Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Galvas äda, mati

Reitings 129
Reģ: 04.01.2010
:)
nu tad tä-problēma ir mani mati, galvas āda! Bet sākšu no sākuma-jau nepilnu gadu ciešu ne īsti no blaugznām, jo blaugznas ir visu laiku (?), bet man tā nav! Tātad, izmazgāju matus ar šampūnu, nekādu balzāmu nelieku, jo zinu, ka jau nākamajā rītā man galvas āda niezēs, un ja es kaut nedaudz pakasīšu, tā tūlīt parādīsies baltas ādas plēksnītes! Matus kjemēt arī nevaru bieži, jo atkal parādās tie baltie! (:
vrb kādai bijis līdzīgi, kas palīdzēja? :) tas sāk klūt apgrūtinoši, jo pat nevaru lietot pirms taisnošanas pret karstumu aizsargājošu līdzekli!
Ljoti ceru, ka kādai ir kāds labs padoms, ko ieteikt :)
23.04.2013 19:48 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
bija, bija pat tā, ka es pēc mazgāšanas, kad mati vēl mitri, pakasīju pieres daļu, kur ir saucamā čolka, un bira nost kaut kas balts.. sākumā likās, ka noteikti blaugznas vai arī kārtīgi neizmazgāta galva, bet tad es padomāju un sapratu, ka es esmu pabieži tai posmā mainījusi kopšanas līdzekļus, kas tomēr, lai arī ne visai bieži, bet mēdz izsaukt šādas galvas ādas problēmas. nonācu pie iepriekšējā kopšanas līdzekļa, t.i. - šampūna un nu tādu problēmu nav! bet nesen iekritu citā - mati sākuši ļoti ātri taukoties, balzamu nelieku un cenšos matus mazgāt kā parasti! vienīgais, ko galos ielieku - rich eļļa, cerams, ka ar laiku būs labi :)
23.04.2013 19:53 |

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
es lietoju Dzintara eļļiņu, iesmērēju galvas ādu pirms mazgāšanas, paturu un mazgāju matus. Maskas un balzamus nepieku pie saknēm.
Tā ir, jo ir sausa āda, jāmitrina ar eļļām ir.
23.04.2013 19:56 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
sapratu, ka es esmu pabieži tai posmā mainījusi kopšanas līdzekļus, kas tomēr, lai arī ne visai bieži, bet mēdz izsaukt šādas galvas ādas problēmas. nonācu pie iepriekšējā kopšanas līdzekļa, t.i. - šampūna un nu tādu problēmu nav! bet nesen iekritu citā - mati sākuši ļoti ātri taukoties

man personīgi ir tā - ar vienu šampūnu matus varu mazgāt ne vairāk kā 3x pēc kārtas, pēc tam jāpalieto cits savādāk mati ātri taukojas. Vienmēr vismaz 2 šampūni mājās stāv :D
Par problēmu - laikam autorei ādas tips tāds cimperlīgs =/ Pašai tādi brīnumi ziemās mēdz uznākt, bet tik minimāli, ka netraucē par laimi. varbūt vienkārši vajag atrast kādu balzāmu, no kā galva neniez - kaut ko, kas galvas ādu atveseļo. vai mēģināt kādas dabīgās maskas likt (nu tās pašbrūvētās - no lietām , kas ledusskapī, piemēram)?
23.04.2013 21:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man lidziga problema bija no garnier tiem jaunajiem sampuniem. tada ka alegrija paradijas. ka partraucu vinu lietot, ta problemas pazuda.
tev iesaku pameginat head shoulders un aiziet pie dermataloga.
23.04.2013 21:29 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Aizej pie dermataloga, jo nav normāli, ka veselu gadu cīnies ar blaugznām. Man gan liekas, ka tās nemaz nav blaugznas, bet gan kāda ādas problēma. Labāk necīnies uz savu galvu, jo rezultātu arī vari nesasniegt. Lai profesionālis situāciju novērtē.
23.04.2013 21:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits