Pirms 4 gadiem mana tēva māja tika apzagta 2x pusgada laikā.
Pirmajā reizē viņa sieva bija stāvoklī pirmajā trimestrī. Mājā tika ielaista nervu paralizējošā gāze. Tika nozagtas daudzas vērtīgas lietas- sākot ar dokumentiem kā pases, vadītāja apliecības, mašīnas dokumenti. Arī rotaslietas, medību un makšķerēšanas piederumi, dārgais alkohols, tehnika, mašīna.
No tās gāzes tēvam un sievai bija pagrūti atgūties, kaķis vispār vismaz 3 dienas apdullis vazājās pa māju un gāzelējās pa grīdu.
Cik atminos, zagļi tika uzieti.
Favel, es jau vairs īsti neatceros kā viņš izskatījās un nosaukumu ne tik, jo tas bija pirms kādiem 3-4 gadiem, tik atceros, ka tāda lieta bija, jo nodomāju, ka labs!
Labi, ka zagļus uzgāja, kad lasīju par pirmo trimestri, nodomāju, ceru, ka bērniņam tas nekaitēja :o
Manai paziņai kad viņa iet gulēt mobilo telefonu liek gultā sev blakus. No rīta pamodās, telefona nav ,viesistaba dīvaina izskatās, lādes visur vaļā, durvis vaļā, un tad saprata, ka ir apzagta. Bija pēc tam nobijusies un teica, ka labi kad nepamodās tad kad viņai telefonu no gultas kāds ņēma.
11.stāva dzīvokļus apzog ieejot pa kāpņu telpu, pa logu būtu grūtāk!
Nemaz ne tik grūti! Ja vien tā nav 20stāvu māja. Paziņām dzīvokli 9. stāvā aptīrija - pat televizorus aiznesa - no jumta nolaižoties ar virvi. Pēdējie stāvi nemaz nav drošāki.
Vakar tāda duma sajūta - tv atstāts, bet paskatīties nevar, jo nezin kādēļ, bet dekodera vads nosperts. Bet toties, pēc tā, uzzinājām, cikos zagļi ir bijuši
rainha, tas nekas, dzosefine ieliktajā linkā ir liela izvēle, domāju, ka noteikti ko noderīgu atradīšu. :)
Par bērniņu runājot, mazajai viss kārtībā- dauzās pa māju žiperīga jaunkundze :) Tēta sievai bija grūtāk atgūties, jo pati grūtniecība jau no sākta gala ritēja ar sarežģījumiem. Labi, ka viss noritēja pēc iespējas veiksmīgāk. Tēvam arī uz to brīdi bija smagas veselības problēmas- viena operācija pēc otras un tad paralēli vēl šis murgs ar apzagšanu.
Kā grudri zagļi dara. Ielaužas smuki mājā, tā ka nevar pamanīt, ka durvis uzlauztas, nav stikli saplēsti utt. Sākas signalizācija. Viņš nolien, noslēpjas! Atbrauc apsardze, apskatās, viss ok. Iekšā viņi iet nevar. Aizbrauc. Tikmēr zaglis smuki visu paņem un prom! :D
Šo man pastāstīja kāds vīrietis. Nezinu, vai taisnība. Bet visādi gadās.
Nu tad jau skatās pēc situācijas.
Man dienā nostrādāja signalisācija, apsardzes darbinieki dežūrēja kamēr mans vīrietis ieradās, es dažas minūtes vēlāk. Viss bija ok! Kaut kāds misēklis bija.
Mans mājoklis nekad nav ticis apzagts, bet pašreizējā dzīvoklī, kuru īrējam, rudens mitruma laikā baigi piebrieda durvis, kā rezultātā vīrs tām noslīpēja vienu sānu un atklājās, ka šīs durvis ir bijušas nopietni uzlauztas.. Kopš tā laika nedaudz baisi. Lai gan mierinājumu dod tas, ka mūsu stāvā vairāki pensionāri, kas diendienā ir mājās.
Cik šausmīgi var būt cilvēki. Pilnīgi pretīgi lasīt.
Man par laimi nekad nav apzagts (pfu pfu pfu), bet joprojām nepatīkami atceros to dienu, kad nācu mājās no skolas (kādi 10 gadi man bija), uzkāpu līdz dzīvoklim (pēdējā stāvā), bet tur ārdurvis atlauztas, slēdzene mētājās uz grīdas. Zvanīju mammai, šī lika man iekšdurvis paraustīt. Man bija TIK bail! Brrr. Par laimi mums iekšdurvis bija dzelzs, bet zagļi laikam amatieri - atlauzuši vienas, saprata, ka ar otrām netiks galā un aizbēguši.