Saru dzīšana

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Dāmas, kurām ir bērni - ko jūs zināt par saru dzīšanu un vai nepārbijāties, kad kaut kas tāds notika (ja jūsu bērniem ir noticis)?

P.S. Tām, kas nezina, iesaku (varbūt pat neiesaku, jo nav smuki) iegūglēt tieši to vārdu salikumu un palasīt pašām.
26.04.2013 14:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es, piemēram, nesaku, ka Indijā tik ļoti plaši pielietotā alternatīvā medicīna ir bezjēdzīga!
Man arī reizēm patīk palasīt Chanely komentārus par karmām utt., bet tāpēc jau nevajag citus uzskatīt par sliktiem.
Dažreiz es domāju - Izmācās tie gudrie ārsti n-tos gadus. Bet ko viņi reāli saprot? Kas tās par vecmātēm, kas nezina tik elementāras lietas kā saru dzīšanu? Kas tie par ginekologiem, kas nepareizi pieņem dzemdības? Dažreiz es tiešām sāku vārīties no dusmām Diemžēl mūsdienu medicīna ar savu "kā ātrāk, ērtāk, nesāpīgāk" un "fiziski neko neredzam, tātad viss ir oki doki" Daaaa

Varbūt ķīniešu medicīna tomēr ir labākā? Varbūt vēl kas cits?
28.04.2013 22:01 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Tā starp citu - mani tā dzemdēšana guļus uz muguras vienmēr ir kaut kā mulsinājusi, jo nav pozas, kurā es justos nespēcīgāka.
28.04.2013 22:15 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
mandariins11- tu apjautāji visus pazīstamos, ka saki, ka nevienam pazīstamajam tas nav darīts? varētu padomāt, ka mēs esot zīdaiņi to visu atceramies vai ka vecāki to visu mums stāsta? nezinu, mana mamma man nav stāstījusi visu sīki un smalki, kā mani dzemdējusi, ko pēc darījusi, kādus rituālus veikusi vai neveikusi, bet domāju, ka es uzzinātu daudz ko jaunu, ja pati pajautātu vai ja es būtu stāvoklī. domāju, ka arī tu daudz ko jaunu uzzinātu, ko un kā darījusi tava māte un tavu paziņu mātes, un kas viņām ir ieteikts vai nav ieteikts.
karma nav mānticība vai tumsonība. cilvēki var tam ticēt un var tam arī neticēt, bet tam nav nekāda sakara ar kkādiem dēmoniem, tumsonību, rituāliem un neizglītotību. palasiet pašas vairāk, kas tā tāda karma vsp ir. es neteiktu, ka es tam 100% ticu, bet es drīzāk atzīstu, ka ir tāda lieta. galu galā mēs katrs īstenībā dziļi sevī kkam ticam - vai tas būtu Dievs, karma, sargeņģeļi, pagānisms, liktenis un vēl daudz kas cits. starp šiem visiem minētajiem var vilkt paralēles un daudz ko citu. protams, visādām darbībām var meklēt medicīnisku izskaidrojumu un 'var arī saskatīt šo saucat kā gribat, dvēseles attīrīšanu, prāta attīrīšanu. daudzi cilvēki piemēram iet pirtī ne jau tikai tādēļ, lai ādas stāvoklis, piemēram, kļūtu labāks. tāpat arī daudzi cilvēki gavē ne jau tādēļ, lai notievētu. ne visi to dara, bet kkādas mānticības mēs protams varam saskatīt jebkurā darbībā, kaut vai iešanā un grēksūdzi.
29.04.2013 11:27 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Katram ir tiesības uz savu viedokli, bet tāpēc jau nedrīkst teikt, ka ārsti, ginekologi un vecmātes ir tumoņi, jo netic karmām un nezina par senām tautas tradīcijām.
Un tieši tāpēc arī nedrīkst teikt, kas tās par muļķīgām saru dzīšanānām un stulbībām par karmām utt.

Katrs dzīvo pēc savas sirdsapziņas un ticības.
29.04.2013 12:18 |

Reitings 1
Reģ: 30.04.2013
Kad biju stāvoklī par šo saru dzīšanu ievācu pēc iespējas vairāk informācijas, jo kā zināms, tad šāda veida metode nomierina nemierīgu bērnu,bet tai pat laikā var panākt arī pretēju efektu. Kā arī to nevar veikt, ja bērnam nepatīk dzīvoties uz punča.Tad,kad piedzima mazais domāju - nu tik būs,bet man tika iedalīts tāāāds miera mika, ka par šādu metodi varēju aizmirst.
Kā tas viss notiek - ne obligāti vajag bērnu likt pirtī. To visu var darīt arī vannasistabā, kur pirms tam kāds ir bijis karstā dušā. Respektīvi - nomazgājamies tā,lai vannasistabā ir jūtams silts un mitrs gaiss, tad ņemam bērnu, noguldam uz punča un ar atslaukto pieniņu masējam muguriņu. Process var aizņemt arī diezgan ilgu laiku, tas atkarīgs no tā kāds daudzums un cik gari tie sari/mati nāks ārā - tikpat labi var iznākt rugāju garumā, bet var iznākt arī krietni garāki.
30.04.2013 15:01 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
salasījos vakar par šo tēmu, man pirmā dzirdēšana bija.. vēl joprojām tās saraino bēbju bildes nespēju izdzēst no atmiņas, pretīgi..
30.04.2013 21:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaada nezin to saru nosaukumu angliski vai krieviski? Gribu papeetiit tuvaak to teemu.
30.04.2013 21:46 |

Reitings 2840
salasījos šo tēmu un vakar darbā mocīju savas kolēģes,kurām ir bērni, prasīju vai kaut ko ir darījušas saviem bērniem. visas teica,ka neko tādu nav darījušas. zvanīju mammai un prasīju vai man ir šāda procedūra veikta, teica, ka slimnīcā pēc dzemdībām vecmāte pati esot mani izmasējusi, bet man nekas nav nācis ārā, bet brālim bijis nedaudz...
30.04.2013 21:50 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Chanely, patiik un gribas but intelegentakai nekaa patiesiibaa esi. Biezi vien ieveeroju Tavas pargudras atbildes. Bet so diskusiju palasot tikai pasmaidiit gribeejaas. Tu forshi savas gudriibas savaakusies no loti gudriem cilveekiem,kaa mineeji, bet pati tik loti smuki noliec ginekalogus un vecmaates. Man puisha tante ir vecmaate, loti gudra un zinosha sieviete.
"Sari ir karma, kas berniniem nak lidzi jo iepriekseejaam dziiveem". Haha love it!
30.04.2013 22:10 |

Reitings 3
Reģ: 18.06.2010
www.maminuklubs.lv par saru dzisanu rakstits

-Ja neizdzen, tad aptuveni pēc gada vecuma uzsūcas ādā. Nav dzirdēti gadījumi, ka tas nodarot ko ļaunu bērnam, jo šie "sari" traucējoši (ne visiem mazuļiem) ir tieši pirmajā dzīves gadā.
Nav jau tas nekāds misticisms, kā jau amorsita norādija, tie sari ir vienkārši tā viela, kura bērniņam mammas vēderā nodrošina neizmirkšanu - pašas iedomājaties, kāda āda izskatītos, ja 9 mēnešus mēs gulētu šķidrumā.
Ir bērniņi, kuriem pēc piedzimšanas šī viela traucē - izraisot kmairinājumu ādā, niezi - tā kā zīdainis to pateikt nevar, tad tas izpaužas kā nemierīgs miegs, knosīšanās, grozīšanās, niķošanās utt.
Bet tas, ka saru izdzīšana novērsīs niķus, gan nav taisnība - izņemot protams, kad niķi ir šīs niezes izraisīti.
04.05.2013 20:44 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Ja sarus neizdzen, viņi tāpat vien neiznāk, paliek iekšā diemžēl

sasmējos. interesanti palasīties Chanely, bet līdz mirklim, kad sāk absurdas runas parādīties.
04.05.2013 21:18 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
bet vispār par šādu saru dzīšanu nebiju dzirdējusi. cosmo izlglīto,paldies meitenēm,kas uzrakstīja. nez, būtu man mazs bērniņš, izprovētu. kas gan pirts rituālā slikts?
04.05.2013 21:20 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Chanely rullē. Jo vairāk lasu viņas komentārus, jo vairāk liekas, ka slimi suņa murgi nāk ārā.
04.05.2013 21:22 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Chanely man šausmīgi riebjas. Bet pirmo reiz par saru dzišanu ko uzzinu, bet tomēr, jā, tā ir vienkārši var teikt noskrubēšana, tāpat siltā vanniņā ar eļliņu vai kā, nevis kāds rituāls , nezinu vai man kas tāds tika veikts, bet mazgāt mani noteikti lika, un iespējams berzējot mani, arī kaut kādi sari iznāca :D

p.s man sāka kasīties mugura, jo no sākuma domāju kā chanely teica, ka man iekšā tagad ir sari palikuši :D
04.05.2013 22:14 |

Reitings 577
Par kko taadu pirmo reizi dzirdu , neviena draudzene vai pazinja neko taadu nav dariijusi :)

Izklausaas atkal peec mulkiibaam un tantu ticeejumiem :) bet nu katram savs :D
05.05.2013 10:22 |

Reitings 7743
LiigaLiiga :D Protams, ka viss ir muļķības, par ko ne draugi ne radi nav dzirdējuši. :D
05.05.2013 10:37 |

Reitings 577
Nu labi labi nav jau varbuut mulkiibas :) Vienkaarsi neiespringstu uz maanticiibu utt :D
05.05.2013 10:56 |

Reitings 7743
Nu kāda vēl māņticība? Atkal viens dēmonu izdzinēja? :D
05.05.2013 11:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits