Kārtējo reizi ieklīstot ārzemēs, saprotu,ka īsti laimīga te neesmu un gribu mājās. Bet zosāda metās iedomājoties kas tur notiek. Cik reāli ir reizē mācīties un strādāt, uzturēt dzīvokli ?
Mācoties gan jau reizē jādara kāds darbs par minimālo algu, kas ir 200Ls ?! Ko ar tādu naudu darīt?
Lai arī ārzemēs nopelnam krietni lielāku naudu, tā nekādu dižo laimi nenes, jo tomēr gribās mājās.
Jau uz bimbienu rauj, tad nu sākam domāt.. kā aizbraukt atpakaļ, jāmeklē darbu.. gribu iet mācīties.
Tētis atsūtija palasīt šo te, saka,lai palieku kur esmu - nebraucu uz Latviju
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/461850-mazo_algu_cilpa
Nu es saprotu,ka cosmo nav īstā vieta ,kur runāt par šo tēmu, jo te visas ir biezās un draugi visām ir biezie :D Bet parastie cilvēki, kā dzīvo ?
Maxima pārdevēja Santa šogad vienā ziemas mēnesī nopelnīja virs 200 latiem. Komunālajiem maksājumiem un sadzīves precēm iztērēja ap 170, atlikusī summa palika pārtikai. Lai arī iztikšana grūta, Santa tomēr desmit latus iztērēja populārzinātnisko žurnālu un grāmatas iegādei, bet trīs latus atlicināja bērnam teātra biļetei. «Es labāk no kādas bulciņas atteikšos, bet bērnam ir jāattīstās,» paskaidro Santa.
Un vēl pie šī es gribētu pajautāt,
kas ir tās profesijas,kas nodrošina labu darbu un labas algas? Jo tagad izvēloties ,kur un par ko iet mācīties, es secinu,ka es savā dzīvē nedarīšu to,kas man patīk un dara mani laimīgu, bet to,kas nodrošina labāku algu.
Nu piemēram, tās ,kas pelna 500 un uz augšu, par ko jūs strādājat? Kur mācijāties?
Paladu cosmo, liekas - pfff,kas ta tur ir! Mierīgi var dzīvot, re kā ,visiem labas algas! Atveru tvnetu vai paklausos rados un draugos, liekas,ka cosmo meitenes dzīvo pavisam citā pasaulē.