mandariins11- tu apjautāji visus pazīstamos, ka saki, ka nevienam pazīstamajam tas nav darīts? varētu padomāt, ka mēs esot zīdaiņi to visu atceramies vai ka vecāki to visu mums stāsta? nezinu, mana mamma man nav stāstījusi visu sīki un smalki, kā mani dzemdējusi, ko pēc darījusi, kādus rituālus veikusi vai neveikusi, bet domāju, ka es uzzinātu daudz ko jaunu, ja pati pajautātu vai ja es būtu stāvoklī. domāju, ka arī tu daudz ko jaunu uzzinātu, ko un kā darījusi tava māte un tavu paziņu mātes, un kas viņām ir ieteikts vai nav ieteikts.
karma nav mānticība vai tumsonība. cilvēki var tam ticēt un var tam arī neticēt, bet tam nav nekāda sakara ar kkādiem dēmoniem, tumsonību, rituāliem un neizglītotību. palasiet pašas vairāk, kas tā tāda karma vsp ir. es neteiktu, ka es tam 100% ticu, bet es drīzāk atzīstu, ka ir tāda lieta. galu galā mēs katrs īstenībā dziļi sevī kkam ticam - vai tas būtu Dievs, karma, sargeņģeļi, pagānisms, liktenis un vēl daudz kas cits. starp šiem visiem minētajiem var vilkt paralēles un daudz ko citu. protams, visādām darbībām var meklēt medicīnisku izskaidrojumu un 'var arī saskatīt šo saucat kā gribat, dvēseles attīrīšanu, prāta attīrīšanu. daudzi cilvēki piemēram iet pirtī ne jau tikai tādēļ, lai ādas stāvoklis, piemēram, kļūtu labāks. tāpat arī daudzi cilvēki gavē ne jau tādēļ, lai notievētu. ne visi to dara, bet kkādas mānticības mēs protams varam saskatīt jebkurā darbībā, kaut vai iešanā un grēksūdzi.