Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

karbonāde ar sieru

 
Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Kad pusdienoju,citreiz kafejnīcā izvēlos karbonādi ar sieru un ananasiem,un lūk,jautājums par sieru uz tās- kas tas ir par sieru? VARBŪT ZINIET PAR KĀDU ES DOMĀJU:D tāds taka porainais,mazliet uzpūsts,šķiet ka ar olu kopa taisīts.. Varbūt jūs ziniet? Gribetu mājā pagatavot ;)
25.04.2013 16:40 |
 
Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
tiesām neviena nezina? :(
25.04.2013 17:32 |
 
Reitings 438
Reģ: 21.03.2013
tas nav kazas siers? dzirdēts, ka to uz picām liek un tas arī tāds staipīgs, bet varbūt tagad braucu auzās :D
25.04.2013 17:33 |
 
Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Kausētais, iespējams, Dzintara, kas nāk paciņās.
25.04.2013 17:34 |
 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Dzintara tas čist nevarētu būt, jo neticu, ka kādā kafejnīcā izmantotu tik pretīgu sieru :D
26.04.2013 19:03 |
 
10 gadi
Reitings 322
Reģ: 18.12.2012
Parastais Krievijas siers :D
26.04.2013 19:06 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Es gan domāju, ka tas varētu būt labs Krievijas siers.
Jo, kad cepu maizītes, tad viens no Krievijas sieriem uz maizītēm ir tāds porains, labi pakusis, mīksts un garšīgs! :)
26.04.2013 19:07 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Es arī domāju, ka Krievijas. Mājās arī parasti uz karbonādēm lieku to šad tad, un sanāk diezgan līdzīgi.
26.04.2013 19:22 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es pati lieku mozzarellas sieru kopaa ar nedaudz majoneezi. Sanaak garshiigi.
26.04.2013 19:35 |
 
Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man šķiet, ka tu domā siera+majonēzes masu
26.04.2013 19:39 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Mēs mājās taisām parasto sieru (vienalga kādu - Krievijas, Holandes, Edam utt.), sarīvējam, sajaucam ar krējumu un/vai majonēzi. Ir labi :)
26.04.2013 19:40 |
 
Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
gadās arī tā ,ka karbonādes kafejnīcā uzsilda mikroviļņu krāsnī, kur arī tas siers uzpūšās.
26.04.2013 20:20 |
 
Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
es balsoju par parasto sieru - krievijas gan jau.
26.04.2013 20:21 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
parastais Krievijas siers (drīzāk pat siera izstrādājums)
26.04.2013 20:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits