Morgan le Fay, nuuuu... vienīgā zivs, kas man tiešām garšo ir lasis, bet tā kā es to nemāku labi pagatavot, tad nepērku. Draugam vispār zivis negaršo. Vienīgais ļooti reti tiek nopirkti zivju burgerīši (kā zivju pirkstiņi, bet apaļi un ar dārzeņiem), bet to jau par zivi uzskatīt nevar. Ikdienā dzeram tikai tēju vai ūdeni, pa retam koliņu. Gaļu (cūkgaļa/lielopa gaļa), kā jau minēju, dabūnu pa lēto. Vistu pērkam tikai uz atlaidēm (dažas reizes mēnesī). Olas neēdam katru dienu. Brokastu pārslas pērkam lētas (arī uz atlaidēm), tās medus, kas izskatās kā graudiņi. Mūsu iemīļotais siers ir Gouda, kas ļoti bieži Maximā arī ir uz atlaidi, to ēdam uz maizes vai pie makaroniem. Maizi (pērku lielo kukuli) parasti ēdam arī reti un bez sviesta vai margarīna (abiem garšo bez). Parasti pie salātiem vai olām. Ja rīsi ir uz atlaidi, nopērkam vairāk... tad tie stāv kādus 2 mēnešus. Ja ēdam auzu pārslas, tad taisām veselīgo variantu - ātri vārāmās pārlejam ar karstu ūdeni un pieliekam klāt kādu garšīgu zapti. Un jā, tad vēl makaroni un kartupeļi, 2 - 3 šokolādes mēnesī, kādi sieriņi, pa retam jogurts, krējums, kas arī mums ilgi stāv, dažreiz cepumi vai vafeles, saldējuma kaste, citreiz bulciņas, augļi un citi sīkumi. Nu tā kaut kā.