Tik dēļ jums daiļās dāmas.....:D

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
25.04.2013 13:01 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Visi kaut ko pērk. Kāds mašīnu, kāds māju pie jūras. Man ko... Pēc maizes varbūt jānoiet...
04.09.2013 18:16 |

Reitings 27552
Alexxa, tas stāsts ir labais.Kur tādi diez rodas:D
04.09.2013 18:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Alexxa-es gandriiz jau iedomaajos sevi:D:D(par kompjuuteriem)
04.09.2013 18:26 |

Reitings 7408
Kubiete, tādi stāsti nāk no dzīves. Brīžiem cilvēki mēdz būt tik izcili stulbi jautājumos, kas attiecas uz datoriem, ka man rokas nolaižās.
Man viena kolēģe ir reāli kā no Tava stāsta...
04.09.2013 18:32 |

Reitings 7408
Kā ir sievietei vīriešu kolektīvā:

Mans darbā pavadītais pirmais mēnesis.
Tīrās šausmas- apkārt vieni veči! Es esmu viena, bet viņi kādi 10 (daži tīri simpātiski). Būtu zinājusi, nebūtu gājusi studēt programmēšanu! Var nojūgties, minisvārkus labāk neģērbt - tikpat kā plika! Par vasarīgu blūzi nav ko domāt. Labāk nevienam neko nejautāt, citādāk vēl stundu kaut ko skaidrojošu vīriešu bars stāvēs apkārt.
Uz labierīcībām ar neaiziesi - plāno durtiņu priekšā vesels smēķētāju bars (un daudzi no viņiem simpātiski). Visi strādā kā nenormāli, stundām neatraujas no monitora. Zvanīt draudzenei ar nav jēgas, kļūšu par izsmiekla objektu- veči, ja kādam zvana, tad runā ne ilgāk par 5 min. un tikai darba sakarā. Modes lapas labāk vaļā nevērt. Un novērtēt Dzeniferas Lopesas jaunāko kostīmu arī nav ar ko.. Tā var nojūgties!

Otrais mēnesis.. Šķiet, ka var dzīvot..
Ar labierīcībām nav problēmu, izrādās 2.stāvā tās ir daudz smalkākas un gandrīz vienmēr tukšas. Arī modes lapas internetā var skatīties, ja vien uztaisa dzelsbetona ģīmi un neatbild uz dzēlīgām piezīmēm. Dzenifera Lopesa te izrādaās nerullē, topā esot kaut kāda Anita Blonda . Nav ne jausmas, kas tā tāda ir. Visas sarunas risinās par motoreļļu, ziemas riepām un datoru parametriem. mans "Pegueot 2006" viņos iedveš riebumu. mani nekompetentie jautājumi tiek uztverti aizvien mierīgāk. Simpātisko vīriešu skaits sarūk! Strauji!

Trešais mēnesis! Tiešām var dzīvot!
Anita Blonda esot vāciete ar 10. izmēra krūtīm, salīdzinoši Dzenifera Lopesa tik tiešām nerullē. Ziemas riepas ir mēsli, ja vien var, tad labāk iztikt bez tām. Labākā motoreļļa- sintētiskā. Ja Tev nav ceturtā "Pentiuma" , tad Tevis nav vispār. interneta modes lapas akceptētas, draudzene uzrādīta un arī akceptēta. Minisvārki arī akceptēti, simpātisko vīriešu skaits samazinājies līdz vienam.
Pie labierīcībām smēķējošie veči pazūd pēc frāzes - "Zēni, atbrīvojiet ceļu, dāma iet pačurāt!". Darba frāze - "Esmu nākošajā limenī!" neattiecas uz darbu, bet gan uz datorspēlēm.

Sestais mēnesis. Visi savējie :)
Nomainīju Pegueot pret BMW, nav ko blamēties. Lopesai vispār nav izredžu ar tik resnu pakaļu. Vakar večiem salikām "loģistikas nodaļas idiotus "on-line" režīmā, "Half life"". No viņiem tagad kaste alus pienākās. Tika pasūtītas ielas meitas caur internetu, konsultēju puišus, kā atšķirt dabīgās krūtis no silikona. Viņi neko no tā nesaprot. Labs ir ,veči, iešu pačurāt! Neviena simpātiska vīrieša, kaut vai darbu maini!

Gads. Bračkas!
Iepirku datoram jaunas iekšas, tagad nav kauns nosaukt parametrus.
Ceturtdien uz derībām paardzēru jauno administratoru. Vakar pienēma darbā jaunu meiteni - neko, tāda ar stingru dibenu. Kautrējas iet uz labierīcībām un pētīt modes lapas internetā. Miixtaa! :D :D :D
04.09.2013 18:49 |

Reitings 27552
http://www.youtube.com/watch?v=ynvKWYvyCqw

Reklama, ar vajiem nervien neskatities.
04.09.2013 21:45 |

Reitings 27552
http://www.youtube.com/watch?v=Yz_EltrOXp4#t=30

Vi rabotajte dalbajobam? :D :D :D
04.09.2013 23:31 |

Reitings 27552

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kubiete-godiigi,tev ir talants-atrast! Taa sieviete...tas viss kopteels :D:DTagad visu laiku gribaas skatiities ,ko esi ielikusi atkal!!!:D
04.09.2013 23:40 |

Reitings 27552
http://www.youtube.com/watch?v=Zm3Z30zKpTQ#t=111

Es ar tadu pavērsienu negaidīju:D :D :D
05.09.2013 10:26 |

Reitings 27552
Piedāvājam dažādus skolotāju ierakstus bērnu dienasgrāmatās, tos rakstījuši skolotāji Krievijā, raksta «topnews»:

Kritizē angļu valodas kabineta mēbeles
Skolā ienāk pa logu.
Jau otro dienu mētājas ar beigtiem tarakāniem.
Uz stundu atnāca vienās apakšbiksēs.
Vācu valodas skolotāju sagaida ar sveicienu «Hail Hitler!»
Stundās žāvājas.
Cienījamie vecāki! Nogrieziet savam dēlam matus! Gribas ieskatīties viņam acīs.
Uzvilka galvā zeķi un kliedza, ka ieņems skolu.
Uz klases audzinātājas lūgumu - pacelt krēslus, atbildēja ar bēgšanu.
Uzvedās kā dzīvnieks un grauza kaulus.
Aizmirsa, kur dzīvo.
Barojiet bērnu labāk. Kabinetā ēd puķes.
Aizgāja uz tualeti, atgriezās piedzēries.
Manā stundā izdzēra litru asiņu.
Biedru nosauca par pid..... Par to sods 50 rubļi skolas grāmatvedībā.
Stundā novilka zeķes un meta meitenēm.
Nav dienasgrāmatas!
Bioloģijas stundā apēda kaktusu.
Nokavējās 10 minūtes, apēda «Īrisu», piedāvāja skolotājai kukuli - «Īrisu» un ābolu.
Daudz runā krieviski.
Mākslinieciska meitene! Uzzīmēja kārtis un spēlēja.
Dejo ar krēsliem.
Dresēja tarakānus!
Atnāca uz skolu dzērusi un bez maiņas apaviem.
Visu stundu gaidīja «pasaules galu».
Pilnīgi nezina Puškinu. Cienījamie vecāki! Lūdzu iepazīstināt!
Ieradās bez biksēm.
Nav gatava stundai. Cienījamie vecāki, 21 gadsimtā ir daudz līdzekļu kritiskajām dienām.
05.09.2013 10:57 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Ojjj :D :D :D :D
05.09.2013 11:01 |

Reitings 27552
Patiesībā "Kamasutrā" pozu ir divreiz vairāk, vajag tikai apgriezt grāmatu otrādi.
05.09.2013 12:53 |

Reitings 27552
Neraizējies par to, ko par tevi domā citi. Viņi ir pārāk aizņemti, raizējoties par to, ko par viņiem domā tu.
05.09.2013 17:49 |

Reitings 27552
Latgaļu horoskops

Auns (Vucins)

Var byut lobi dakteri. Labi õrstei nu pohmeļa. Puišim pateik meitas a meitom puiši. I lobõk vairõk. Drusku slinki a cyti cīši strodeigi. Ka vāg, labi pļaun sīnu. Bīži īdzer, tod vysi ir draugi. Ļūti lobi cilvāki.

Vērsis (Teļš)

Pateik daudz runot. Īpaši ka pylna sirds sazakrojuse. Nabogi. A citi otkol cīši bogoti. Itīm cilvākim gūvs vīnmār atdūd vysu pīnu. Arī poši nav skūpi. Par tū, ka dzāroji, bet cīši lobi cylvāki.

vīņi (Vui cik daudz)

Troki mīreigi cilvāki. Ilgi dzeivoj par tū, ka cīši meilej īdzert. Vairõk dzeijvoj pa mõjom, a cyti otkoln zyrgā jõj apleik. Tur daudz lūpu- suņu, kaču, vystis ari cytaidis reimys. Itīm cylvākim vysi lobprot dūd iz poroda par tū, ka cīši lobi cylvāki.

Vēzis (Pūra trokīs)

Itīm cylvākim nikod nav žāļ. Jautri cylvāki, cīši leli dzāroji, tī kuri prūt dzīdot ... kuri naprūt, toža. Pateik cytim vysu kū dõvynõt a reizem poši kai dõvonas. Strodeigi, leli buļbu laseitõji i runkuļu pliesieji. Cīši leli dzāroji, bet lobi cylvāki.

Lauva (Strāšnīs)

Cīši smaideigi i cīši taupeigi a cyti otkol nā. Daudz dzer ola a kas nadzer tī dzer pīna. Napateik, ka cyti troki palīk. Bīži sapynūs radz pavasari. Pēc tam skrīn iz krūgu olu dzert par tū, ka leli dzāroji, bet gora stypri i lobi cylvāki.

Jaunava ( Bõba)

Cīši korteigi cylvāki a cyti otkol nā. Vysu labi acacerās. Vīnmār zyna, kur batviņi sastateiti a kur būrkõni. Acacerās ari kur īprīkš nūslēpe buteļi, par tū ka cīši pateik īdzert. Vyspor leli dzāroji. Jīm bīži īt cīmeņi par tū ka cīši lobi cylvāki.

Svari (Spaņs)

Cīši gudri cylvāki a cyti otkol tikai smuki. Bīži vysu kū jūceigu izdūmoj. Ka smejās - vysa sāta skaņ. Labi guni kur i ēst taisa. A cyti daudz ād poši. Cīši draudzeigi, par tū ka leli dzāroji, bet ļūti lobi cylvāki.

Skorpions (Rupucs)

Puiši kori uz meitom a meitas uz puišim. Tī kas gudri, gotovi zvaigznes saskaitēt a tī kas nav gudri tī nā. Meitom pateik pučis a puišim ols. Godos arī ūtraižõk. Vyspõr itī cylvāki cīši meilej īdzert. Kod iz pohmeļa sõp golva nūzaspļaun i palīk vīglõk. Kai soka, kū tu lobam cylvākam padareisi.

Strēlnieks (Metiejs)

Cyti mienessierdzeigi a cyti otkol nā. Leli runõtoji i leli strõdotõji. Kod võrej sīru, vīnmār saīt. Gondreiž. Kod võrej olu, saīt vīnmār. Troki pateik bučoitīs, bet tikai tod, kod nav cīši pīdzāruši. Dvēselē cīši lobi cylvāki, koč i dzāroji.

Mežāzis (Ragains)

Daudz draugu koč i moz naudys. A cytim otkol daudz naudys. Pateik daudz ēst. Garšoj buļbu blīni. A kam nagaršoj, tod švaki. Itīm cylvākim sātā vīnmār ir ols, par tū ka poši ir leli dzāroji, bet ļaudis runoj, ka cīši lobi i uztycami cylvāki.

Ūdensvīrs (Žbaņķeļs)

Lels dzārojs, bet lobs cylvāks. Kai bolūdeits. Moz ād. Cyti moš i daudz ād. Cīši sirsneigi. Lelõlo daļa ir tīvi. A cyti nav. Ka jīm stõsteisi sovas bādas, jī saprūt. A ka stõsteisiprīkus, jõnas buteļa. Itī cylvāki ir mõņticeigi. Bet kai īdzer vyss ir labi.

Zivs (Osoka)

Cīši gleiti cylvāki, bet na vysi. Ir leli mõkslinīki. A kuri taidi nav, tī ļūti strodeigi. Cyti ir leli gulātoji. Cyti leli doncoitõji, par tū ka daudz dzer. Bet kūtu padareisi - ļūti lobi cylvāki.
05.09.2013 21:13 |

Reitings 27552
Kas kopīgs alkoholam un priekšniecībai? Abi vēlas, lai tu īsā laikā paspēj izdarīt n-tās lietas.
07.09.2013 09:25 |

Reitings 27552
Ja tev traucē aiz sienas trokšņojošie bērni, pakliedz viņiem, ka esi rūķītis, kas dzīvo rozetē un ēd naglas.
07.09.2013 09:25 |

Reitings 27552
Pitagora teorēma sadzīvē - uz ikvienu hipotenūzu pretendē divas katetes.:D
07.09.2013 09:26 |

Reitings 1364
07.09.2013 14:43 |

Reitings 1364
Smadzenes:
— Vai, cik slikti… Acis, verieties vaļā!

Acis:
— Nu, atvērāmies. Palika vieglāk?

Aknas:
— Palīgā, kur es esmu?

Smadzenes:
— Kur, kur? Pagaidām vietā…

Melnais humors:
— Bet drīz jūs izgriezīs, ha, ha!

Smadzenes:
— Kas vakar notika? Cik mēs izdzērām?

Atmiņa:
— Kā lai es to zinu! Jūs jau vakar mani izslēdzāt pēc trešās glāzes.

Pūslis:
— Beidziet strīdēties, man vajag uz tualeti!!!

Kājas:
— Pacieties. Tevis dēļ tik tālu vilkties…

Smadzenes:
— Kājas! Ceļamies un ejam! Astoņi no rīta, laiks uz darbu.

Sirdsapziņa:
— Bet nomazgāties?

Kuņģis:
— Pa purnu negribi? Kur tu vakar biji? Tevis dēļ manī divus litrus ielēja!

Sirdsapziņa:
— Bet kurš lēja?

Kājas:
— Rokas, protams. Paskat, kā šodien trīc.

Rokas:
— Maitas jūs visi esat! Mums šodien jāstrādā, bet jūs ņirgājaties.

Smadzenes:
— Kājas, vai jūs nesapratāt? Ceļamies un sākam kustēties uz darbu!

Pūslis:
— Kājas, tualetē ieejiet! Es neesmu no gumijas!

Atmiņa:
— Atcerējos! Vakar bija dzimšanas diena. Mēle vēl tādu sviestu nesa.

Mēle:
— Tikai nevajag! Es smuki runāju.

Plaušas:
— Veči, kādu dūmu derēja uzvilkt…

Mēle:
— Kā tad! Mutē jau tagad kā kaķīšu kastītē!

Aknas:
— Vēl arī kefīriņš derētu.

Rokas:
— Stulbās, kāds kefīriņš? Simt gramus vajag. Citādi šodien strādāt atsakāmies principā.

Smadzenes:
— Kā jūs man visi esat apnikuši! Kājas, pienesiet organismu pie bāra. Tur vēl puspudelei vajadzēja būt…
07.09.2013 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits