Mežāze, aij, es cenšos runāt ar viņu un saku, lai izbeidz! Bet viņš apsolās beigt, bet tik un tā drīz turpina - tad svārki par īsu un par kuplu, tad blūze par caurspīdīgu, krekls par bērnešķīgu, jaka par mazu, matiem jābūt blondākiem....ah, un tie ir tikai daži sīkumi, gribas tiešām triekt ratā. Man arī nepatīk daudzas viņa drēbes, kā sakombinētas, bet es tāpēc nepāmetu to visu laiku. Galvenais jau pēc tam pats raksta sms un saka, ka esot izskatījusies ļoti smuki, tikai redz greizirdīgs...man jau dažu brīdi liekas, ka viņš negrib, lai izskatos smuki, jo pats par sevi nav drošs, baidās, ka kāds cits man nepievērš uzmanību, it īpaši tas ir atsācies, kad esmu notievējusi un atkal ģērbjos smukāk un modernāk, agrāk, kad vēl nebijām sagājuši kopā, tad vnm teica kompimentus par to, kā izskatos un tad es ģērbos līdzīgi kā tagad, bet tagad tikai pārmet. Turklāt viņš nespēj saprast to, ka man brīvdienās gribas ģērbties "brīvāk," nevis stīvēties klasiskajās blūzēs un žaketēs. Tas, ka viņš tā dara, nenozīmē, ka tas ir normāli un tāpēc uz reiz nav man jāuzskata par pāraugušu tīni. Ah, aizsvlos.