Sveikas meitenes, skolnieces, studentes, kuras studē, plāno studēt vai jau ir beigušas studijas un ir savs viedoklis!!
Es esmu LU maģistra studiju studentu un cītīgi rakstu noslēguma darbu, bet man pietrūkst Tavs viedoklis. Mana darba tēma ir "Zīmola loma Augstākās izglītības tirgū Latvijā".
Lūgums aizpildīt anketu, lai kopīgiem spēkiem noskaidrotu, kura ir populārākā, atpazīstamāka un foršākā Latvijas augstskola:
Jautājums, kurš dizaina elements/Mārcis Auziņš/moto ir kurai universitātei, par 2/3 man nav ne jausmas. Bet tas ir obligātais jautājums, un atbilde "nezinu" nav paredzēta.
Nekorekti sastādīta anketa, sevišķi, ja pieņem, ka tava mērķauditorija ir ne tikai studenti, bet arī, teiksim, potenciālie darba devēji vai vidusskolnieki.
57days - man tas pats. Zinu tikai LU un RTU, kā arī nedaudz par VeA. Ar tiem logo vēl kaut kā, bet par saukļiem. Kārtīgs smadzeņu mežģis.
Pie jautājumiem par kuriem neko nezināju ieķeksēju Daugavpils augstskolu. Gan jau anketas īpašniece pamanīs, ka atbildes pārklājas.
57days - Tieši tas jau ir mērķis, noskaidrot,ka cilvēki nezina šīs lietas,kas pašām augstskolām liekas ļoti zināmas. Vari izvēlēties jebkuru citu variantu. Maģistra darbā varēšu pierādīt, ka augstskolām ir vairāk jādomā kā popularizēt šis lietas, tāpat kā parastiem uzņēmumiem, jo tie ir saukļi un logo pēc kā atpazīst iestādes. :)
Variantu "nezinu" nebija vietas ielikt, jo tā jau anketā ir daudz pozīcijas.
Maģistra darbā varēšu pierādīt, ka augstskolām ir vairāk jādomā kā popularizēt šis lietas
Sauklis un moto, jā. Bet vai pasiedzēju ir jāreklamē, lai gūtu skolas atpazīstamību - nezinu. Jo, personīgi es, skolu neizvēlējos pēc pasniedzēja popularitātes. Iespējams, ka procentuāli ir daļa, kas tā izvēlas. Bet tad vajag noskaidrot vai paralēli to izpētīt,lai skolai līdzekļi ir izmantoti "pareizi" (izkrita no prāta īsais vārds). Bet jā, ja skola par savu labāko "ieroci" uzskata popularizēt konkrētu pasniedzēju un viņiem tas arī strādā, tad tas ir citādāk.
dzosefine - patreizējais anketu atbilžu kopsavilkums parāda, ka augstskolas popularitāte ir viens no galvenajiem faktoriem, kāpēc tieši šī mācību iestāde tiek izvēlēta. Studenti pat neaizdomājas vai pasniedzēju kvalifikācija ir atbilstoša, tāpat vai būs pieejami mācību materiāli. :)
Ewane - koledžas arī skaitās augstākās izglītības iestādes, pirms nebiju sākusi pētīt šo tēmu es to pat nezināju. ;)
patreizējais anketu atbilžu kopsavilkums parāda, ka augstskolas popularitāte ir viens no galvenajiem faktoriem, kāpēc tieši šī mācību iestāde tiek izvēlēta
Nē,nu ja šī konkretā pasniedzēja esamība nodrošina skolai popularītāti izvēle ziņā, tad viss ir ok. Karā visi līdzekī ir atļauti :D