Sveikas!Parunāsim par naudas lomu jūsu attiecībās.Cik ļoti jums tas ir svarīgi? Kad ejiet uz randiņiem kurš maksā? Kā ir meitenēm kuras kopā dzīvo?
Manējais gan ir ļoti turīgs, tāpēc reizēm nespēju turēt līdzi viņa prasībām un izklaidēm.Nākās izdomāt visādus aizbildinājumus kāpēc nevaru piedalīties.Vinš ir no Rietumeiropas valsts, kur ir ļoti labas algas. Taču valstī ir pieņemts , ka katrs sevi uztur un randiņos vienmēr maksā katrs par sevi. Viņiem vīrieši un sievietes ir vienā līmenī un tas būtu sexisms ,ja tagad vīrietis maksātu par sievieti.Viņa arī justos pazemota, ka nav spējīga maksāt par vakariņām. Tāpēc rēķins bez vārda runas tiek dalīts. Mani tas apmierina, jo zinu ka vienu dienu , ja izšķirsimies,tad nebūs domstarpības, ka esmu viņa naudu tērējusi, uz kakla sēdējusi utt.
Kā ir ar jums? Jums tas ir svarīgi? Esmu novērojusi,ka Latvietes ir diezgan naudas kāras un ja puisis randiņos nemaksā, tad vairs turpinājums nesekotu. Tas droši vien ir saistīts ar nabadzibu un krievu laiku uzskatiem,ka vīrietim ir sieviete jāuztur.Visi tikai runā ,ka moderna sabiedriba, taču tajā pašā laikā gaida, ka viņas uzturēs un dos naudu.