Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

aizdomīga rīcība no vīrieša puses

Reitings 13
Reģ: 22.04.2013
esam jau kopā pāris gadus. pēdējos gandrīz 6 mēn. lietoju hormonālo kontracepciju, bet vakar nejauši, dodot man naudu, no vīrieša maka izkrita prezervatīvs. man bija apmulsums un liels, liels pārsteigums. vīrietis teica, ka kaut kad sen aptiekā esot bijusi akcija - lēti prezervatīvi. par to aptieku noticēju, jo bieži savai mātei pērk zāles. mētājies makā kopš tās reizes. tagad domāju, ka to maku vīrietis nopirka komandējumā pirms 2 mēn., kad jau biju pārgājusi uz hormonālo kontracepciju. varbūt pārkārtoja maku un līdzi tam prezervatīvus. kāda būtu jūsu domas? ticētu?
22.04.2013 20:28 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Bet tā runājot..Es nepiedotu.Pirmkārt,es nekad vairs nevarētu viņam uzticēties,tātad visu laiku viņu kontrolētu.Otrkārt,man būtu nenormāli pretīgi,kad iedomātos,ka viņš gulēja ar citu.Treškārt,es nekad vairs nespētu gulēt ar viņu.
26.04.2013 08:33 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Noslēpumainā++++++
26.04.2013 08:35 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Par kādu vēl piedošanu te vēl var runāt? Vēl vīrieti pažēlosism. Autorei slikta karma, tātad var krāpt.
Krāpšana vsp nav piedodama un nekāda attaisnojuma tur nevar būt. Vienalga kāda krīze attiec ibas...
Autore, nepiedod viņam. Domā tgd viņš kko baigi apjēdza. Paies laiks un atkal ņemsies ar citu. Ptfu
26.04.2013 08:59 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Vai tu tiešām gribi sēdēt mājās ar bērnu (nu,piemēram,ja runājam par nākotni),kamēr tavs mīļotais dr** citu??
26.04.2013 09:10 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
es arī iesaku ieklausīties chanely !

Nekas nenotiek tāpat vien un bez iemesla!
26.04.2013 09:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Te kāda ar to savu karmas būšanu ir sagājusi sviestā! Visu laiku tik piemin to, gandrīz katrā diskusijā :D (fubar)
26.04.2013 09:15 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
viens ir pieminēt karmu. Bet to var ņemt vai neņemt vērā.

Taču domāju, ka jāņem vērā tas, ka izrunāties vajag. Tas nepieciešams visās attiecībās, arī tajās, kas tūlīt sabruks vai jau ir sabrukušas. Varbūt pāris izrunājas, puisis tā vairs nedarīs- saprotot, ko zaudē. Un dzīvo tālāk laimīgi.
Bet varbūt nekas nemainās, džekam nemaz nav žēl- tad pāris būs izšķīries.

Izrunājušies vismaz zinās, kas un kā- nevis paies laiks, bet meitenei, sāpošu sirdi, gribēsies ik pa laikam uzzvanīt savam nu jau ex.
26.04.2013 09:20 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Es izbeigtu šīs attiecības (jo nemāku piedot nodevību), bet arī pārdomātu, kāpēc tas notika ar mani un manu partneri, lai turpmākajās attiecībās neielaistu šo kļūdu.
26.04.2013 09:22 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Mana pieredze: bijām kopā 5 gadus, kad uzzināju, ka mani krāpj. Pēc ilgām un mokošām pārdomām, piedevu (vismaz centos piedot, jo bija tā debīlā sajūta, ka negribu viņu zaudēt, lai arī kāds nelietis bija). Bet tas beidzās pēc pāris nedēļām, jo nespēju vairs uzticēties- ja viņš aizkavējās darbā kaut 10 min, man šķit, ka tajā brīdī viņš dr..ž citu. Juku prātā no tā, kādas ainas manas smadzenes uzbūra!!!! Es vairs nespēju būt ar viņu. Un tad es to izdarīju- izšķīros pavisam un neatgriezeniski, palaidu viņu vaļā!!! Un nevienu brīdi to nenožēloju, jo tagad manā dzīvē ir tāds vīrietis, par kādu vnm esmu sapņojusi:)
Turies, viss būs labi. Droši vien, ka neuzreiz, bet ar laiku būs labi:)
26.04.2013 09:28 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu gan TIARA gan chanely.
Bet no tā visa izkristalizēšu savu domu. ne jau autorei ir jāvaino sevi. tā nevajag darīt. bet vajag atrast tomēr to cēloni, kāpēc draugs tevi krāpa. varbūt tu par maz uzmanības viņam veltīji vai nebija pietiekoši laba intīmā dzīve. protams, ir gadījumi, kad vnk cilvēkam var kkas aizvērties, lai tur vai kas. varbūt vnk biji pārāk laba pret viņu? pārāk daudz darīji viņa vietā? bet es vēlreiz uzsveru, ka tā nav sevis vainošana, bet problēmas cēloņa meklēšana. kamēr tu neatrisināsi šo situāciju, iespējams, ka visās nākošajās attiecībās tev tas vilksies līdzi.
domāju, ka piedod vīrietim nevajag. tomēr pārāk reti ir tie gadījumi, kad pēc tam cilvēks vairāk nekrāpj. BET, ja viņš tiešām tevi mīl un tas romāns bija uzsākts muļķības dēļ un neizrunātu lietu dēļ, varbūt var ko glābt vēl
26.04.2013 09:29 |

Reitings 9917
Viss ir atkarīgs no apstākļiem, bet vispār, es varētu piedot. Visu var labot un katrs var mainīties, bet ir jāgrib abiem! Man nav problēmu ar uzticēšanos ... :)
26.04.2013 09:30 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es gan uzskatu, ka nekāds cēlonis nav jāmeklē. Ar otro pusīti vajag runāt un meklēt cēloņus, ja attiecībās ir kādas nesaskaņas (neviens vēl nevienu nekrāpj). Bet ja viena no pusēm aiziet un pad***** ar citu, tad te jau nav ko runāt. Priekš kam veltīt savu laiku problēmas meklēšanai-ja problēma jau ir skaidra un acīredzama.
26.04.2013 09:34 |

Reitings 9917
Jo ļot,i iespējams, ka tās ir tikai sekas...
26.04.2013 09:47 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Šis ir publisks forums un katram ir tiesības izteikt savu viedokli, nevar visi būt vienādi. Tev nepatīk , nelasi. Man patīk un es katru reizi iegūstu no tā kko vērtīgu sev , tāpat , kā citas varbūt no Taviem komentāriem.
26.04.2013 10:08 |

Reitings 26
Reģ: 28.10.2012
Nu nezinu gan!!!Es tava vieta kadu laiku vinu paverotu.....Varbut ka ari tur neka nav,bet varbut ka ir....Esi gudra!!!
26.04.2013 11:27 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Viss jau ir jauki un tā. Daļēji piekrītu chanely, bet zinot sevi, es nepiedotu, nevarētu un viss, arī pēc kād laika. Vēl fakts, ka viņš melojis un taisnojies. Labāk dzīvot vienam nekā mocīties, domājot, ko viņš dara, kāpēc nav mājās laikā. Pasāpēs, izsāpēs un pāries. Nav jāturas pie vīrieša, kurš neciena sievieti. ;)
Turies.
26.04.2013 11:33 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
jā, piekrītu tam, ka partneris ir mūsu pašu spogulis. acīmredzot iepriekš bija kaut kādas neizrunātas problēmas, kas bija iemesls vīrietim laist pa kreisi. bet kam gan domāta mūsu pašu mēle, bija grūti kādreiz atvērt muti un izrunāt problēmas? vai tad tiešām krāpšana bija veids kā atrisināt problēmas?
zinu to sajūtu, ka pirmajā brīdī, kad tevi piekrāpj, tu vēl gribi ķerties pie pēdējā glābšanas salmiņa, ar domu, ka varbūt atgriezīsi visu kā bija kādreiz pirms tā notikuma. bet vai tad ir tā vērts? labi, ir pozitīvi gadījumi,kad izrunājas un atkal ir kopā... bet bieži vien ir pretējais, kad viss tik un tā atkārtojas, ka turpina darīt to pašu.
zinot sevi, man būtu žēl savas nākotnes un nepiedotu ko tādu! kur ir garantija, ka tas neatkārtosies? kāpēc man būtu jāmoka sevi ar neziņu, stresojot ik reizi, kad viņš aizkavējas, kad kāds pazvana, kaut kur izbrauks? nē, tas nav priekš manis, jo es pārāk sevi mīlu. mēs dzīvojam tomēr vienu reizi un mums nav jāpakļauj sevi bezgalīgām ciešanām, ja ir iespēja dzīvot labāk. nav garantijas,ka tas vīrietis, kurš tevi piekrāpa, ir pats labākais. ir vēl citi, nesanāca, nu neko - dzīves mācība rokā un dodies tālāk.
27.04.2013 09:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits