500g meža cūkas;
    1 ēdamkarote sviesta;
    1 vidēja lieluma sīpols;
    2 ķiploka daiviņas;
    2-3 ēdamkarotes miltu (atkarīgs no tā cik biezu vēlas);
    250 g saldais krējums
    garšvielas pēc gaumes
Gaļu sagriež vidēji lielos kubikos. Tad, pievienojot nedaudz garšvielas, apcep nelielā eļļas daudzumā
 Gaļu ar visu sulu pārliek vidēja lieluma katliņā. Pievieno ūdeni, tik daudz, lai tas ir 1-2cm virs gaļas. Liek sautēties uz mazas uguns, ar aizvērtu vāku. Sautē 2h (2 h nepieciešamas, lai tiktu vaļā no visiem nevajadzīgajiem mikroorganismiem, ko var saturēt meža gaļa) 
 Pārējās sastāvdaļas sāk pievienot 15 -20 min pirmas sautēšanās beigām.
Smalki sagriež sīpolus, apcep tos sviestā. pievieno gaļai. 
Katliņā iespiež 2 ķiplokdaiviņas 
Pievieno saldo krējumu 
Apcep miltus bez taukiem, tad pievieno. 
Pievieno garšvielas 
Maisot uz nedaudz lielāka uguns, pavāra kamēr sabiezē, tad slēdz nost. 
Arī cūkgaļu var līdzīgi gatavot.