Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jautājumi diskusijai :)

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
Sveikas !
Man, sakarā ar darbu, ir jāveido diskusija, jāatbild uz jaut. utt. !
Varbūt jūs varētu atbildēt uz kādu no jautājumiem? :)
Varētu arī šeit izvērsties patīkama diskusija :)) !

~Kādas lietas Tevi uzrunā ?
~Kā Tu izvēlies lietas, kuras pirkt ?
~Kā Tu esi īstenojis radošu pieeju dzīves kvalitātes uzlabošanai ? Cik asprātīgs esi bijis ? Ko esi novērojis ?
~Cik daudz lietu esi pati radījusi vides iekārtošanai ? Kādas tās ir ?
~Kas, tavuprāt, ir skaists un neglīts ?
~Masu produkcija un individuāli izteikts (oriģināls) darinājums. Kā to atšķirt !

Būtu ļoti priecīga, ja atbildētu uz jautājumiem, un vēl priecīgāka, ja veidotos interesantas diskusijas :))

Jauku vakaru !
22.04.2013 18:28 |

Reitings 193
:))
22.04.2013 18:32 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
1.Skaistas,izsmalcinātas,manām acīm tīkamas un man pašai pieņemamas.:D
2.Es sekoju savam stilam,savām izjūtām un tam,kas man patīk.
3.Es neesmu diez ko asprātīga.:D
4.Vēl neesmu,bet ir plāni,nodomi,ko varētu izdarīt.
5.Šie divi ir ļoti plaši jēdzieni,lai tos izskaidrotu,man nāktos rakstīt garu palagu.
6. - arī nav atbildes uz šo jautājumu (jooo,man ir slinkums! :D)
22.04.2013 18:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Drosmiigas, atskjiriigas, ar uzsvaru uz liinijaam bez liekiem izskaistinaajumiem.
Racionaali izveerteejot, vai to lietu man patieshaam vajag, vai cena atbilst kvalitaatei, ekologiskums.
~Kā Tu esi īstenojis radošu pieeju dzīves kvalitātes uzlabošanai ? Cik asprātīgs esi bijis ? Ko esi novērojis ?
Es biezji vien atrodu inovatiivus risinaajumus ikdienas probleemaam. Piemeerus slinkums drukaat.
Ui, daudz. Pati esmu atremonteejusi vecas meebeles, durvis, taisiijusi remotu, iesaistiijusies buuvdarbos, daarza apstaadiishanaa utt.
Tas viss ir subjektiivs jeedziens. Katraa zinjaa manaas aciis kopsh 90-tajiem ir saakusies manaama degradaacija arhitektuuraa, modee un gaumee.
~Masu produkcija un individuāli izteikts (oriģināls) darinājums. Kā to atšķirt !
Ja esi lietprateejs un paarzini visai labi to jomu (piemeeram, meebelju dizainus), uzreiz var saprast.
22.04.2013 18:39 |

Reitings 193
:)
22.04.2013 18:41 |

Reitings 193
:)
22.04.2013 18:49 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Kādas lietas Tevi uzrunā?
Balstoties uz to, sākumā, protams, vai patīk? Nākošais - vai vajag? Vai cena atbilst kvalitātei? Vai varu vispā atļauties?
Īsti nesapratu jautājumu, varētu precīzāku uzdot, bet ok. Tā kā man patīk pašgatavotas lietas, interesantas idejas un vispār tāda radoša un personiska gaisotne mājās, tad cenšos arī pati visu ko interesantu un pašdarinātu dzīvē ieviest. Teiksim tā - neiet vieglāko ceļu, kas būtu - nopirkt. Tas man ir tāds daļēj izacinājums un neliels adrenalīns - izdomāt kādu jaunu, oriģinālu veidu kā lietas paveikt, uztaisīt vai uzturēt. Tas sevī iekļauj gan apģērbu, interjeru, gan ceļošanu, ēst gatavošanu, mācīšanos, izklaides. Piemēram, ceļojot - komfortablas viesnīcas vietā izvēlēties kaut ko neparastāku (piemēram ledus viesnīcu (kurā neesmu bijusi, bet gribētu) vai arī palikt pie kada caur couchsurfing.) vai arī spēlēt boulingu ar alus pudelēm un uz vietas izdomātiem noteikumiem. Tā kā neesmu nekāda turīgā, tad dažreiz dzīve vienkārši piespiež atvērt prātu plašāk un ļaut vaļu neparastākām idejām.
Latvijas mājās visa mana istaba sastāv no pašas radītām lietiņām - mēbelēm, sienas dekoriem, drēbēm. Piemēram, sienu dažās vietās rotā grāmatu lapas, uz kurām uzzīmēts kas jauks vai apbilkts kāds īpašs teikums vai vārds. Auskaru lādīti piepilda arī pašas radīti auskari - no izkaltētiem auglīšiem un citām lietām. Šeit, kur tagad dzīvoju, gan esmu mazāk radoša, jo izejmateriālu mazāk, bet prasās gan kaut ko interesantu pasākt.
Skaists - oiģināls, brīvs un nepārspīlēts. Pat ar oriģinālumu nepatīk, ja pārspīlē, piemēram, ja es reizē savilktu savus augļu auskarus, pašdarinātas plastmasas pudeļu kurpes, no koka grebtu somiņu un bolero jaciņu, kas patiesībā ir legingi.
Neglītēts man šķiet perfektums.
22.04.2013 19:00 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010

manai acij tīkamas. un tā, kā man daudz, kas liekas skaists, tad nevaru tā noraksturot, jo man tiešām var patikt jebkas

Kā kuro reizi, dažreiz ir spontāni emocionāli pirkumi, bet biežāk kārtīgi pārdomāju - vai tiešām vajag? vai es to varu atļauties? Vai man patiks arī pēc ilgāka laika? Kvalitāti arī skatos

Emm, neesmu radoša, man svarīgāka ir sistēma, kārtība un plāns. un, starp citu, no tā dažreiz izriet diezgan radoši rezultāti

man liekas, ka necik. nu vienīgi ziemassvētkos uztaisīju eglīti no vītenēm pielīmējot pie sienas, jo manā dzīvoklī nav vietas :D kad dzīvošu mājā, tad radīšu dārzu

oojjj, šis ir neiespējamais jautājums, jo pat 2 ļoti līdzīgas lietas man var likties viena skaista, bet otra neglīta. šis man ir pilnīgi uz emocijām - vai nu patīk vai nē

Ir jāzina oriģināli.
22.04.2013 19:02 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Neglītēts - redzi, pat vārdus patīk pašai radīt :D domāts, protams, bija Neglīts
22.04.2013 19:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
1.Mani uzrunaa skaista daba-uudens ,zalie augi,to smarza,loti patiik koki,.Loti patiik viss dabiigs-sakot no uztura liidz apgerbam,maajas dizainam.
2.Izveelos loti uzmaniigi,jo nepatiik nekas daudz.Esmu vienmeer par maz,bet kvalitatiivu lietu.
3.Esmu pati piedaliijusies maajas interjeera veidosanaa,atjaunosanaa.Patiik atjaunot vecas lietas.Loti patiik straaadaat ar koku.Aspraatiiba sajaa vareetu buut tur,ka esmu loti labi savienojusi Vintage ar moderno.
4.Gleznas-man ir apmeram 14 ellas gleznas ,kuras mainu ik pa briidim vietaam,lai atdziivinaatu interjeeru atkal.Maajaas arii koka darbi ,metaals!
5.Negliits liekas viss,kas izskataas leets-plastika...poliesters dreebes utt.
Gliits-koks,stikls,keramika,graniits,marmors,metaals...Dreebees -kokvilna,lins,ziids.Apavi -tikai aadas,vai auduma(teniseniites).
6.Miilu originalitati.Noteikti dodu prieksroku.
22.04.2013 19:08 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Vispār, ja lietas sāk jūs uzrunāt, tad pie ārsta vajadzētu vērsties pēc palīdzības. ;) :D
22.04.2013 19:13 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Estētiskas.Vienkāršas.Veclaicīgas.
Vai man to vajag? Vai tas ir skaists?
Es vienkārši daru, to ko daru un ja tas palīdz uzlabot dzīvi, tad visnotaļ tas ir skaisti.
Daudz, es restaurēju mēbeles, nodarbojos ar mākslu, kopju dārzu, darbojos labdarībā. Jeb kas , ko daru ir radits vispasaules uzlabošanai, tā, savā ziņā ir manas dzives misija. Katru dienu arvien jaunus veidus atklāju ,kā padarīt ko sistematizētaku, skaistāku, patīkamāku.
Skaists- manas apziņas labais atspoguļojums, neglīts-pretstats
Individuāls darinājums ir īpašs ar nozīmi, speciāls. Masu produkcija ir radīta patērēšanai bez individualitātes iezīmēm.
22.04.2013 19:43 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Liliii - tas tak nav domāts burtiskā nozīmē :D
22.04.2013 19:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits