Meitenes, pastāstiet, kāda jums ir pieredze ar lēcu nēsāšanu - kādas esat mēģinājušas, cik ilgi nēsājat - kādas problēmas ir radušās?
Mans stāsts:
Biju pie acu ārsta. Sūdzība - aptuveni 2 gadus lietoju Acqua oasis lēcas, bet parādījās šausmīgi spiedoša sajūta uz actiņām. Iepriekšējo mēnesi, uz savu galvu, jo nebija laika dokam, nomainīju uz Air Optix lēcām. Ar šīm lēcām nav tik izteikta spiešana, bet pēkšņi likās, ka ir par vāju dioptrijas.
Kopumā pēc vizītes likās, ka esmu pilnībā izmetusi naudu vējā. Radās iespaids, ka daktere it kā pārbauda, bet pati nesaprot ko dara. Rezultātā, izrakstīja man Biofinity lēcas, kas, protams, ir dārgākās lēcas miestā. Kāda varbūt ir lietojusi/lieto?
- Minēju, ka pirms kāda gada mēģināju un likās, ka grauž. Šo faktu noignorēja. Neatbildēja arī uz jautājumu, ko darīt, ja nederēs. Tik teica, lai Optix nekādā gadījumā nelietoju. Kāpēc?... Nu neko, jāiekrāj naudiņa un jāmēģina būs nopirkt.
Dažreiz ir apsārtušas un apsārtušas acis. Uz reklāmas lapiņas izrakstīja pilienus - Optive līnijas, protams, arī ļoti dārgi. Citus variantus nemaz neapsvēra.
Tad nu beidzot mans jautājums - vai esat lietojušas/lietojat acu pilienus, kas būtu kontaktlēcām draudzīgi (var lietot arī tad,ja ir acīs)?