1. Iepazinos ar puisi dīvainā veidā,uzgriežot nepareizu numuru,tā mēs sākām kontaktēties caur sms un zvaniem,viņš dzīvoja Rīgā es tālu no turienes,tādēļ uzturējām kontaktus just 4 fun aiz neko darīt,pēc gada pārvācos uz Rīgu un izdomāju satikties ar šo puisi,tas īsti nebij randiņš ,vienkārši pastaiga krēslā pa ķengaragu:Dbet kautkā viena nobijos un pabrīdināju ka būs divas draudzenes līdz,pēc balss puisis izklausijās nosvērts un izglītos,bet,ak,vai... uz satikšanos viņš ieradās kovboja zābakos ar piešiem,sporta jakā un nekopies,visu laiku stāstija cik kruts viņš ir,un kāda bija viņa bijusī,tā tizli klīstot nonācām līdz daudzīvokļu mājai,un draudzene ierosināja uziet apsveicināties ar draudzeni kas tur dzīvo,tā mēs uzgājām un piezvanijām pie durvīm,tā meitene atvēra vaļā,ooo,čau,tad ieraudzija to puisi,palika bāla un aizcirta durvis,mēs īsti nesapratām viņas reakcijas iemeslu,tādēļ es ierosināju iziet ārā uzpīpēt,un tas puisis pieteicās nākt līdz,bet draudzenes palikt augšā un noskaidrot situāciju,tā es tur ar viņu stāvēju ,pīpēju,pēķšņi izskrēja manas draudzenes,satraukti teica,ka mājās kas slikts noticis,un mums nekavējoties jādotas prom,parava mani aiz rokas un skriešus devāmies uz sabiedrisko,kur es arī uzzināju ka šis puisis reiz brutāli seksuāli uzmācies tai draudzenei pie kuras bijām apsveicināties,un viņa brīdinājusi ka viņš ir diezgan bīstams,lai tiekam no viņa prom ko kājas nes.....
2. biju uz randiņu ar puisi Andri(vArds mainīts),tas nebij aklais randiņš,jo biju jau dzīvē viņu redzējusi,itkā tiešām sakarīgs puisis likās,izskatīgs,krievu tautības,tikai viņš bija paņēmis līdzi savu draugu kristapu(vārds mainīts),kurš visu laiku kritizēja mani,teica ka nēesmu viņa drauga cienīga,un kur andris vispār tādu izrāvis,bet kad Andris iegāja nopirkt kioskā cigaretes,Kristaps mani pievika sev klāt un teica,pie velna to Andri,viņš ir lohs,mož tu ar mani vari kautko sabīdīt,palūdzu Andrim atvadīties vai nu no manis vai Kristapa,jo randiņš trijatā neturpināsies,Kristaps devās prom,bet andris pēc mirkļa uz mani paskatijās un noteica"BļeĢ,tev gan ir seksīgs purns":D.........tad gan es sapratu ka randiņu vēlos pārtraukt nekavējoties un nekad neatkārtot
3.iepazinos ar puisi uz vilciena perona,reperi,man toreiz bija 16 gadi un reperi bij mana vājība:D apmainijāmies numuriem,un drīz jau bija sarunāts randiņš pie laimas pūlksteņa,biju tik nenormāli satraukta,lidinājos pa mākoņiem,stāvēju pie laimas pūlksteņa un gaidiju savu princi..........sagadīju............viņš atnāca ar vēl 10(nepārspīlēju) līdzpaņemtiem čomiem un čikitām,teica ka te netālu dzerot aliņu pie viena frīka un lai es nākot līdzi.....biju dusmīga par iztērēto laiku pucējoties,un iztērēto naudu transportam,bet nolēmu aiziet līdz(šobrīd pati nesapratu kapēc)viss tusiņš bija uz kautkādām trepēm vecrīgā,visi dzēra 2l aliņus un skaitīja savus repa tekstus,kuri bija briesmīgi,......puisis man pajautāja kad braukšu pie viņa palikt pa nakti,jo viņa mamma gribot ar mani iepazīties.....