Ābolu plātsmaizi, biezpiena plātsmaizi.
Medus rausis
Saputotam medum pievieno olu baltumus un vēlreiz saputo. Masai pievieno miltus, sodu, kanēli, krustnagliņas un kārtīgi izmīca. Mīklu liek veidnē un cep gatavu.
Biguzis
Rupjmaizi saberž un pārlej ar ūdeni, kam pievienots medus un dzērvenes.
Rupjmaizes kārtojums
Sarīvē rupjmaizi, liek uz sausas, uzkarsētas pannas, pievieno cukuru, kanēli un apgrauzdē. Atdzisušu kārto traukā pa kārtām: rupjmaizi, dzērveņu ievārījumu, putukrējumu.
Maizes zupa
Rupjmaizes šķēles apcep gaiši brūnas, pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek traukam vāku un ļauj uzbriest. Tad visu izkāš caur sietu, pievieno cukuru, žāvētus augļus, kanēli, dzērveņu sulu un vāra gatavu. Pasniedz ar putukrējumu.
Buberts
Uzvāra pienu, pievieno mannu un vāra biezputru. Nedaudz atdzesētai putrai pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus un iecilā saputotus olu baltumus. Pasniedz ar saldu mērci.