar paša cilvēka raksturu un būtību (kā jau kaut kad sen rakstīju forumā, izsecināju, ka tādās sarunās ir divi cilvēku tipi - tie, kuri grib, lai pastāv kaut kas, kas nosaka viņu dzīves gājumu un otri, kuri uzskata, ka paši to nosaka). Taču saprotu, ka nezinu ļoti daudz ko, tāpēc interesanti bija lasīt to meiteņu komentārus, kuri patiešām ir interesējušās/mācījušās par šo tēmu.

Taču es noteikti ticu tādām lietām kā (citēju Chanely):
Mēs pievelkam savā dzīvē tos notikumus un tos cilvēkus, kurus esam pelnījuši.

No cēloņa rodas sekas, un sekas atkal izraisa jaunu cēloni.
,
jo man tie pašai priekš sevis liekas ļoti loģiski secinājumi, kurus nesaistu ar dvēselēm un tādām lietām, bet tieši dzīvi, kurā tagad dzīvoju.
02.05.2013 12:30 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Bet patiesībā mēs dzīvojam 3 apziņas stāvokļos:
- kad esam nomodā
- kad guļam, bet nesapņojam
- kad guļam un sapņojam
Kādam var likties, ka tie sapņi - tās tik tādas interesantas filmiņas, kas rādās Bet sapņos mēs arī dzīvojam un, kas ir svarīgi, arī sapņos mēs atstrādājam karmu. Tās ir labas ziņas, jo nevajadzēs pa dzīvi tik ilgi mocīties
Starp citu, īpaši advancētie arī sapņos var ārstēt slimības, labot attiecības, visādīgi citādi iedarboties uz sevi un citiem.

Runājot par sapņiem - cik daudzas tādus atceras?
Vienmēr esmu satikusi tādus cilvēkus, kas bieži sapņo, var arī pastāstīt par saviem sapņiem, taču es pati tikpat kā nevienu sapni neatceros pat no rīta. Tos, kurus atceros, bija murgi.
02.05.2013 12:37 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
šķirties bez naida , ar mīlestību palaist cilveku arī ir jāmāk.
02.05.2013 12:38 |

Reitings 8171
Pievakare Pamēģini pierakstīt uzreiz kā pamosties. Man ir sapnis,kuru nosapņoju,kad man bija 15 gadu(varbūt pat 14),joprojām atceros,tas sapnis noteikti kaut ko nozīmē,bet es joprojām nezinu ko,ir tikai minējums.
02.05.2013 12:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits