man ir tas LG , man pašai patīk, ir dikti parocīgs un iekšā visādas jaukas lietas var salikt. Baterija tur diezgan normāli, ņemot vērā to, ka visu laiku vai nu klausos mūziku, vai daru jebko citu, kas bateriju ātri varētu nosēdināt. foršs šķiet lādētājs, viņš ir no 2 daļām - tieši kontaktdakšiņa un atdalāms usb, kurš izmantojams gan kā lādētājs, gan kā usb datoram, jauki! vienīgais, patiešām vienīgais mīnuss varētu būt tas, ja telefons ir pārpildīts ar visādām aplikācijām, viņš liks par to manīt un būs lēnāks. ja aplikāciju nav ļoti daudz, ātrums ir perfekts!
tas savukārt varētu būt + Galaxy III , visi galaxy'ji ir aši, vismaz, cik esmu spaidījusi draugu telefonus.. manuprāt, vienīgā lieta, ko galaxy'js varētu pārspēt manā LG telefonā!
ja man būtu jāizdara atkārtota izvēle - es pat nezinu! arī man bija šie te ... vs ... un jā, arī sarakstā bija dažādi galaxy, gandrīz jau arī ņēmu, bet beigu beigās gribēju pamēģināt LG. man patika galaxy' ja ātrums, vienīgi.. pārējais šiem telefoniem ir līdzīgs. mazliet nobiedēja tas, ka tomēr no daudzām paziņām dzirdēju, ka tie samsungi ātri jūkot nost, bet pati nepamēģināju, tāpēc nevaru šo faktu ne akceptēt, ne noliegt. :)