kā jūs vērtētu

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Nedaudz par pagātni, jo saprotu, ka ietekmē tagadni..
Nav nekāds noslēpums, ka mācos vēl vidusskola. Lieta tāda, ka pirms kāda laika bija incidents ar vecākiem. Pēc būtības neesmu cilvēks, kas ar visu dalās, ar vecākiem jo vairāk. Attiecības normālas. Bet gadījās tā, ka uz jauno gadu sameloju vecākiem, par svinēšanas atrašanās vietu un kompāniju, sākumā bija plāni ar klasi, bet pajuka un vecākiem jau biju teikusi, ka ar klasi, bet kā mainījās plāni īsti nepateicu kur tad svinēšu, jo viņi tieši neprasīja vēlreiz. Viss kārtībā, traka nakts, sanāca nolaist (nenozīmē seksu), īpaši nenožēloju, lai gan tas bij viens vakars, sagaidīju jauno gadu uz urā :D Paliku pa nakti cpaziņu dzīvoklī (to viņi vēl tagad nezina) , bet nekā tur jau nebija. Ar meitenēm dikti visu aprunājām caur isziņām, kā jau meitenes :D
Turpinājums...
Pēc aptuveni 2 mēnešiem, kādu dienu aizmirsu telefonu mājās pirms skolas, ja nemaldos tad sanāca tā, ka tā bija valentīndiena. Ar metenēm sarunājām pie vienas mājās pasvinēt ar šampi, klačām. Jau esmu nedaudz apreibusi, jo sanāca katrai pa vienai pudelei :D Izdomājam iet uz slidotavu, mīlu slidot, bet zvana draudzenei mana mamma, viņa paceļ, parasa mani un viņa prasa kur esmu, brauks pakaļ. Saku , ka ejam uz slidotavu, lai pēctam paņem viņa uzstāj. Pat tad jau nojautu, ka nebūs labi, par telefonu atcerējos uzreiz, es muļķe nemēdzu tīrīt atmiņu bieži, kāds 1000 isziņu bija. Atbrauca, paņēma mani. bla bla bla Mājās sākās nedaudz lekcija no mammas, izrādās man bija atnākusi isziņa, kamēr biju mājās, mamma nenoturējās, no puiša, viņi viņu nezin, bet nebija jau ko zināt, ne tikāmies, ne kaut kas vēlāk sanāc, tā viņi bija izložņājuši manu telefonu, salasījušies isziņas un lasīja lekciju. mammai likās, ka laist nozīmē pārgulēt, teica, ka nakti pēc tam negulēja, kad izlasīja. Sods bij tāda, ka tik ilgi cik meloju par Jauno gadu, ko viņi iszinās izlasīja, tik ilgi mājas arests, līdz 16 mājās. Tā kā stundas beidzas 15 aptuveni nebija arī iespēju neko pasākt ar daraugiem, brīvdienās braucu uz laukiem, tur mums praktiski nav kaimiņu. Lielu daļu draugu pazaudēju. Arī atradu komunicēt ar draugiem, vēl tagad pat esmu vienpate. Stulbi jūtos malā. Uzticību vecākiem zaudēju, vēl tagad nemīlu viņiem ko stāstīt, neko vairāk arī neuzzin par ballītēm kā adresi. Telefonam par spīti uzliku drošības kodu, vēl tagad redzu, ja es viņu klātbūtne atbildu uz isziņu un nolieku telefonu, mamma neviļus ejot garām palūr telefonā. Visu to jūtu redzu, bet neko nesaku. Eh varētu vēl un vēl stāstīt, ja gautājumi prasat Vēl tagad nepatīk kādam ko stāstīt, attiecības ar ģimeni virspusējas. Kā vērtējat šādu situāciju, rīcību no manis vecākiem.
tekstu nepārlasīju, piedodiet par kļūdām un ja nesaprotami
30.04.2013 17:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ir citas gimenes vertibas un ir loti skumji skatities ka jauniesi jauno gadu, kad parasti majas visi saskandina sampaniesa glazes sava starpa un novel laimigu jauno gadu, svin klubina. liekas tada degradacija, ka nelaimes cupinas... bet katram jau savs un ta esmu tikai es!
30.04.2013 23:41 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
:D nopietni?? ka nelaimes cupinas?? :)
Musu gimene Ziemassvetki ir gimenes svetki :) Jaunaja gada pec iespejam..ja esmu tuvuma vecaku majam,tad lidz pusnaktij kopa ar gimeni un pec tam pa savam darisanam,bet ja esmu kaut kur talak,tad svinu ar draugiem... Klubinos Jauno gadu sagaidijusi neesmu nekad.
01.05.2013 00:23 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
nelaimes cupinas :D :D :D
01.05.2013 00:24 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
marta, es uzskatu, ka ziemassvētkus jāpavada ģimenes lokā, ko arī daru, bet jauno gadu neuzskatu par spiestu lietu, jo zinu, ka mājās svinēšana mums beigsies jau vienos naktī, kad arī došos gulēt, īpaši neatšķiroties no citiem vakariem, ja būtu otrā pusīte, domāju pavadītu ar to, bet šobrīd tas nav aktuāli
01.05.2013 00:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man ir citas gimenes vertibas un ir loti skumji skatities ka jauniesi jauno gadu, kad parasti majas visi saskandina sampaniesa glazes sava starpa un novel laimigu jauno gadu, svin klubina. liekas tada degradacija, ka nelaimes cupinas... bet katram jau savs un ta esmu tikai es!

Cik zinu visur Ziemassveetkus svin kopaa un tad riiko Jaunaa gada pusdienas 1. janvaarii, bet neesmu dzirdeejusi, ka Vecgada vakaru pavadiitu maajaas gjimenes lokaa. Tak visi opji un omas ap pl. 11 jau saldi kraac un pusmuuzja gadagaajuma cilveeki leenaam ap 12:15 poshaas mazgaat zobus pirms miera, bet jaunajiem balliite tikai saakaas.
01.05.2013 00:28 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ir valstis,kur Ziemassvētku vakars tiek svinēts ar draugiem,bet paši Ziemassvētki tikai ģimenes lokā.
01.05.2013 00:30 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Man liekas, ka mammai te uzklupa nepamatoti, jo pati meitene nerīkojās godīgi pret saviem vecākiem - ballītes vietu nepateica. Vecāki tomēr ir atbildīgi par saviem bērniem. Te jau viena teica - kas notiktu, ja ar tevi kas būtu atgadījies? Vecāki pat nezinātu, kur tevi meklēt.
Un pēc 2 mēnešiem draugi pazūd? Nu, priecājies par to - es tādu lūzerus savā klātbūtnē negribētu manīt, kas mani par draugu uzskata tikai tad, kad šampja pudeles tukšojam.
Tas, ka tev ir 18mit gadi neko nenoz;imē, jo vēl taču dzīvo ar vecākiem - viņi tevi uztur. Kad spēsi pati sevi nodrošināt, tad varēsi kačāt pravas.
Jā, un muļķīgi liekas, ka citās diskusijās meitenes pašas stāsta, ka ložņā pa draugu telefiniem, lai pārliecinātos par to, vai viņš krāpj/nekrāpj, bet te mammu, kura uztraucas par savu bērnu, pārkāpj kaut kādas privātas telpas robežas? WTF? Un pašas tad ko?
01.05.2013 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits