Sveikas! Es pat nezinu vai tā ir problēma, drīzāk vēlme pēc tā kas bijis, pēc tā skaistā un brīvā! Kad vari iet kur vēlies, darīt ko vēlies, satikties ar ko vēlies. Es domāju ka tā nav tikai man, bet arī citām. Jā, tas viss ir zudis tādēļ ka man ir puisis "mājāssēdētājs", sākumā likās forši, ka divi vien dzīvojamies, bet pēc 2.5 gadiem, kad pazuduši lielākā daļa draugu, kad tālāk par darbu un mājām neko neredzi, kad nevari ne ar vienu neko parunāt- jo viss tiek piefiksēts, kur tad vēl kāda saruna ar puišiem vai vēstule draugos...:( Ir viņš man greizsirdīgs- sabojāts- iepriekšējā draudzene krāpa, tapēc joprojām neuzticas man līdz galam!:( Es jau viņu mīlu, bet...jūtos kā putns būrīti, ne vairs ballītes, ne maiteņu vakari, nekā...pat kopā nekur, jo viņam nepatīk. varam sataisīties itkā aizbraukt līdz pasākuma vietai, bet no mašīnas neizkāpt, jo slikti cilvēki, kautiņi, nepatīkama mūzika uttt.... un nav jau arī neviena cita ar ko ieiet pasākumā.... tā ilgojos pēc tiem cilvēkiem ar kuriem biju pirms viņa, draugi,paziņas... viņi jau dažreiz parādas, bet tā kā mani nekur nelaiž un skandāli līdz nakts melnumam, ka negrib lai vazājos apkārt, pat dienā nē! :( Un vistrakākais ka apkārtējie to visu uzskata tā, ka mums ir vienkārši debišķīgas attiecības- ka neko citu kā vienam otru nevajag, jo neiešu jau apkārt kladzināt ka mani ierobežo! Tiešām nesaprotu ko darīt, lai justos kā sieviete, lai bērniem(ja tādi būs) varu pastāstīt kā izklaidējāmies abi divi, nevis to ka jutos nelaimīga un sagrauta, kaut gan man ir viss ko meitene var vēlēties, puisis pat domā par kāzām, bet es tiešām nezinu vai esmu gatava visu mūžu būt mājkalpotāja bez draugiem, izklaidēm. Pagaidām esmu pārāk jauna, nāk vasara Zaļumballes, pikniki, pludmales, es negribu savos 20 un gados palikt par iesūnējušu omi, bet viņš uzskata ka mums neko nevajag, ka es varu tā dzīvot, esmu pat ar izvākšanos draudējusi, viņš mani neturot, bet ja iešu ceļa atpakaļ nebūs.... Bet tā vēl gribas izbaudīt to laiku, lai būtu ko atcerētis, lai būtu cilvēki ar ko pēc kāda laika dalīties piedzīvojumos un atmiņās!:) Un to visu gribas kamēr ir prieks skatīties spogulī un fotogrāfijās! :D