Vecāki un tehnoloģijas.

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Atceros,pirms kāda laika kaut kur izraku jokus,kā vecāki un vecvecāki "tiek galā "ar mūsdienu aiffouniem,aipadiem un citiem tehnoloģijas brīnumiem. Smējos un domāju,ka man nekas tāds nav gadījies - un šeku!

Vajag man izprintēt boarding pass, bet tā vietā man jau ir 18 ( ! ) lapas izprintējušās ar dormeo,membershop un visādu citādu s.... reklāmām no mammas inboxa! Acīmredzot.... nezinu,dzēsusi laikam ārā, bet laikam ne to nospiedusi,un tagad man jau ir 19 lapas ar visu ko,tikai ne manu boarding pass. :D

Dievs vien zina,KAD tas beigsies. :D

Jums arī ir bijušas šādas situācijas vai stulbi jautājumi datoru,telefonu lietās?
23.04.2013 13:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Bet nu mammai nu jau ir jauns levels, jo nesen uzdāvinājām touch screen mobilo. Man arī likās, ka ne ne, nevarēs, es ļoti pretojos, bet veikalos ar pogām atradu vien pāris nabadziņus :P
Bet sanāk labi, ātri apguva. Vajag tik dot iespēju un būt pacietīgam parādot visu, paturot prātā, ka drīz vien mūsu bērni smīkņās par mūsu neveiklību. Vakarā trenējāmies noslidināt pirkstu vajadzīgajā spiedienā, lai atbildētu uz zvanu:)
24.04.2013 01:51 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Manuprāt, ja runa ir par vecākiem, nevis vecvecākiem, kuriem tiešām jau ar saprašanu lēnāk, tad visu var iemācīties. Tie, kuri nemāk, tiem vienkārši nav vajadzība pēc datora vai skārienjūtīgajiem telefoniem vai arī vispār nav bijusi saskarsme ar tādiem. Manai mammai ir ~45, es patiešām neuzskatu, ka viņai tas būtu jau vecums, kad klāt lēnprātība būtu. Ar skārienjūtīgo ekrānu pati apieties īsti nemāk (jo viņai tāds nav, tikai viņas draugam ir), bet datorā māk visu, ko viņai vajag. Lieta jau ir tāda, ka daudz viņai nevajag - nekādu skype, twitteri nevajag, bet google viņa meklē informāciju vislabāk ģimenē. Vienmēr prasu viņai palīdzību, kad nevaru atrast, jo viņa gan atradīs.
24.04.2013 06:21 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Nesūdzos. Abi ir lieli malači. Daudz jau zin, un ja nezin tad zvana un prasa. :) Nu pat uzdāvināju tētim savu portatīvo un pieslēdzām internetu arī lauku mājās, uzlikām rūteri. Tagad tētis krutāks par kaimiņu, jo var ar savu datoru iziet arī pagalmā uz soliņa un sērfot pa internetu. :) (Viņiem tur maza sacensība ar kaimiņu, jo līdz šim tētis gāja pie mammas uz darbu, mājās neslēdzām internetu, bet kaimiņam bija..) Dikti priecīgs bija. Mamma ne tik ļoti, jo vismaz par pāris darbiem dienā tētis izdara mazāk.
24.04.2013 06:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits