Biju šodien skolā, vajadzēja uzrakstīt vienu ieksaiti, kas bija kā parāds palicis. Mums līdz 4 maijam vajag būt nokārtotiem visiem priekšmetiem, lai tiktu pielaists pie bakalaura aizstāvēšanas. Ieskaite bija vadības informatīvajās sitēmās, laikā, kad es biju slimnīcā un uz to ieskaiti netiku. Viņa man iedeva 2 jautājumus (kurus es jau zināju, jo viņa bija atūtījusi uz e pastu visiem 9 jautājumus, no kuriem izvēlēsies 2, kuri jāraksta). Man bija jāraksta par IT izmaksām un informācijas sistēmām grāmatvedībā un finansēs.
Tajās IT izmaksās viņai slaidos bija tikai 5 vārdi, visus tos uzrakstiju+ pierakstiju piemērus, kā es to saprotu, un otu ar atbildēju kā bija viņas materiālos rakstīts. Tur knapi viens teikums viņai bija pa visiem materiāliem.
Nodevu lapu un viņa pat neizlasot man pasaka, ka būs jānāk pārrakstīt, ka es pati vainīga esot, ka neesmu iepriekš rakstījui to darbu. Vienvārd sakot viņa mani nostādīja zemāk par zemi, šī bija pirmā reize, kad es 4 gadu laikā no skolas izgāju raudādama un uztaisīta par pilnīgu muļķi. Un es vel maksāju katru gadu tādu naudu par skolu un viņa par šādu attieksmi saņem algu.
Atbraucot mājās, aizrakstīju viņai e pastu, kad izlabos darbu, lai uzraksta man uz e pastu, kāda atzīme. Viņa man atrakstīja Vērtējums 3. Vajag gatavoties eksāmenam.
Nu sviests. Un raudu, jo es tiešām zināju jautājumus un atbildēju, kā viņai bija materiālos.
Vispār negribu nekādu kontaktu ar to pasniedzēju, esmu šokā. Aizrakstīju progammas direktorei par visu šito situāciju.
Es tiešām neraudātu un nepārdzīvotu, ja neko nebūtu zinājusi- bet es zināju. Un tagad man viņas dēļ nāksies ņemt akadēmisko, kaut gan nekur citur man nav parādu un bakalaurs jau ar ir pusē.