FAKE somas

Reitings 76
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Vēlējos pajautāt vai kāda no Jums ir pirkusi internetā fake brendu somas? Jo skatos,ka cenu atšķirība ir pat līdz 20ls. Esmu neizpratnē- vai tiešām tik ļoti atšķiras kvalitāte? Padalieties savā pieredze- varbūt varat ieteikt pie kā labāk sūtīt? Cik zinu ir tāds Rihargs Magnus- pie viņa ir ļoti plašs klāts- bet arī cenas krietni augstāk nekā citur ss.lv sludinājumos.

Ceru uz atsaucību!
26.04.2013 12:33 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
chanel, LV, prada u.c. somām, kuras veikalos maksā virs 100ls.

kādos veikalos Latvijā var nopirkt Chanel, LV un Prada, lūdzu???? Tirgū un Marijas ielas "butikos"? Par to jau te ir runa, par feikiem :) Tur aizmirsi vienu 0 pielikt savai cenai :)

Latvijā nevar nopirkt oriģinālās Chanel un LV preces (izņemot kosmētiku). Un ja kāds veikals tirgo, tad tas viss ir feiks 100%, lai ko viņi arī neapgalvotu, ka nav.
26.04.2013 14:51 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
un kas slikts ir feikajās somās? Viņas ir netīras, viņas runā sliktā valodā? Es kaut kā nesaprotu šo šausmināšanos.... ja kādam ir prieks, ka var nopirkt super hermes somu, par to samaksājot 10 Ls, 10000 eur vietā, un priecāties par to why not? Lai taču priecājas cilvēks.

DIO, te ir runa par principiem un godīgumu. Tās, kuras pērk fake brendus arī netieši atbalsta citu darbu un ideju zādzību (UN BIEŽI VIEN ARĪ PAŠAS LEPOJAS AR TO, CIK VIŅAS IR AĶĒRĪGAS - redz, redz, cik es lēti nopirku Chanel somu, kuru nevar pat atšķirt no oriģināla! Yeah right!)! Kāpēc plaģiāts tiek apkarots? Tieši tas pats attiecās arī uz fake somām, apģērbiem, kurpēm utt! Pirmkārt, ir jābūt godīgam pašam pret sevi - nevari nopirkt oriģinālu, tad meklē to, kas ir atbilstošs tavam maciņam!

Arī piekritīšu tām meitenēm, ka tas izskatās gaužam nožēlojami, ja var redzēt kādu ar izteikti fake lietu!
26.04.2013 14:53 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
trakumi,ko tik es šeit neizlasīju :D
26.04.2013 14:55 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Draugs dod naudu un pati pelnu arī naudu, braucu ar sabiedrisko, jo ar kājām slinkums un žēl taksim 3ls maksāt par dažiem kilometriem, brendu somas man ir un velku. Kas uzreiz bomze?
26.04.2013 15:07 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Forša diskusija. Patika komentārs par principiem un godīgumu. Interesanti zināt, vai šie principi tiek ievēroti arī citās jomās, piemēram, mūzikas, filmu un programmu lejuplādē.. :D Vai arī tas neskaitās? :D
26.04.2013 15:09 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
oriģinālās somas ir Podiumā.
vismaz man tā liekas.
26.04.2013 15:10 |

Reitings 183
Reģ: 27.05.2009
Man ,piemēram, patiešām ir ļoti grūti atšķirt oriģinālus no viltojumiem, sevišķi ,piemēram, standarta Guess un MK somām . Neesmu tik laba pazinēja. Pati reizēm sūtu ebay.com un pilnīgi pieļauju ( nu ne gluži no Ķīnas ;D), ka esmu iegādājusies arī kādu viltojumu iespējams, to nezinot.
Taisnība, ka Latvijā lēta gala zīmoliem ir daudz par liels uzcenojums..kā tas ir citās Eiropas valstīs. Piemēram , Lielbritānijā iegādātais oriģinālais Guess maks (kas arī bija palēts) izskatās principā tāds pats kā tā Magnusa tirgotais dr.lv - tik krāsas citas.
Tā kā viltojumus var jau pirkt, bet ja ir iespēja iegādāties kaut kur ārzemēs vai ir kāds paziņa, tad labāk pasūtīt ,lai nopērk tur - tur bieži ir lielas atlaides MK, Guess, CK, Ted Baker u.c. somām, kas būs tajā pašā cenā kā Latvijā tirgotie viltojumi.
Jeb mēģināt čekot ebay.com, bet arī tur pilns viltojumu un viegli var uzķerties.
26.04.2013 15:11 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Sancho, tu parazitē uz vīrieša rēķina un arī tagad nomētāji baigi kruto beibi- ar savu biezo draugu. :D pašas blondās smadzenes arī kko var sasniegt? Kāpēc nebrauc ar auto> nav prāta nolkit tiesības? :D
26.04.2013 15:11 |

Reitings 1579
Burgerboy, man ir tiesības, bet kam man auto, ja darbs 2km no dzīvokļa?Es Burger strādāju un nopelnu normāli nevis bomžoju.
26.04.2013 15:18 |

Reitings 500
Sancho, nedomāju, ka esi kaut vai apķērīga, jo gudra tu neesi. Lielies un plāties par savu bagātību, noteikti arī darbā esi tikusi pateicoties kkādiem sakariem :D Vienkārši tu nejūties vismaz kripatiņu neērti no tā, ka liela daļa sieviešu te nav tādas kā tu - nodrošinātas pie bagāta veča kules?
26.04.2013 15:21 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
man būtu kauns ar feiku somu staigāt pa ielu, pazemojoši taču, un vienmēr var redzēt, vai īsta, vai viltota.. lai gan lielas atšķirības, kā feiki mati un feikas krūtis, arī nav.. ir jau, kam patīk, galvenais, ka "izskatās" īsts, vismaz valkātājas galvā :)
26.04.2013 15:22 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Liene,

es piekrītu, ka ir jābūt godīgam PRET SEVI,,bet vai šo es attiecinu uz somām, īsti nē.. pareizi Seleste arī rakstīja, vai šāds pats godīguma princips tiek atbalstīts un piekopts citās sfērās - mūzikas, filmu un programmu lejuplādē? Ja jā, tad es cepuri noceltu tavā priekšā, ja nē tad tas godīguma princips ir tukša pļāpa :)
26.04.2013 15:22 |

Reitings 1579
Burgerboy, man nav vecis, jauns un simpātisks, daru kā gribu un man pof...g ko domā citi, gribu un braucu dizainera somā transportā, galvenais, lai nav pilns un es jūtos labi.
26.04.2013 15:24 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man liekas, ka tas ir kā ar Iphon - lielākai daļai, lai pazīmētos, bet niecīgam procentam patīk dizains, funkcijas utt.

Smīnēt jau varat, bet man patīk dizains un pērku, nepatīk - nepērku.. Vienreiz ebay pasūtīju somu, patika dizains un vispār - atnāk, un sānos karājas DIOR bļamba. Skaidrs, ka nav īsta. Somu pārdevu, bet ne jau tāpēc, ka baidījos, ka ak mī un že, kāda cosmo dāmīte mani apsmies, bet tāpēc, ka atradu prototipu, t.i. oriģinālu un saslimu. Gribu tikai to, bet atļauties pagaidām nevaru :D Un ja kādreiz varēšu, tad staigāšu ar dārgo somu un vienkāršos džinsos. Un nekas, tas nebūs nekāds pasaules gals.
26.04.2013 15:27 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Man ir morāli aizspriedumi pret visu viltoto. Uzskatu to par bezstilu un vulgaritāti, ja apzināti tiek skriets pēc pakaļdarinājumiem. Protams, nekad nevienam neko neesmu teikusi vai aizrādījusi, jo tā ir katra paša darīšana.
Zīmolu drēbes un somas un sabiedriskais transports ir normāla parādība. Personīgi pārvietojos ar to, kas man tajā brīdī ir visizdevīgākais un ātrāk pieejamais , tādēļ atkarībā no situācijas tas vārda tiešā nozīmē var būt gan helikopters, gan autobuss, gan taksis, privātais šoferis vai metro.

P.S. Starp citu, es savā dzīves laikā neesmu nelegāli lādējusi no interneta nevienu dziesmu vai filmu.
26.04.2013 15:37 |

Reitings 500
Sancho, bet cepuri nost tavā priekšā par patiesās sejas publicēšanu :D
esi simpātiska sieviete un nebrīnos, ka tev ir tāds draugs, kam nav zēl tev nopirkt labu somu :D
26.04.2013 15:38 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Problemas sakne ir ta, ka no letiem materialiem darinatai lietai virsu uzstampeta luksus zimola simblolika. Tas ir tas pats, kas dizoties ar vistas splavam (pava spalvu vieta). Es saprotu, ka var patikt attieciga zimola dizaina soma, bet tad ja to nevar atlauties, noperc letaku lidziga dizaina somu bez ekskluzivo brendu simbolikas un neblamejies ka idiote.
26.04.2013 15:41 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
DIO, par visiem atbildēt nespēju un negribu, bet par sevi varu teikt droši,ka nelietoju un "nekačāju" nelicenzētas filmas,dziesmas utt. Es cienu citu pūles un talantu un tāpēc saprotu, ka IR jāmaksā par kāda ieguldīto darbu vai idejām (vai arī korekti uz tām jaatsaucās, piemēram, rakstot kādu akad.darbu)!!! Ne jau tā pat vien es pieminēju plaģiātu manā pirmajā komentārā!

Pie tam es pilnībā nepiekrītu Tavam apgalvojumam - ja cilvēks lejupielāde nelicenzetas filmas, mūziku utt., bet nepērk fake brendus, tad tā ir liekulība! Domāju,ka šeit var vilkt paralēles ar to pašu, ja cilveks iestājas pret kažkzvēru audzēšanu, taču uzturā lieto gaļu. Daudzi teiktu - LIEKUĻI!!! Manuprāt, AR KAUT KO IR JĀSĀK! Un šis šolis - nepirkt fake brandus varbūt ir pirmais solis, lai arī pēcāk apjaustu, cik svarīgi apzināties un novertēt citu intelektuālo darbu un "nekačāt" nelicenzētās filmas, mūziku utt.
26.04.2013 15:44 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
smieties par to, kāda otram ir soma? nu jā. :) manuprāt, pat dārgākās brendu lietas tādu sievieti nepadarīs par pievilcīgu.
26.04.2013 15:45 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Speciāli feikus nepērku un nepievēršu uzmanību kā citi staigā.
Mamma nesen bija Turcijā un atveda man feiko LV somu. Viņa liela un tāda tašveidīga, daudz ko var iekšā sabāzt, tākā šad tad viņu izmantoju, bet ne uz centru braucu :D Vnk mazajai daudz mantas var sabāst iekšā, vienalga ko citi padomās. Bet kvalitāte viņai tiešām šaušmīga, domāju, ka drīz viņa izjuks.

Tad vēl mazajai atveda superīgu DG komplektiņu (svārciņi + topiņš) ar blingiem. Priekš mazas dāmītes riktīgi forši, varēs vasarā pa Jūrmalu staigāt.

Par to mūzikas un filmu lādēšanu, tur esmu ļoti negodīga. Nekad neesmu maksājusi naudu, lai kādu dziesmu vai filmu nolādētu. Un nākotnē arī nedomāju to darīt.
26.04.2013 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits