Is he interested or what?

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!

Tātad, pēc ļoti ilgiem laikiem satikos ar vienu puisi. Bija sarakstes pagājušajā jūlijā, bet nesatikāmies, jo viņš nebija Latvijā. Tad viņš man uzrakstīja oktobrī, bet toreiz man jau bija puisis un liku viņam to arī saprast. Tad nu tā, par pārsteigumu pagāš6dien viņš man atkal uzrakstīja pēc šiem mēnešiem, protams, es jau ilgu laiku esmu brīva un negaidot neko, pati nākamajā vēstulē pateicu - satiekamies šovakar! Iedevu savu nr un aizskrēju tālāk darīšanās. Tajā pat vakarā arī satikāmies. Un deam, šis bija tas gadījums, kurā nespēju tā viegli ieskatīties acīs, jo viņš man liek apmulst. Pievelk kkas. Satiekoties apskāvāmies un tā. Jautāju, braucot mašīnā, kāpēc nav meitenes viņam vēl (viņš jau arī bija paspējis pabūt attiecības kopš tā jūlija pusgadu), viņš man atbildēja, ka, iespējams, viņa sēž man blakus. Tad vēl visādas tādas jaukas frāzes bija utt. Man ir princips, ka nekādu skūpstīšanos pirmajā tikšanās reizē nevēlos un tā, tad arī atvadoties vnk pateicām čau viens otram un tā. Pajautāju tikai, kāpēc ienāca prātā man uzrakstīt un viņš pateica - iespējams, tā bija zīme no augšas.
Tātad - jā, man viņš radīja sen nebijušu interesi, iepatikās. BET! Nākamajā dienā pati uzrakstīju, apjautājos, kā tika mājās un tā, arī kāds iespaids par mani radās, uz ko viņš atbildēja, ka tas lai paliek pie viņa, kad pateicu, ka gan jau kkas slikts, viņš teica, ka to es pati izdomājot. Ok, vakar atkal pati uzsāku saraksti, viņš man uzdeva pretjautājumus, bet nav nekādas norādes par to, ka es viņam esmu tā iepatikusies, vai aicinājums uz nākamo tikšanos. Nekā tāda. Labi, viņš ir gados vecāks, kā jau visi mani izredzētie, varbūt arī tur slēpjas tā neuzbāzība vai kas?
Tagad domāju vairs pirmā nerakstīt, varbūt pa ātru gribu visu un uzreiz? :)
30.04.2013 16:05 |

Reitings 865
Emmm, vai tā ir laba zīme, jau cilvēks jau runā par seksu ar mani pēc vienas tikšanās? :D
01.05.2013 23:21 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nevajag uzbāzties un neko tādu jautāt. Ja patiksi, pats pateiks.
02.05.2013 10:52 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Emmm, vai tā ir laba zīme, jau cilvēks jau runā par seksu ar mani pēc vienas tikšanās?

riebjas tādi vīrieši
02.05.2013 10:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Emmm, vai tā ir laba zīme, jau cilvēks jau runā par seksu ar mani pēc vienas tikšanās?

Atkarīgs ko un kādā kontekstā runā, bet es nekādu baigo labumu tur neredzu. Es padomātu, ka nekas cits viņu neinteresē.
02.05.2013 10:59 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
beidz pati viņam rakstīt pirmā un uzbāzties! tas nav seksīgi un sievišķīgi.
02.05.2013 11:00 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ai, jūs mani tikai noliekat! tad labāk ir sēdēt un neizrādīt nekādu iniciatīvu? kas no tā būtu labāks?

jā. labāks būs, ka tu viņam neliksies izmisusi :D
02.05.2013 11:01 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es tiešām nesaprotu, kas meitenēm kaiš, pēdējā laikā vien to dzirdu, kā meitenes uzplijas virsū vīriešiem. Un tas, ka vīrietis runā par seksu, nav brīnums.. cik nu no dažiem puišiem esmu dzirdējusi, tad tādas seksa meitenes parasti ir tieši tās, kuras pašas ņem un uzbāžas vīrietim. Secinājumi skaidri, kādu priekšstatu par sevi atstāji..
02.05.2013 11:13 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ja man sieviete tiešām iepatikās šai pirmajā randiņā un es jau esmu drošs, ka vēlos otro, tad mani īpaši neraustītu tas, ka viņa man uzrakstīja pirmā. Viss atkarīgs no tā, ko tieši un cik daudz.

Konkrētajā gadījumā izskatās, ka tika mēģināts izvilināt informāciju ar uzbāzīgām metodēm, kas, piemēram, mani atbaidītu un liktu pārdomāt, vai tiešām vēlos otro randiņu ..

Otrā variantā, tas dod signālu, ka sieviete ir ieinteresēta un savā ziņā "viegls medījums", kas noved pie tā, ka šī sieviete netiek pietiekoši nopietni uztverta .. kas noved pie tādiem topikiem kā "Viņš mani pameta pēc pirmās sexa reizes" ..

No otras puses - kas zin, iespējams Tu esi tik neatvairāma, ka pēc Tevis iepazīšanas viņš nespēs skatīties uz citām sievietēm :D
02.05.2013 11:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es viņam neticētu, ka nav bijusi neviena cita 6 mēnešu laikā. vnk džeks palika viens un tagad tu būsi vinā brīvā laika kavēklis. nu bet kā var tik naivi ticēt tām pasakām, ka iespējams tā bija zīme no augšas, iespējams, ka mana sieviete sēž man blakus. diemžēl manā skatījumā tipiskas gadījums, kas meitenei tiek sasprauzti batoni ausīs.
ja tu viņam tik ļoti patiki, viņš 6 mēnešus vnk cietās??? neticu.. un tagad, kad bija saņēmis drosmi, nav spējīgs ar tevi uzturēt saraksti? nē nē nē, tas viss, piedod, bet neiet kopā. labi, sākumā nebija drosmes. tā var būt, bet tagad, kad viņš redz, ka tev viņš patīk, viņš būtu spēris normālus tālākos soļus.
es tavā vietā viņam pārtrauktu pilnībā rakstīt. un tad skatītos, vai vsp kko raksta vai nē. ja nē, tad lai iet pie velna. pārdzīvosi. labāk tagad to ātri izbeigt, nekā vilkt garumā un vēlāk tiešām mocīties. vai arī skaidri un gaiši pajautātu, kāds ir viņa pašreizējais mērķis. neveiktu minējumus, jo tad viņš var izvairīties, bet uzdot konkrētus jautājumus, ko viņš vsp grib no tevis. vnk augstasinīgi pajautā un viss. ja vēl kko tur locās, pasaki, ka tu arī esi cilvēks un netaisies gaidīt bez iemesla, kad viņš uzaicinās tevi pēv n-tajiem mēnešiem uz nākošo randiņu. esi skaidra un konkrēta.
02.05.2013 12:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pati atradi arī atbildi - tad, kad no viņa vairījies, tad viņš tev rakstīja, bet tad, kad pati uzpiljies, viņš tevi netiešā veidā atšuva. pati jau pateici- jā, tev jāliek viņš ir mierā.
un vēl - jā, tas nav laba zīme, ka viņš jau uzreiz runā par sexu. viņš vnk grib ar tevi papriecāties un ir vieglas laimes tīkotājs. tagad, kad pati lien virsū, viņam vairāk tevi nevajag. reti, kad šādos gadījumos izdodas izveidot attiecības un vīrietis ir uzticīgs. parasti gan tas izdodas tādām sievietēm, kas māk vīriešus vazāt aiz deguna, ķircināt un raudāt.
02.05.2013 12:36 |

Reitings 865
nu skaidrs! nē, es nebūšu no tām, kas uzreiz metas gultā, man cilvēks ir jāiepazīst vispirms. ņemšu visu vieglāk, bez lielām ovācijām un cerībām :)
02.05.2013 13:27 |

Reitings 865
un laikam jāsamierinās, ka tā mūžīgā seksa vēlme ir mana nolemtība, tas ir reāli skumīgi, ka tā...
02.05.2013 13:29 |

Reitings 132
Reģ: 08.02.2013
Ir bijis līdzīgi. Tikai vairāk mazliet laika pavadījam kopā, arī teksti par nakotni un tā.
Un tad pēkšņi - liels vēsums.
Sapratu, ka kaut kas nav ok. Un vainīgs pie tā bija kāds, kas vīrietim bija kaut ko samuldējies un vispār turpina tur konkrēti uzdarboties, cik saprotu (tas bija tas, ko izdevās nozskaidrot).
Vel pa retam sazinamies, bet gudrāk, protams, to būtu nedarīt.
Tā, ka vari rakstīt pirmā, uzdot jautājumus un vari to arī nedarīt. Ja viņš negribēs, neko neatbildēs un viss.
02.05.2013 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits