Kā pierunāt uz randiņu? :)

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
Kā lai piedabū savu ilggadīgo draugu, lai aizved mani uz randiņu? Bet tādu īstu randiņu, kad es nezinu kur dodamies, viņš atbrauc ar ziediem un aizved kaut kur uz kādu foršu vietu, varbūt pat ārpus Rīgas. Nu vienvārdsakot pārsteigumu. Nevis tā vienkārši sēžam mājās un izdomājam aizbraukt uz kino. Saprotu, ka pats par to neaizdomāsies, pašai vien jārunā, bet viņš saka ka esot ilglaicīgās attiecībās, randiņi vairs neskaitoties :(
25.04.2013 08:53 |

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
^^ , Tu kā vīriešcilvēks varbūt vari ko prātīgu ieteikt ;) Kas tev liktu, kas tevi pamudinātu pēkšņi sarīkot pārsteiguma randiņu savai meitenei, ja tu iepriekš tā nebūtu darījis? Kas, nu kas? :)
25.04.2013 12:42 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ponija Būtu nobriedis sievieti bildināt. Principā vienīgais iemesls, kad tiešām būtu pārsteigums kā zibensspēriens no skaidrām debesīm. Visos citos gadījumos sieviete jau varētu nojaust, ka vakars nebūs "kā parasti", jo pa dienu (vai iepriekš) būtu viņu pabrīdinājis, lai doto vakaru/laiku neaizņem. Jo kāda jēga taisīt pārsteigumu, ja pats pārsteiguma saņēmējs nevar ierasties?

Labākais variants ir izrunāt ar viņu Tevis rakstīto un pateikt, ka Tevi tas ļoti, ļoti iepriecinātu :) (nu tā tiešām pa mīļo, ieritinoties skēpī). Parasti, ja vīrietis mīl sievieti, šādas sarunas aizķeras un ja ne tuvākajā laikā, tad kādā brīdī šie ieteikumi par attiecību uzlabošanu tiek izmantoti. Pasteidzināt to iespējams ar kādu nebūtisku sadzīves strīdiņu .. tik nepārcenties:) Jo sievietes, kas visu laiku grauž vīrieti bez pamatota iemesla (pat ar pamatotu iemeslu) agri vai vēlu paliek vienas.
25.04.2013 13:04 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kā jums ir tām, kas ilgstošās attiecībās? Puiši tāpat uzaicina? Tur tiekamies tiko un tikos, būs pārsteigums

Mums šobrīd nekādu randiņu nav un es nevaru teikt, ka man tas liekas baigi traģiski. Varbūt, ja mēs nedzīvotu kopā, tad baigi gribētos to taisīšanos, aiziešanu katram atsevišķi uz norunātu vietu utt. Tagad...man tas šķistu diezgan stulbi, ja mēs sarunātu tikties, tad paslepus viens no otra taisītos un no viena dzīvokļa katrs atsevišķi turp dotos. Šobrīd mēs vnk izdomājam, kur aiziesim un ejam tur kopā, labi pavadām laiku utt.

Ja tev tie randiņi ir tik ļoti nepieciešami, tad runā ar puisi. Vari stāstīt, cik slikti jūties, ka tev tādu nav, taču, es vispār piekrītu Liliii: Mākslīgi veidot arī kaut ko nav nekāda jēga.
25.04.2013 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits