Vaardi

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Kadus vardus no viriesa puses Jus nepaciestu un neskatoties uz ilgstosam attiecibam sakravatu savas sominjas un dotos?

Un, cik daudz virietis Jums var atlauties pateikt un ka nosaukt strida laika?
22.04.2013 20:42 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vēl gribas pateikt, tev jāsaprot, ka problēma ir vīrietim. Viņs patiesībā zin cik tu esi fantastiska, zin, ka tu viegli varētu atrast citu, zin, ka tu vīriešiem patīc un tieši tādēļ tevi noliek lai tu nemaz nedomā aiziet. Viņš grib tevi padarīt pēc iespējas maziņāku un neredzamāku lai varētu izrīkoties pēc sirds patikas, izlikt savu nepārliecinātību ar sevi uz tevi. Problēma ir viņā, viņa galvā.
23.04.2013 14:00 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Droši vien domātu par iešanu prom, ja pateiktu, ka nemīl un lai tinos. Būtu sāpīgi arī kādu skarbāku vārdu dzirdēt, jo ne reizi vairāk nekā piecu gadu laikā nav man pateicis nevienu skarbu vārdu vai vispār balsi pacēlis pret mani.
P.S. Dominika, Tu pavisam noteikti esi pelnījusi labāku!
23.04.2013 14:21 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vairak par autores dzivesbiedra komentariem, mani izbrina pasu cosmo meitenu komentari. Ja autorei butu 85 kg, tad vina butu pelnijusi sos aizskarosos izteikumus??? Manuprat nav nekas slikts dzivesbiedram ieteikt nomest mazlit svaru (saprata robezas), atmest smekesanu vai nolikt autovaditaja tiesibas, bet ir svarigi vai to pasaka cilveku apvainojosa un noniecinosa toni vai rupes izradosa maniere. Jus virieti, ko milat sauktu par resno kuili, ja vins butu pienemies svara vai ari vakarinas pasniegtu grilletu vistas fileju ar brunajiem risiem un salatiem?
23.04.2013 16:04 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Ja pateiktu, ka nemīl vairs, tad, protams, krāmētu čemodānu.

Manējais zina, ka uz mani bļaut un lamāties nedrīkst.
23.04.2013 16:14 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Šāda uzvedība ir pilnīgi noteikti nepieļaujama!

Piekrītu puisim ^^, kurš rakstīja, ka šādai uzvedībai nav nekāda sakara ar Tavu svaru vai izskatu vispār. Cēloņi ir noteikti pavisam kur citur! Šobrīd viņš perfekti jūt Tavu iekšējo nedrošību - Tev nav īsti svešā zemē, kur iet, viņš droši vien īsti netic, ka Tev pietiks drosmes uzsākt pašai jaunu dzīvi, tāpēc arī atļaujas gāzt pār lūpām visu, kas uz mēles... un arī pašam nav apņēmības kaut ko mainīt, bet esošā situācija kaitina. Bet ne jau ar svaru tam ir kāds sakars - tās ir tikai atrunas.

Man personīgi nav ticības, ka šādi cilvēki mainās - tie īleni aizkaitinājuma brīžos tāpat līdīs laukā, pat tad, ja problēma tiks izrunāta un uz kādu laiku būs pamiers...
23.04.2013 16:41 |

Reitings 3350
Pati es esmu vainiga, ka lavu kapt uz galvas un domaju, ka tas tik ta - jaunibas maksimalisms un, ka manis apvonosana ar visadiem vardiem paries. Tik loti baidijos vinju pazaudet, ka pacietu visu, laigan tas viss ieksa krajas jau gadiem.
Tapec jau ir attiecibas, lai atbalstitu vienam otru, nevis tikai noniecinat un spodrinat savu ego uz cita rekina. Un tad, kad es nesaluztu un turos preti visiem siem apvainojumiem, runaju vinam preti un taa, tas atkal vina acis mani padara par cilveku ar briesmigu raksturu.
23.04.2013 16:58 |

Reitings 3350
Šobrīd viņš perfekti jūt Tavu iekšējo nedrošību - Tev nav īsti svešā zemē, kur iet, viņš droši vien īsti netic, ka Tev pietiks drosmes uzsākt pašai jaunu dzīvi, tāpēc arī atļaujas gāzt pār lūpām visu, kas uz mēles.

Pilniba piekritu. Protams, es jau ari neesmu zelta gabalins, man ir savi nikji un pedeja laika es jau jutos tik nelaimiga, ka esmu kluvusi par tadu princesi uz zirna.

Nu ja nav pa celam, tas tachu ok. Protams, zel tos 8 gadus, bet no otras puses, labakie gadi tikai tagad pienakusi
23.04.2013 17:23 |

Reitings 63
Reģ: 02.11.2012
Palasīju Dominikas stāstu nodomāju nu pilnīgs sviests! kā vispār otram ja mīl var pateikt tādus vārdus! :@ Laigan pati esmu to piedzīvojusi ,sauca visādiem nenormāliem vārdiem,apvainoja,noniecināja tikai lai es tā domātu ,ka neesmu gana laba!Godīgi sakot liekas ka viņam izdevīgi ir tevi pazemot!Katrā ziņā turies un mūc prom no tāda, jo ir foršu puišu pa pilnam kas spēs tevi novērtēt.Jauku dienu un turies :)
23.04.2013 17:23 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ā,jums tas jau sistemātiski notiek! Ņemu savus vārdus atpakaļ! Nav variantu-PAMET VIŅU!
23.04.2013 17:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pati es esmu vainiga, ka lavu kapt uz galvas un domaju, ka tas tik ta - jaunibas maksimalisms un, ka manis apvonosana ar visadiem vardiem paries. Tik loti baidijos vinju pazaudet, ka pacietu visu, laigan tas viss ieksa krajas jau gadiem.

8 gadi shaadaas attieciibaas, kur visu laiku tev tiek emocionaali paari dariits? Es saakumaa domaaju, ka jums taada kriize attieciibaas pienaakusi, bet izskataas, ka te dazam labam ir probleemas no saakta gala.
Ja nespeej pati izrauties no taam attieciibaam un nav iisti neviena atbalsta blakaam, varbuut aizej uz kaadu no emotional abuse support grupaam, kas ir atrodamas ikvienaa pilseetaa.
23.04.2013 17:39 |

Reitings 3350
krista - paldies, bet gan jau, ka pati tiksu gala, varu sanemt sevi rokas! ar so diskusiju vnk gribeju uzzinat, vai kadai ta ari ir, jo gadu laika man si ir jau norma.
Ka jau teicu, mans burbulis ir plisis un viss ir lidz kaklam.
23.04.2013 17:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits