Kādas lietas Tevi uzrunā?
~Kā Tu izvēlies lietas, kuras pirkt ?
Balstoties uz to, sākumā, protams, vai patīk? Nākošais - vai vajag? Vai cena atbilst kvalitātei? Vai varu vispā atļauties?
~Kā Tu esi īstenojis radošu pieeju dzīves kvalitātes uzlabošanai ? Cik asprātīgs esi bijis ? Ko esi novērojis ?
Īsti nesapratu jautājumu, varētu precīzāku uzdot, bet ok. Tā kā man patīk pašgatavotas lietas, interesantas idejas un vispār tāda radoša un personiska gaisotne mājās, tad cenšos arī pati visu ko interesantu un pašdarinātu dzīvē ieviest. Teiksim tā - neiet vieglāko ceļu, kas būtu - nopirkt. Tas man ir tāds daļēj izacinājums un neliels adrenalīns - izdomāt kādu jaunu, oriģinālu veidu kā lietas paveikt, uztaisīt vai uzturēt. Tas sevī iekļauj gan apģērbu, interjeru, gan ceļošanu, ēst gatavošanu, mācīšanos, izklaides. Piemēram, ceļojot - komfortablas viesnīcas vietā izvēlēties kaut ko neparastāku (piemēram ledus viesnīcu (kurā neesmu bijusi, bet gribētu) vai arī palikt pie kada caur couchsurfing.) vai arī spēlēt boulingu ar alus pudelēm un uz vietas izdomātiem noteikumiem. Tā kā neesmu nekāda turīgā, tad dažreiz dzīve vienkārši piespiež atvērt prātu plašāk un ļaut vaļu neparastākām idejām.
~Cik daudz lietu esi pati radījusi vides iekārtošanai ? Kādas tās ir ?
Latvijas mājās visa mana istaba sastāv no pašas radītām lietiņām - mēbelēm, sienas dekoriem, drēbēm. Piemēram, sienu dažās vietās rotā grāmatu lapas, uz kurām uzzīmēts kas jauks vai apbilkts kāds īpašs teikums vai vārds. Auskaru lādīti piepilda arī pašas radīti auskari - no izkaltētiem auglīšiem un citām lietām. Šeit, kur tagad dzīvoju, gan esmu mazāk radoša, jo izejmateriālu mazāk, bet prasās gan kaut ko interesantu pasākt.
~Kas, tavuprāt, ir skaists un neglīts ?
Skaists - oiģināls, brīvs un nepārspīlēts. Pat ar oriģinālumu nepatīk, ja pārspīlē, piemēram, ja es reizē savilktu savus augļu auskarus, pašdarinātas plastmasas pudeļu kurpes, no koka grebtu somiņu un bolero jaciņu, kas patiesībā ir legingi.
Neglītēts man šķiet perfektums.