ir nācies pāris reizes ko tādu pieredzēt. nu pēc attieksmes visu sapratu. nu nevar nesaprast, ja tev pēkšņi sāk mazāk laiku veltīt, savādāk runāt un izturēties. ir jau, protams, arī profesionālie krāpēji, bet man kkā ļoti labi strādā arī intuīcija. es ļoti labi un ātri noreaģēju uz dīvainām darbībām, kas citiem šķistu nieks. dēļ šādiem dažiem atgadījumiem es biju gandrīz kā slima ar okšķerēšanu, ar draugu pētīšanu, ar katra komentāra izlasīšanu un vēl nez kādiem pārbaudes mehānismiem. esmu sapratusi, ka tā var tikai sajukt prātā. es zinu, ka ātri sapratīšu, ja mani krāptu. protams, 100% nekad tu nevari būs pārliecināts, bet tā slazdu likšana un okšķerēšana noved pie šķiršanās jebkurā gadījumā. pat, ja ne tādēļ, ka puisis krāptu, bet tādēļ, ka sieviete vnk uzvedās kā nenormāla. un tas nav attaisnojami. ja jūti, ka attiecība siet uz grunti, tad vnk piespied pie sienas un izrunājieties vai,ja nav iespējams, tad šķiries, nevis mēnešiem ilgi spiegot kko. vnk izdzīvojiet attiecības, nevis domājat par šķiršanos vai krāpšanu.