Zoyy man tikai vjg praksi uz 2 menesiem kautvai jo man nepatik šī profesija, bet ko skola liek tas jādara. man jau nevajga tavu vietu uz visu laiku :))
ananās -mums skola nenod prakses vietu pašiem jāmeklē , nē vel ir laiks, bet tur jau tas prikols kad rīgā praktikantiem nemaksa ja ej no malas tapec prasu vai kada var mani uz 2 mēnesiem iekārtot lai izeju praksi.
Nu tie kas iet praksi tiem,droši vien, neviens arī negrib maksāt,jo tā ir prakse.Ir dažas vietas,kur maksā,bet tas atkarīgs no darba devēja.Ieej prakse.lv un paskaties kas tur ir pieejams!
Nu tie kas iet praksi tiem,droši vien, neviens arī negrib maksāt,jo tā ir prakse.
+ lielākoties par praksi tiešām nemaksā, jo cilvēks, kurš iet praksē sākumā neko nemāk, viņš ir jāapmāca, vēlāk arī nav zināms, vai visu darīs baigi spidoši, tā ka tā ir laimes spēle 2 mēnešu garumā, par kuriem ĻOTI reti kurš uzņēmums maksās
par ko tieši smejies? es tew piedāvaju normālu praksi ar ikdienas darba laiku, bet tu smejies :D nuu nevajag, nevajag- neviens slinķiem ar tādu pieeju nemaksās :D
bugerboy- ne nu ja nemaksa tad kada jega stradat pilnu grafiku un ja vel man nepatik si profesija ? :o nesi tik ļauns , tad labak liec man mazak un pa brivu stradat tad ok :D