Palīgā! Nevainība sāk radīt problēmas/ bērnības trauma

Reitings 11
Reģ: 25.04.2013
Sveiki mani jaunie draugi!
šovakar piereģistrējos sakarā ar konkrētu tēmu, no jums vēlos tikai sapratni un palīdzību (:

tātad , sāksim ar to ka man ir 16 gadi, esmu nevainīga ( zinu ka manā vecumā tas viss ir ok ) , bet uz manis ir sācis krist spiediens.
man ir puisis ar kuru bijām kopā gadu ( bez seksa) pašķīrāmies un nu atkal esam kopā, puisim 17. viņš nav nevainīgs un es saprotu ka viņam ļoti gribās seksu. Bet es nezinu vai esmu tam gatava, nu jau būs 3 mēnesis kopš atkal esam kopā, es jūtu mājienus no viņa puses un es nevēlos viņu tādā ziņā atraidīt, jo puisis ir lielisks un tomēr reiz es viņam to apsoliju(:

nesen sapratu , ka varbūt man ir trauma. līdz šai dienai mani 3 reizes ir mēģinājuši izvarot
pirmo reizi tajā vakarā, kad uzzināju , kas tas sekss vispār ir ( bija 5 gadi laikam), es atceros to tik tik spilgti! man skrēja pakaļ mammas tā laika drauga dēls, uzvilcis prezervatīvu , rāva mani aiz rokām, vilka sev klāt, līdz es noripoju pa kāpnēm un man aizsitās elpa un sāku smakt.

Otrā reize bija 13 gados, kad puiši pie kuriem ar draudzeni aizbraucām mūs piedzirdīja ar samgo alkoholu un kamēr mana draudzene gulēja pie poda , 3 puiši par mani seksuāli ņirgājās, kamēr nespēju pretoties dēļ nelabuma un visa pārējā , ko dod pārāk daudz alkohola.

un trešā reize bija šovsasar ( ko es neskaitu kā baigo mēģināšanu izvarot, bet tomēr tā ir nesenākā pieredze) kad pie manis palika puisis ,ar kuru esam tikai draugi, kamēr es gāju gulēt viņš atnāca pie manis, un laigan es jutu visu ko viņš darija , es tēloju ka guļu, jo bija par vēlu iet atpakaļ.

principā, paši saprotat ka visa pieredze, kas man ir bijusi ar seksu ir briesmīga un pretīga. man sekss neasociējas ar neko labu, iedomājoties par vīrieša dzimumlocekli man pārskrien prētīgas tirpas caur visu ķermeni un gribas sarauties kamolā. es nespēju iedomāties sevi tam pieskaroties, vai redzot sava partnera apmierināto seju kad viņš manī ieiet. pat tādi sīkumi mani biedē.

es negribu tā dzīvot savu dzīvi, bet saprotu ka, ja mana pirmā reize neradīs man nekādas labas emocijas, es atteikšos no seksa kā tāda. ( protams dzīvē var visādi gadīties, bet zinot sevi es pat pieļauju iespēju). problēma tāda ka es pat negribu to pirmo reizi, negribu to neveiklumu un tās sāpes, negribu likt manam puisim vilties, par to ka nepārvaldu savus sievišķīgos dotums.
ilgi viņš to neizturēs, tomēr seksualitātes aktīvākā fāze, un viņš varētu šķirties .( tikai nebļaujies - viņš nav tavs īstais!!!-, jo problēma ir manī nevis viņā, bet varbūt es maldos)

jautājums man jums tāds - lūdzu meitenes un puiši, pastāstiet sīki smlki par savām pirmajām pieredzēm, pirmajām reizēm. un lūdzu ar visiem sīkumiem kurus jūs pat saviem draugiem izlaižat.
pasakiet ieteikumus, kā to izdarīt? vai to darīt? zinu ka sūtisiet mani pie psihologa ( mana māte ir psihologs, tapēc tāpat zinu visu kas tur notiek)

vēl man ir pacēlies jautājums par manu orientāciju, itkā manā vecumā tas ir normāli. bet vai tiešām normāli ir tas ka vīrieša dzimumorgāni manī izraisa bailes un riebumu?bet doma par seksuālu kontaktu ar sievieti man liekas kas maigs un krāšņuma pilns. un tomēr, man pat grūti sevi iedomāties ar sievieti.

lūdzu palīdziet, šī tēma moka mani jau kādu laiku!
paldies ((:
25.04.2013 23:16 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Puisi gan šobrīd neiesaku tik ļoti nozākāt. Noprotu, ka viss ko viņš uz doto brīdi zin, ir tas, ka viņam ir meitene un viņa viņam nedod. Par traumu viņš nezin. Ja zinātu un turpinātu tā rīkoties, tad gan vajadzētu sūtīt ratā.
25.04.2013 23:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tāpēc neredzu sevi kā slimu cilvēku, lai ietu pie speciālistiem. laikam ka tomēr vajadzētu

Miiljais cilveek, tas ir viens no stulbajiem aizspriedumiem, kas traucee cilveekam sanjemt paliidziibu! Ja tu buutu slima, tad tev buutu jaagriezjaas pie psihiatra, kursh aarstee psihiski slimos cilveekus. Savukaart psihologs paliidz risinaat tikai konkreetu probleemu, psihologs nemaz nenjemsies aarsteet slimu cilveeku, vinjam nav nemaz attieciigaas kvalifikaacijas! Psihoterapeits savukaart paliidz izprast sevi un savas personiigaas ieziimes, analizee visus ceelonjus un skataas ne tikai uz pashu probleemu, bet arii uz cilveeka personalitaates kopumu.
25.04.2013 23:40 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Un daudzas meitenes te iesaka izstāstīt puisim. Es gan tev ieteiktu par šo no sākuma kārtīgi apdomāt. Viņš tomēr ir pusaudzis, nevar zināt kā reaģēs, un ja tu nezini, ka viņš tiešām ir kārtīgs un uzticams cilvēks, nevis kārtējaus ''pautu džeks'', kuram liksies riktīgi kruti tavu bēdu izbaumot pa visu miestu.
25.04.2013 23:41 |

Reitings 9169
Turklaat neieteiktu griezties pie mammas, vinjas koleegiem vai paziistamajiem, jo tad terapiju traucees fakts, ka nespeesi pilniibaa atklaaties.
25.04.2013 23:41 |

Reitings 11
@CubaLibre @vaboleens par to dzeršanu arī savs stāsts bija, mana labākā draudzene tikko bija atklājusi ballēšanos un nenormāli gribēja ar mani akut kru aiziet, teica ka pazist vienu puisi un būs vēl divi, bet ka būs vēl meitenes. beigās izrādijās savādāk un transporti vairs negāja un kr4 es biju daune, un es to visu zinu jā!
es negribu to stāstīt mammai, itkā varētu , jo viņai ir tā profesija, bet es nejūtos ērti viņai pat palūgt naud u paketēm, vai stāstīt vispār kaut ko pr puišiem. bet tā kruta, mamma viss okei, nevienu nenolieku šeit (:
25.04.2013 23:42 |

Reitings 14
Reģ: 12.04.2013
Es domāju, ka vēl esi par jaunu un neesi gatava pārgulēt ar savu draugu. Nedomāju, ka 16 gadu vecuma būtu jāsatraucas par nevainības zaudēšanu, kur nu vēl to darīt, lai draugs būtu apmierināts. Mēģini parunāt ar savu puisi, lai gan pieņemu, ka nebūtu viegli izstāstīt par iepriekšējo pieredzi.

Un bailes no seksa, manuprāt, ir tikai tāpēc, ka nav īstais cilvēks, neuzticies viņam vai kaut kā tā, nu vismaz man tā bija. Arī bija bail no seksa, no nevainības zaudēšanas, sāpēm, neveiklības utt, bet, kad satiku pusi, ar kuru zaudēju nevainību, bailes pazuda un viss notika ļoti dabiski, domāšana atslēdzās un pat nepaspēju iedomāties par to, ka man taču bail, cik tas neveikli būs, ko un kā darīt...

Veiksmi ;)
25.04.2013 23:43 |

Reitings 11
@krista paldies par komentāru! es vienkārši vēlējos noskaidrot vai tas kas man ir ir saucams par problēmu! un godīgi sakot jūs rekacijas ir daudz trakākas nekā gaidīju, nebiju pat nojautusi ka kāds varētu izteikt līdzjūtību un tā. noteikti parunāšos ar kādu speciālistu
25.04.2013 23:46 |

Reitings 11
@Excite nevis, vai džeks gatavs gaidīt, bet vai Tu esi gatava attiecībām?
25.04.2013 23:52 |

Reitings 11
@excite paldies par tavu viedokli! zinkā , par tām attieciibaam - itkā man patīk viss , bez tā seksa. gan atbildība, gan skūpsti , glāsti, naktis blakus, patīk palīdzēt, zoboties . bail no tā sulīgā vidutiņa :D
paldies ka pateici par to otru meiteni. laikam jāļauj laikam iet un jaapbrņojas art pacietību.
25.04.2013 23:55 |

Reitings 11
@copīt SUPER! paldies par viedokli , ņemšu vērā!
25.04.2013 23:57 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Mana drauga mazā, 17 gadus jaunā māsa arī savam mazajam šmurgulītim apsolīja sevi.
Tagad viņa ir 6. mēnesī. ;)
25.04.2013 23:58 |

Reitings 9169
Jaaniiti - zinu, ka ne pa teemu, bet vari luudzu nomainiit savu profila bildi? Tava patreizeejaa baigi traumee redzi. :D
26.04.2013 00:00 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Tavējā arī īsti neiet kopā ar segvārdu.
26.04.2013 00:13 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
man gan patīk jānīša bilde :D
26.04.2013 00:17 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Izrunājies ar puisi, ja tiešām uzskati, ka viņš ir tas ar kuru vēlies spert šādu soli.

tu ko, viņam nedrīkst stāstīt, jo sapratīs, ka nevarēs ilgi gaidīt. Viņa pati vēl nezin uz cik ilgu laiku trauma.
kaut kā savādākā ceļā tas viss jārisina
26.04.2013 00:47 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es tev ieteiktu aiziet parunāties ar kādu speciālistu par saviem notikumiem gan,iespējams,tev var šķist,ka tas tevi nekādīgi neiespaido,bet tā tomēr nav,tas ir gana iedragājis tavu uztveri par seksu. Tas nenozīmē,ka esi uzreiz psihiski slima un pielīdzināma mīksto sienu iestādei,nebūt ne. Tu būtu pārsteigta,ja zinātu cik daudziem mums patiesībā ir problēmas,kuras pat paši neapzinamies.
Puisim izstāsti par savām izjūtām un nekādā gadijumā neļaujies spiedienam. Nevajag stāstīt sīkumos,bet vienkārši saki,ka ir gadījies,ka puiši pret tevi izturas necienīgi un tāpēc nejūties gatava. Noteikti nevajag darīt to,lai citiem būtu labi.

Es nevainību zaudēju 16 gados,pirms tam ar puisi biju kopā gadu un vēl dažus mēnešus,abi bijām nevainīgi,pēc tam arī vēl nodraudzējāmies gandrīz 2 gadus.
26.04.2013 01:06 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ja neesi, neeesi gatava. Droši vari pagaidīt, jo puisis, ko dievināsi tev liksies tik lielisks, ka viss tavs augums vēlēsies viņu apēst. Es 16 gados uz puišiem skatījos ar lielām acīm kā uz iebrucējiem no svešas planētas :D
Man arī agrāk vīrieša loceklis kā tāds likās kas šausmīgi atbaidošs un neglīts. Tāpat vienu laiku likās, ka varbūt esmu aseksuāla, varbūt homoseksuāla.. haha visādi bija. Satiktu cilvēku, kurš man likās skaists no matu galiņiem līdz papēžiem, un līdz ar to tāds likās arī viņa draudziņš :) Un atklājās, ka gultā esmu antonīms aseksuālam :-P
26.04.2013 01:41 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Situācija smaga, lai neteiktu vairāk. Pieļauju,ka puisis, kuram nozīmēsi daudz un tiešām gribēs būt kopā ar Tevi ari bus.Gaidīs un palīdzēs šim visam tikt pāri, bet tiešām iesaku kā citas jau iepriekš, uzmeklē kādu speciālistu, ar ko izrunāties un kurš varētu palīdzēt. Turies!
26.04.2013 01:47 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Ja puisis ir saprotošs, tad izstāsti, ja zini, ka tev palīdzēs un atbalstīs.
Piemēram, es ar savu draugu nodraudzējos gandrīz 2 gadus, līdz biju gatava pirmajai reizei. Viņš pats bija jautājis, vai ar mani kkas slikts kādreiz noticis, ka negribu seksu, bet nē, es tikai nebiju gatava.
Draudzējamies jau 5 gadus.
26.04.2013 07:33 |

Reitings 298
Reģ: 15.11.2009
Ja neesi gatava , nedari to tikai spiediena dēļ. Man pat 14 gados bija 18 gadīgs puisis, protams, ka viņš gribēja seksu,bet es tam nebiju gatava un labi vien, ka neizdarīju. tāpat 16 gados biju pamatīgi iemīlējusies, katru dienu gultā mīlinājamies, bet es tomēr nespēju nonākt līdz seksam, un var būt labi vien tā, ok izšīrāmies, bet tad skaidrs , kas puisim galvenais.
līdz nonācu līdz esošajam puisim, kurš gaidija 3 mēneši, sāka runāt ar mani par to, pateicu, ka man bail utt. viņš bija saprotošs un tad nu arī izdarīju to, un esmu priecīga, ka tieši ar viņu, jo esam jau 5.to gadu kopā.

nav jēgas skriet laikam pa priekšu, visas bailes pagaisīs, kad satiksi īsto. (varbūt tagad jau liekas, ka tas ir īstais, bet tu nevari to zināt, kas būs nākotnē)
26.04.2013 08:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)