Pirms 3.5 nedēļām biju uz savu pirmo bikini vaksācijas reizi.
Kāda man var izskaidrot, kāpēc matiņi man ir atauguši tikai vidus zonā, bet malas ir bezmazvai bez ataugušiem matiņiem? :D Kā tas ir iespējams? Un dēļ tā, ka man tik nevienmērīgi ir atauguši matiņi - es drīkstu iet uz otro vaksācijas reizi?
ataugs, reizēm gadās. tikai var būt tā, ka tagad novaksēsi, bet snaudošie matiņi pēc paris dienām tieši sāks ataugt. sanāks, ka īpaši jēgas no vaksācijas nebūs. Bet man x gadu laikā tikai dažas reizes tā gadījies.
Tāpēc, ka matiņiem ir dažāds augšanas cikls, pagaidīsi vēl kād nedēļu vai divas sāks parādīties arī pārējie matiņi... tieši tāpēc bieži vien domā, ka pēc vaksēšanas matiņi ataug mazāk, bet tā nav patiesība, jo matu folikulu skaits nesamazinās, vienkārši dažāds augšanas cikls.
tieši tāpēc bieži vien domā, ka pēc vaksēšanas matiņi ataug mazāk, bet tā nav patiesība, jo matu folikulu skaits nesamazinās, vienkārši dažāds augšanas cikls.
Nez, es kaa uzacu liekos matinjus un paduses 2x novakseeju, taa veel jo projaam peec daudziem gadiem nekas nav dizji ataudzis. Laikam var jau arii izraut aaraa ar sakni.