Vai kāda no jums ir pirkusi grūtnieču džinsas HM? Tās neizbalo/nenomazgājas ļoti ātri?
Varbūt varat ieteikt vēl kādu veicīti, kur ir grūtnieču džinsas? Humpalas šoreiz nederēs, jo nav īsti laika staigāt un meklēt, vajag uzreiz :D, bet tuvākajās humpalās nekā nebija :(
Grūtnieču drēbes ir tikai Alfā. Man arī bikses vajag un jau atkal mazliet lielāku krūšturīti, un laikam arī apakšbikses, parastās kaut kā vislaik noslīd uz leju.
Mani atkal biedē mans nabas pīrsinga caurums, baigi nostiepts, bail ka nepārplīst. :( Bet strijas gan vēl mani nav apciemojušas, bet es arī kā dulla vakarā speciālo eļļu smērēju un no rīta, pa dienu ar treknu bēbīškremu sasmērēju punci. :)
Es tak arī smērēju to punci rītā un vakarā, bet es jau pirms tam nojautu, ka tāpat neizvairīšos no strijām - man tās vienmēr bijušas raksturīgas, bet tāpat jau cerēju....
Kādas cenas ir Mothercare veikalos? Forumos arī lasīju, ka bijušās Bērnu pasaules 3. stāvā esot kaut kāda bode, kur var nopirkt grūtnieču džinsas. Vai tā tur joprojām ir?
Jā, man bija, laškrāsas, ļoooti ērtas, mīkstas, visu vasaru nostaigāju un arīdzan braucu uz slimnīcu:) Vēl man bija stingra auduma peplum topi, kas vispār ideāli, noslaidina un ilgi nevarēja saprast ir puncis apakšā zem tā volāna vai nav.
Tikko kā nopirku ērtas bikses ar gumiju Meta veikalā :) Lindex biju, un tur pilnīgi nevienas bikses neatradu!! bet tā ērtāk ir staigāt kleitiņā, lai punci nenospiež un vēl paēst vieta būtu :D
Es grūtnieču bikses sāku valkāt kādā 6.mēnesī, lai gan puncis man nebija liels, bet tā ērtāk bija. :) Veikala nosaukumu pēkšņi aizmirsu, bet agrāk Spicē bija, uz P burta nosaukums bija. :D Pirku laikam par kādiem 25Ls. ;)
pirku bikses un džinsas speciālās premama veikalā Spicē, citreiz tur ar 50% atlaidi grūtnieču drēbes, bet pēdējos 2mēn es tik kleitā staigāju,jo vairs nevienas bikses nederēja.
vaboleen, paldies par ideju! Aizbraukšu uz Spici kādā brīvā brīdī apskatīt, kas tur labs. Bikses gan es jau nopirku - beigās nopirku tieši tādas, kādas man jau bija, bet izmēru lielākas :D