skumji:(

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Sveikas meitenes,
Tātad mans draugs problēmu dēļ aizbrauca uz mājām un pat nezin kad būs atpakaļ.
Itkā jau tas nav tālu, bet es nevaru atļauties aizbrauk pie viņa + skola.
Rakstu šo visu tikai tāpēc, ka gribas kādam izkratīt sirsniņu, jo tas, ka viņš nav kopā ar mani ļoti sāp.
Arī daudz laika sazināties virtuāli viņam nav....vai arī viņš negrib, es nezinu.
Tagad, šajās dažās dienās man ir radusies sajūta itkā kaut kas starp mums nebūtu kārtībā, varbūt vienkārši tas, ka esam šķirti.
Ko Jūs ietektu darīt, lai aizdzītu rūgtumu no sirds, ar draudzenēm satiekoties un šo pastāstot paliek vēl grūtāk.
Visu laiku staigaju ar asarām acīs, jo vienkārši neesmu pieradusi dzīvot bez viņa.
Drausmīga sajūta, ka rītos jāpamostas vienai un gulēt arī jāiet vienai..
Un tas, ka neviens mani negaida no studijām atpakaļ.
Staigaju apkārt vienkārši kā līķis:(
Varbūt pēc laiciņa tas pāries?:(
Ehhh..nu tā lūk:(
29.04.2013 16:54 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ak baigā traģēdija, jāiet gulēt un jāceļas bez viņa. taisi pašnāvību, tas palīdzēs :D
29.04.2013 21:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu es galīgi nesaprotu laikam, bet kā var Rīgā neatrast darbu, jūs man paskaidrosiet? labi, darbu ar algu tūkstošiem latu mēnesī būtu sarežģīti atrast ikvienam, bet nu tomēr viņam laikam jūsu attiecības tik ļoti neinteresē. es kaut strādātu par minimālo algu un dzīvotu kopā ar draugu, nekā skrietu pie vecākiem kā man nav naudas. kkāds memmītis, kurš nevar pateikt - nē - un dzīvot kopā ar savu draudzeni. vecākiem darbos var palīdzēt arī aizbraucot brīvdienās ciemos kaut vai kopā ar tevi. tu arī varētu palīdzēt, ja ir kas palīdzams. es saprastu, ka jādzīvo kopā ar vecākiem, ja viņi ir kopjami un ja nav naudas atļauties kopēju. jocīgi jūs abi esat. saprotu, ka darbu ne vienmēr var dabūt vienā dienā arī Rīgā, bet, cik nojaušu, te jau iet runa par ilgāku laika posmu. kas tu pati neredzi, ka puisis nevēlas ne strādāt, ne dzīvot kopā ar tevi?
30.04.2013 12:47 |

10 gadi
Reitings 3706
Cik viņš ir ilgi prom?
30.04.2013 12:56 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es Tevi saprotu, man mīļotais aizbrauca komandējumā uz 5 dienām un es jau prātā juku :D :D
30.04.2013 13:49 |

Reitings 8272
bet bišķin ir atšķirība, vai aizbrauc komandējumā vai padzīvot mātes paspārnē, kamēr džekam kāds uzdāvinās miljonu?
30.04.2013 15:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits