Apzinos, ka jums, meitenēm, svarīgāks ir process, bet tomēr - par rezultātu! Kur lielā koncentrācijā var redzēt to rezultātu, pēc kāda jūs visas tiecaties? Varat piekrist vai nepiekrist, bet domāju, ka tas ir tas moments, kad tiek paziņota uzvarētāja skaistumkonkursos. Visas finālistes (jūsu ideāli) stāv rindā un gaida, kuru no visām nu nosauks? Un tad nu varu ar savu vīrieša aci jums pateikt, pavērojiet arī pašas - viena vienīga garlaicība! Būtībā - VISAS VIENĀDAS! Ideāls ir viens un nepieļauj gandrīz ne soli pa labi, ne soli pa kreisi un, nonākot līdz tam, jūs kļūstat par vēl vienu to neizteiksmīgo leļļu ierindā.
Nepiekrītu tam, ka nevajag pievērst uzmanību savam izskatam, bet izturēties barbariski pret sevi nu gan nevajag (operācijas, kur bez tādām var iztikt, drausmīgās diētas, utml.). Izkopiet SAVU stilu, pieturieties pie tā, kas JUMS piestāv, un noteikti atradīsies vīrietis, kurš to pratīs novērtēt. Arī bez atbilstības muļķīgiem 90-60-90, utt.
Vienmēr esmu deklarējis, ka man patīk APAĻĪGAS! Nu, un tad sieva lai izvēlas - atbilst nez' kura izdomātiem standartiem vai - patikt man.