Ar asarām acīs!

Reitings 73
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Es pat nezinu vai tā ir problēma, drīzāk vēlme pēc tā kas bijis, pēc tā skaistā un brīvā! Kad vari iet kur vēlies, darīt ko vēlies, satikties ar ko vēlies. Es domāju ka tā nav tikai man, bet arī citām. Jā, tas viss ir zudis tādēļ ka man ir puisis "mājāssēdētājs", sākumā likās forši, ka divi vien dzīvojamies, bet pēc 2.5 gadiem, kad pazuduši lielākā daļa draugu, kad tālāk par darbu un mājām neko neredzi, kad nevari ne ar vienu neko parunāt- jo viss tiek piefiksēts, kur tad vēl kāda saruna ar puišiem vai vēstule draugos...:( Ir viņš man greizsirdīgs- sabojāts- iepriekšējā draudzene krāpa, tapēc joprojām neuzticas man līdz galam!:( Es jau viņu mīlu, bet...jūtos kā putns būrīti, ne vairs ballītes, ne maiteņu vakari, nekā...pat kopā nekur, jo viņam nepatīk. varam sataisīties itkā aizbraukt līdz pasākuma vietai, bet no mašīnas neizkāpt, jo slikti cilvēki, kautiņi, nepatīkama mūzika uttt.... un nav jau arī neviena cita ar ko ieiet pasākumā.... tā ilgojos pēc tiem cilvēkiem ar kuriem biju pirms viņa, draugi,paziņas... viņi jau dažreiz parādas, bet tā kā mani nekur nelaiž un skandāli līdz nakts melnumam, ka negrib lai vazājos apkārt, pat dienā nē! :( Un vistrakākais ka apkārtējie to visu uzskata tā, ka mums ir vienkārši debišķīgas attiecības- ka neko citu kā vienam otru nevajag, jo neiešu jau apkārt kladzināt ka mani ierobežo! Tiešām nesaprotu ko darīt, lai justos kā sieviete, lai bērniem(ja tādi būs) varu pastāstīt kā izklaidējāmies abi divi, nevis to ka jutos nelaimīga un sagrauta, kaut gan man ir viss ko meitene var vēlēties, puisis pat domā par kāzām, bet es tiešām nezinu vai esmu gatava visu mūžu būt mājkalpotāja bez draugiem, izklaidēm. Pagaidām esmu pārāk jauna, nāk vasara Zaļumballes, pikniki, pludmales, es negribu savos 20 un gados palikt par iesūnējušu omi, bet viņš uzskata ka mums neko nevajag, ka es varu tā dzīvot, esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs.... Bet tā vēl gribas izbaudīt to laiku, lai būtu ko atcerētis, lai būtu cilvēki ar ko pēc kāda laika dalīties piedzīvojumos un atmiņās!:) Un to visu gribas kamēr ir prieks skatīties spogulī un fotogrāfijās! :D
25.04.2013 12:37 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tiešām izdomā ko Tu gribi : ballēties ( man šķiet šis variants ) vai attiecības ar šo puisi. Abus Tu nevari dabūt, jo viņš tevi pārāk ierobežo un nelaiž vienu ballēties.
25.04.2013 13:04 |

Reitings 340
Nepārdzīvo, to var izārstēt. Pirmām kārtām puisim ir zems pašnovērtējums, to pacel slavējot viņu, sakot, ka mīli tikai viņu utt. Otrs - sāc pamazām. Tiecies ar draudzeni pa dienu. Nejautā viņam vai drīkst, pasaki, ka satiksies uz stundiņu - nostādi fakta priekšā. Pēc kāda laika dienas laiku pārnes uz vakaru. Pēc tikšanās ar draudzeni esi tāda laimīga, priecīga, lai viņš redz kā tas tevi ietekmē. Vispār palasi grāmatu - kāpēc vīrieši apprec maitas ;) Un vispār nav ko vainot pusi, ka pati pakļaujies. Sākumā jau nevajadzēja to pieļaut. Ja puisis mīlēs, tad pieņems tevi un tavas vēlmes.
25.04.2013 13:10 |

Reitings 160
Reģ: 09.01.2013
izlasot šo diskusiju nenormāli nopriecājos par savu puisi.. varam iet kopā izklaidēties, vai arī katrs atsevišķi.. nav mums tādu problēmu, ka viens otru nelaistu kaut kur.. visu var sarunāt.. :) uzticamies viens otram.. kopā esam jau 6.5 gadus :)
eva4ka Tev varu ieteikt pārtraukt attiecības, jo tas tiešām nav normāli.. un, manuprāt, veiksmīgu attiecību viens no galvenajiem faktoriem ir uzticēšanās partnerim.. ja šīs uzticības nav, par kopīgu nākotni es pat nesapņotu..
bet vispār baigi pretīgi, ka puisis pēc neveiksmīgām attiecībām ir zaudējis uzticību meitenei.. visas jau nav vienādas.. vajadzētu viņam to ieborēt smadzenēs..
25.04.2013 13:10 |

Reitings 127
Reģ: 23.11.2010
tie kas 15 gados ir gatavi, pēc tam 40 gados iet uz klubu piesieties 18 gadīgām.

Man žēl, ka Tev tāda pieredze.
25.04.2013 13:11 |

Reitings 73
Tiešām izdomā ko Tu gribi : ballēties ( man šķiet šis variants ) vai attiecības ar šo puisi. Abus Tu nevari dabūt, jo viņš tevi pārāk ierobežo un nelaiž vienu ballēties.

Ne jau ballēties, bet darīt to ko ES vēlos!
25.04.2013 13:16 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vaitad nav tā,ka ir bišku par vēlu? Nejau vienā dienā viņš izdomāja nelaist nekur un piesēja pie pavadas. Acīmredzot, jau no sākta gala tas tika darīts un tu to pieļāvi, tagad ņerksti..Vajadzēja nospraust robežas jau sākotnēji. Ja puisim liktu samierināties ar to,ka tev tie vakari ar meitenē, būs - pačīkstētu, bet jau sākumā pierastu. Vai vismaz neaizliegtu, bet ja tu pati visu upurēji (draugus, sabiedrisko dzīvi), tad nu ir rezultāts.
25.04.2013 13:19 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
es šo ierobežošanu nesaprotu..
Kas es kaut kāds suns saitītē?
Ar draugu esam kopā 3 gadus- es viņam uzticos un viņš uzticas man. Un punkts.

esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs....
Visticamāk ja arī tu izvāktos, ja viņš tevi mīl, tad viņš gribētu tevi atpakaļ un piekāptos un tad arī kopiski varētu nonākt pie kāda kompromisa.
Izskatās, ka viņš netic ka tu vispār kautko vari izdarīt bez viņa atļaujas, jo principā tu esi zem viņa tupeles.
25.04.2013 13:21 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Es no šāda puiša aizgāju.
Varu tikai pateikt, ka lēmums bija pareizs.
Un nevis tāpēc, ka gribēju ballēties, bet gan tāpēc, ka attiecībās tomēr svarīgi būt uz viena viļņa. :)
25.04.2013 13:23 |

Reitings 11698
esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs...

a, priekškam tev iet atpakaļ? tik slikts, tā ierobežo, dzīvot neļauj. Nu ej prom un atpakaļceļu nevajadzēs,ja vien tā sballēšanās nav mirkļa iegriba. pēcāk varbūt būt jālien uz vēdera atpakaļ.
25.04.2013 13:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tas ir šausmīgi patiesībā, man tevis žēl. Es vispār iekšēji emsu tāds spridzeklītis, man vajag iet tikties ar draugiem, iet ballēties un šī velme parādījusies salīdzīnoši nesen, pirms tam pietika tikai ar mīļoto vīrieti. Par laimi man neko neaizliedz, ja aizliegtu, aizmuktu jo man nepatīk tā sajūta, ka esmu iesprostota, man nedrīkst būt sava viedokļa un vēlmju.

Tev ieteiktu visu sākt pamazām, saki, ka pēc nedēļas satiksies ar sen neredzētu draudzeni uz stundiņu, pasaki, ka gribat papļāpāt. Varbūt pat vari uzaicināt draudzeni pie sevis uz tēju. Galvenais visu darīt lēnām un lēni pieradīnāt viņu, ka tu šad tad vēlies izrauties no mājās.
25.04.2013 13:34 |

Reitings 19
Reģ: 15.10.2012
Manipulē viņš ar tevi, netici tām atrunām par krāpušo ex-draudzeni. Nu tāds cilvēku tips- par katru cenu, nedomājot par tavām emocijām turēt tevi īsā pavadiņā. Izrunāšanās nelīdzēs- cilvēki nemainās, tālāk būs vēl trakāk (īpaši ja parādīsies bērns- vēl viens dzelzs arguments, kapēc tev nav nekur jāiet un tad točna būsi kā cietumā). Jā, saprotu, ka ir jūtas, taču labāk iet prom, ja vēlies dzīvot dzīvi kas tev tīk.
25.04.2013 13:34 |

Reitings 236
Zini, tas jau ir par traku. Es neizturētu, ja mans draugs man neļautu tikties ar manām meitenēm, iet uz klubiņiem u.t.t Runa jau neiet tikai par tusēšanu, vienkārši nu cik var mājās sēdēt, gribas taču sapucēties, iziet sabiedrībā, satikt draugus, radus, paziņas.
Manam draugam arī ir drausmīga pieredze ar krāpšanu iepriekšējās attiecībās, viņš ir ļoti greizsirdīgs, bet viņš mani neierobežo, es varu aizbraukt ciemos vai aiziet uz ballīti viena pati, tāpat arī mēs abi esam tādi sabiedriski cilvēki, mums patīk izrauties no mājām.
Autorei- padomā tiešām vai Tu gribi būt ar šo cilvēku. Nu kas viņš tāds būtu, lai noteiktu ko Tev darīt un ko nedarīt. Neesi Tu viņam īpašums, galu galā Tev ir savi draugi, intereses ārpus mājām. Vai nu pārtrauc attiecības un ej prom. Vai arī kā pumare minēja pamazām pieradini pie fakta, ka Tava dzīve negriežas tikai ap viņu.
25.04.2013 13:37 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es arī esmu par lēnu pieradināšanu. Vispirms satiec draudzenes uz kādu stundiņu pa dienu, pēc tam uzaicini kādu ciemos u.t.t.
Kā jūs svētkus svinat? arī divatā?
25.04.2013 13:39 |

Reitings 7682
Pēc pieredzes, tie super greizsirdīgie paši nereti ir īsti maitas. Draudzene ar tādu bija precēta, nu jau šķirusies jo tad kad piedzima meita, vīrietis palika vēl greizsirdīgāks uz paša bērnu, idiots. Un lai ATRIEBTOS, piekrāpa aci nepamirkšķinot, sieva taču pati vainīga, vairs nebija tik daudz uzmanības no viņas puse,s, paŗāk ilgi pastaigās ar bērnu gāja. Lops, vienvārdsakot.
25.04.2013 13:40 |

Reitings 7682
Izskatās, ka viņš netic ka tu vispār kautko vari izdarīt bez viņa atļaujas, jo principā tu esi zem viņa tupeles.

Tieši tā!!
25.04.2013 13:42 |

Reitings 73
Selīna svētkus parasti svinam ar viņa ģimeni, jo tie ir pareizi, ideāli, manējos ļoti reti sagaidu ciemos, nepatīk jau viņiem te vairs braukt, un pie savējiem arī tieku reti- kad mašīna brīva!
čāča- bail jau no tā ka viss beigsies tikai tāpēc ka nejau tusēties gribu, bet sev brīvību, nesapratīs un tad varēšu sēdēt savos laukos pie mammas un nožēlot. Tiko tā iedomājos, ja paskatas apkārt nemaz nav te tādu vīriešu ar ko vēl gribētu tikties, vai arī tas iespējams man ir iestāstīts, jo "NEVIENS nav labāks par Viņu"
25.04.2013 13:54 |

Reitings 73
Jā un mēģināšu lēnām... iespējams ka vasarā jau tikšu uz kādu pasēdēšanu ar meitenēm pie uzgunskura! :)) Galvenais domāt pozitīvi...Paldies! :)
25.04.2013 13:57 |

Reitings 8272
nu šādi tu ilgi neizturēsi. ja tiešām gribi pati ko glābt un nepazaudēt sevi, tad pieradini viņu lēnām. varbūt arī pieradīs. no sākuma to draudzeni uzaicini ciemos, kad arī viņš ir mājās, lai viņš redz, ar ko tu draudzējies un ar ko tu kkur iesi. tad aizej uz kādu stundiņu pasēdēt kafenē, tad varbūt nedaudz ilgāk, bet kādreiz atnāc arī ātrāk mājās.
mēs arī viens bez otra īpaši nekur neejam, bet mēs dodamies kopā viskautkur. kopā atpūšamies, sportojam. tas netraucē, ka pavadam brīvo laiku kopā, jo tāpat katru dienu esam katrs savā darbā un neredzamies. bet tev viennozīmīgi iet par traku. bet, uzskatu, ka tu vēl vari mēģināt ko darīt lietas labā.
25.04.2013 14:01 |

Reitings 11698
nav jau liela māksla aiziet no kāda,kas ir labs. Nedzer, nesit, neaovaino. šī lieta ir "atsrādājama" ar pacietību.. Nekas nav neiespējams.
25.04.2013 14:02 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
xXx-
nopietnas attiecības tikai no 35!!!

Pēc kā Tu to secini ? Nav bik par traku nospraust kaut kādu iedomātu barjeru, ka nopietnas attiecības redzi sākas tikai no 35. Nezināju, ka 25-30 gadu vecumā vēl skaitās nenopietnas attiecības.
25.04.2013 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits