Celties pēc kritiena jeb pozitīva pieredze.

 
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Sveikas!

Stāsts īsumā.Bijām kopā gandrīz 7 gadus, piedzima divi burvīgi bērniņi, pie tam otrs abpusēji plānots.Vēl esot stāvoklī uzzināju, ka mans vīrietis ir uzsācis jaunu mīlas stāstu.Tas bija tik negaidīti, ka vēl joprojām esmu šokā par to.Izmeta mūsu ģimeni vienkārši miskastē bez paskaidrojumiem.Neviens negaidīja no viņa ko tādu.Mana pašapziņa, nu jau, gandrīz ir pavisam atpakaļ, palicis tik mazumiņš ko piestrādāt, bet ne par to šoreiz ir runa.Man ļoti, ļoti, ļoti vajadzētu dzirdēt pozitīvu pieredzi par jebko, sajūtām, nākotni, attiecībām, iemesliem, kāpēc tā notiek utt.Es nemaz nešaubos, ka būs man foršs vīrietis, bet tas, kas mani šobrīd neprātīgi biedē, ir tā neprātīgā baiļu sajūta.Jo viņš bija mans draugs, mans balsts, vienmēr jutos drošībā un tas, ko šobrīd vēlos saprast, vai tā baiļu sajūta ir ok?Jo ir dikti bail.No kā?Da no visa, no dzīves.Vai tas vienkārši ir elementārs pieradums, kas rada šo sajūtu?Man ārkārtīgi gribas saprast, ka tas pāries un ir tikai norma.Protams, nerunāšu par nodevības sajūtu, to nenovēlu nevienai, bet arī tas, cerams, kādreiz izzudīs...Ja jums ir kāda pozitīva pieredze, būtu ļoti pateicīga, ja padalītos ar to.Tas dikti motivē neskatīties atpakaļ un saprast, ka nodevība ir pārdzīvojama un piedodama.Varbūt.

Lai jums visām jauka diena un smaids uz lūpām!:)
25.04.2013 08:54 |
 
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Nu, lūk.Komentāru vēlos izdzēst, tas maz ir iespējams?Jau atkal rīkojos kā upuris, nevi savas dzīves noteicējs.Nepareizi.:) Pie šī jāpiestrādā, savādāk no tā arī rodas bailes.
30.04.2013 09:22 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Jūs bijāt pārāk ilgi kopā, lai tu tā vienā dienā tagad paņemtu visu piedotu, saliktu visu pa plauktiņiem. bieži vien attiecībās nerunā neviens. tas varbūt ir bērnišķīgi, bet daudzi vnk nerunā. varbūt, daudzi mēģina ar savām darbībām, izteikumiem, ko pateikt, bet, ja ar laiku tas netiek ņemts vērā, tad cilvēkam arī mēdz apnikt un meklē kaut ko citur. tieši mans draugs šādu iemeslu dēļ izšķīrās no ex-draudzenes. viņa bija faktiski tieši tādā pašā situācijā, kādā tu, izņemot to, ka viņa nebija stāvoklī ar otro bērnu, bet gadi kopā daudz vairāk pavadīti. un es biju tās "ļaunās" sievietes titulā. bet, zini es to ļoti pārdzīvoju tolaik, jo zināju, kā ir būt otrā pusē, tas ir, tavā pusē. bet es zināju arī vīrieša domas, visu stāstu. tikai tad, kad viņš pateica, ka viņu šķiršanās tāpat bija laika jautājums, es pārkāpu pāri tam visam un biju ar viņu kopā. es ļoti daudz esmu analizējusi abas puses, jo esmu izjutusi gan to, gan to. es tev varēju tik daudz pastāstīt, jo redzēju un zināju to visu no vīrieša skata punkta, kādēļ izjūk šīs garās kopdzīves. ka tas nav tādēļ, ka sagribējās tikai "svaigu gaļu" (lai gan tā arī, protams, mēdz notikt). tā mīlestība jau tomēr izbeidzas kādu iemeslu dēļ un darbību vai bezdarbību rezultātā. tikai bieži vien cilvēki, kas beidz mīlēt, aiz bailēm vai aiz nezinu, kā- daudz tik daudz drosmes- nepasaka patieso šķiršanās iemeslu.
Neuztver to tā, ka nebiji tik daudz vērta. bieži vien mēs esam tās, ka aicina uz sarunu, kad jūtam, ka kkas baigi iet šķērsām, bet vīrieši bieži vien noklusē, negrib uzsākt sarunu. Nevajag sevi tā noniecināt. Kādreiz jau viņam bija pret tevi jūtas, pie tam vēl stipras, jo ne jau velti jūs tik ilgi kopā nodzīvojāt. Bet nu tas ir beidzies. Uztver to, kā dzīves posmu, kurš ir noslēdzies. Cilvēkiem bieži vien nav vienas attiecības uz visu mūžu. Tu no šīm attiecībām vari daudz ko mācīties un ielikt nākošajās, kas noteikti jau būs kvalitātīvākas. Varbūt tad, kad tu no jauna iemīlēsies, sapratīsi arī savu bijušo dzīvesbiedru, ka var arī iemīlēties citā cilvēkā. Uztver to tā, ka jūsu attiecības bija domātas konkrētam laika posmam, lai ietu uz ko labāku :)
30.04.2013 09:31 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nenosodi sevi par katru savu domu, kas tev iešaujas prātā. tu nevari viņas iznīcināt un kā ar nazi nogriezt. tu drīksti baidīties, bet tu nedrīksti padoties ejot šo jauno ceļu. kkādas bailes tevī ik pa laikam iezagsies, bet tās paliks aizvien vājākas un vairs baidīsies par šīm lietām tā, kā tu baidījies sākumā. katrs jau no mums kādā brīdī par kaut ko baidās, bet tāpēc vajag pašam sevi iedrošināt. ja cilvēks nebaidās, tad viņam ir vienalga. viņam nav tā adrenalīna un visa pārējā, lai tiektos uz augšu, uz priekšu.
30.04.2013 09:38 |
 
Reitings 31
Reģ: 25.04.2013
Sany

Viss būs labi.:) Paldies.
30.04.2013 10:02 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits