Tātad, šovakar nomainīšu savu blondo matu toni uz šokolādīgi brūnu. Esmu apbruņojusies ar 3 L'Oreal labākajām matu krāsu paciņām, (plānoju krāsot divreiz) un atlicis tikai jautājums: Vai ir kāda iespēja, ka es pēc tam tiešām iegūšu brūnus matus?
Tu joko? Tev ir blondi mati, krāsa brūna. Zilu točna neiegūsi. Šādu jautājumu varētu uzdot, ja tev būtu melni mati, no kuriem diez vai iegūtu vēlamo toni. Ja blondi, nekādu problēmu.
Iegūt iegūsi, bet pēc dažām mazgāšanas reizēm, viņi būs krietni krietni gaišāki atkal. Un ja matu krāsā ir sarkanas pigments, tad tas kas paliks uz matiem būs visnotaļīgi rudā nokrāsā.
Ja gribi lai krasa tiesam turas, blondajos matos vispirms ir jaieliek atpakal sarkanais pigments, janokraso sarkani, pec tam pa virsu vari krasot izredzeto bruno. Man ta visi frizieri darijusi kad pargaju no blondiem uz tumsiem
Un nekad nav sanakusi ar sarkanu atspidumu, vienmer vess tonis, krasiju ar toni kurs saucas natural medium brown. Tu krasosi sokolades brunus, tiem jau pasiem par sevi ir silta nokrasa, mazgajoties ara paliks ar nedaudz rudu nokrasu
Piparene. Kad tumsmate balina matus pirmaja faze mati paliek sarkanigi un tikai tad pakapeniski balinot pigments tiek izests. Ja gib lai bruna krasa labi turas, process javeic no otras puses. Tam nav nekada sakara ar to ka pec am to sarkanumu dabusi ara