Latvijas vīrieši

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
Kā jums dāmas patik latviešu vīrieši,pēc izskata un tā vispār kopumā.Visi baigie skaistuļi,gudri utt. vai tieši pretēji?
21.04.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
bet maajas darbi un beerns ir tikai uz vinjas kakla un uzreiz peec dzemdiibaam ir jaaskrien pie friziera, lai tik nabadzinjsh nebuutu spiests skatiities uz citu sievieti. Laikam jau lv pieder pie taam valstiim, kur ir labaak dziivot vienai nekaa ar viirieti.

buuuuull shit!!!!!!
22.04.2013 19:58 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Ja nebūtu rietumnieku, kas aizvāc izmisušās Latvietes mani jau būtu izvarojuši uz ielas.

ar šo tu sevi norakstīji. randomi gadījumi rimīšos un klubiņos neko neliecina ne par tevi kā baigo iekāres objektu, ne vidējo latviešu sievieti.
22.04.2013 19:59 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man personīgi vairāk saista latvieši ar "piejaukumu". Man patīk tumsnēji vīrieši ,tumšiem matiem, brūnām acīm, tādi ,kuri nav kūtri. Tā nu sanācis, ka šis tipāžš nereti ir tieši nelatvieši.

Kopumā latvieši sķiet mierīgi ,nosvērti, klusi, darbīgi. Vismaz savā draugu/ radu lokā forši vīrieši.

Par to pucēšano - piekrītu Chanelly, man arī nevajag tam izdot lielu naudas summu.
22.04.2013 20:17 |

Reitings 20
Reģ: 22.04.2013
ar šo tu sevi norakstīji.

Es jau teicu ka pārspīlēju, tas bija melnais jociņš ! Turklāt man ir ar ko ! Paldies par nepiedāvājumu pff :D
22.04.2013 20:26 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
nekur masveidaa neesmu redzeejusi taadu fenomenu kaa lv, kad sievietei ir jaamaksaa pusi par visu, bet maajas darbi un beerns ir tikai uz vinjas kakla un uzreiz peec dzemdiibaam ir jaaskrien pie friziera, lai tik nabadzinjsh nebuutu spiests skatiities uz citu sievieti. Laikam jau lv pieder pie taam valstiim, kur ir labaak dziivot vienai nekaa ar viirieti.

Vot, pirms rakstīt, varbūt vajadzētu nedaudz savaldīt savu fantāziju. Lai gan mani tas nepārsteidz - tiklīdz runa būs par Latviju, krista vienmēr ienāks ierakstīt kaut ko pārspīlēti negatīvu un visu to salīdzinās ar savu īpatnējo ģimeni Latvijā, ar ko viņai tur bijušas problēmas. Izskatās, ka te runā personisks aizvainojums pret Latviju, nevis objektīvs skatījums.
22.04.2013 22:38 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
uzreiz peec dzemdiibaam ir jaaskrien pie friziera, lai tik nabadzinjsh nebuutu spiests skatiities uz citu sievieti.

Ņemot vērā, tepat, Cosmo, lasītos komentārus, kur daudzi/as saka, ka vīrieši ļoti bieži iet pa kreisi, kad sieviete stāvoklī, nebrīnos, ja tāds uzskats ir radies.
22.04.2013 22:52 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Bet cupcake2 tikpat daudzas saka, ka ne visi tā rīkojas. Tad kāpēc tā negatīvā puse vienmēr ir ņem virsroku un tiek uzskatīta par svarīgāku un vērā ņemamāku?
22.04.2013 22:57 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Par tām prasībām piekrītu- sievietei ir jābūt bez maz vai ideālam, tajā pašā laikā pašiem esot viduvējiem.
Sievietes ir mazākumā, tāpēc jāsacenšās par tādiem, kādi ir, kas atkal veiciena to, ka vīriešiem nav īpaši jāiespringst. Sanāk apburtais loks.
22.04.2013 22:59 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
tb sievietes ir vairākumā
22.04.2013 23:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista vienmēr ienāks ierakstīt kaut ko pārspīlēti negatīvu un visu to salīdzinās ar savu īpatnējo ģimeni Latvijā, ar ko viņai tur bijušas problēmas.

Vispaar manu viedokli ir lielaakoties izveidojushas tieshi cosmo diskusijas un raksti lv portaalos. Neesmu peec tautiibas latviete, ja kas. Taa kaa saliidzinaat ar savu gjimeni pat gribeedama nevaru.
22.04.2013 23:04 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ta logiski padomajot, lielaka dala latvijas viriesu vecuma ( man interesejoss vecums) no 30- 40 gadiem ir aiznemti. Parsvara vini ir aiznemti, kopa ar skaistajam, perfektajam latvijas sievietem. Un, ja piekrit vairakuma viedoklim, ka latvijas viriesi nav diez ko stiligi un kopti. Tad man rodas jautajums- Ka tas var but? Kur skatas tad tas sievietes? Galvenais ir sakopt sevi, a virs pofig?

Nekad neesmu bijusi kopa ar latvieti. Prieks manis vini ir par lenu un par gaisu! :) Lielaka dala liekas tadi- ne zivs, ne gala! :D
22.04.2013 23:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man jau tieši liekas, ka latviešu vīrieši ir tieši tie, kuri sevi pat ļoti kopj, nu pat pārāk.
Pašai ne latviešu vīrieši patīk ne pēc izskata, ne pēc rakstura. Ir noteikti izņēmumi, bet tādi tīrie latvieši brrr.
23.04.2013 09:47 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Lielās nodirsējas,pašām mājās blakus noteikti letiņš :D

Vai tas atkal no sērijas,ka "mans jau nu tāds nav,tie visi citi tādi" :D

Katrā nācijā ir savi nepatīkamie cilvēki. Tikai kā pabļaut cik latvija un latvieši slikti,kas nozīmē,ka noliekat pašas sevi.
23.04.2013 09:57 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Drīzāk teiktu, ka LV ir problēmas ar sievietēm, skaistas ir ļoti daudz, piekrītu, bet tiklīdz atver muti tā liekas visas ar putniem galvā. Intereses beidzas pie lupatām, pucēšanos un "draudzeņu" nolikšanas. Nekādu mērķu dzīvē nav, ja esi tikusi līdz Rimi kasei, tad tā jau tas ir nenormāls sasniegums. Pašas neko darīt negrib, tik ietusēt un sapņot par biezu džeku pie sāniem, kurš visur vadās un pirks, tas nekas ka tādiem 100 gadi neesi vajadzīga. Protams, ir arī reti izņēmumi, bet mans novērojums, ka tās jau sen ir aizsistas un ar ģimenēm.
23.04.2013 10:10 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
vistrakākie ir tie,kas ir mammu mīluļi un auguši bez tēva,kam mamma saka,ka viss ko dari ir forši un smaida,kad ap gadiem 30 ved mājās jau ento draudzeni un negrasās precēties, jo nu ko tur, dēliņam šitā slikta, tā arī, viņš jau man tāds eņģelītis

Ar šo bija domāts, ka mātes dēļ puisis nevar apņemt sievu? Ka viņa negrib nevienai atdot....
23.04.2013 10:21 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Intereses beidzas pie lupatām, pucēšanos un "draudzeņu" nolikšanas. Nekādu mērķu dzīvē nav, ja esi tikusi līdz Rimi kasei, tad tā jau tas ir nenormāls sasniegums.

izklausās, ka tu vienkārši esi kaut kā iestrēdzis tādā sabiedrībā. nav tā. man diemžēl, bet bērnības draudzenes vairākas tādas ir, visas jaunās paziņas, un draugi/draudzenes gan ļoti mērķtiecīgi, kustīgi, forši cilvēki. ja nav forša vide, to var arī nomainīt, nevajag vispārināt, ka visas lv tādas.
23.04.2013 10:48 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
man liekas ka tāds tādu atrod,un ja vīrietis sēž sievietei uz kakla,tad nevaig teikt,ka fuj,fuj,fuj sliktais vīrietis nabaga meiteni apbižo,pati vainīga,ka pieļauj tādu situāciju,manā paziņu lokā ir sievietes kuras ir pieķērušas savu vīrieti ar citu veceni gultā,papinkšķējušas un pēctam paņēmušas atpakaļ,nu jābūt taču arī kautkādam lepnumam un pašcieņai,bet daudzām sievietēm tādu nav,viņas uzskata ka labāk ar kautkādu veci nekā vienai,un tur arī ir tā viņu kļūda,gadu vīrietis nestrādā,bet sieviete skrien mājās pie viņa un gatavo vēl vakariņas lai nabadziņš paēd,........pašām nevaig būt lupatām.....
Latvijā zinu daudz izskatīgu,mērtiecīgu vīriešu,ar labu darbu,un karjeru,kuri ciena sievietes,bet jāatcerās ka tādi meklē sev līdzīgas,nevis rimī pārdevējas ar 9.kl izglītību....un kā bija tas teiciens....neceri uz princi ja izskaties pēc zirga....
24.04.2013 08:21 |

Reitings 48
Reģ: 05.05.2013
esmu latviete bet ciest nevaru latviešu puišus,man viņi nepatīk ne pēc izskata, ne pēc manierēm, man , kā mana mamma saka, patīk eksotika,es satiekos tikai ar ārzemju tautu vīriešiem, man visvairāk patīk turki.... mmmm.. ar pāris esmu tikusies, patreiz gan es tiekos ar indieti. un pat nekur nav jabrauc, rīgā var atrast caļus no visādām valstīm!
05.05.2013 14:25 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
manam vīrietim nav laikam visām tām kopšanas procedūrām,zinu,kad viņam brīvs un piesaku salonā, tik pasaku laiku,kad jāaizbrauc un viss.
05.05.2013 14:37 |

Reitings 48
Reģ: 05.05.2013
bļāviens kā mani kaitina tas ka čalis prasa meitenei naudu, nezinu kapēc man pilnīgi riebums pret tādiem metas, vairākas reizes esmu iepazinusies, tajos pašos klubos arī ar latviešiem, kuri prasa lai ES VIņIEM IZMAKSATU, piedod atvaino, čalīt, kā tev nau kauna?! vai arī pazīštami čaļi prasa, tev nav tik un tik, nevari aizdotot? bļāviens ej strādā ko apslauc meitenes, čaļi taču vairāk var nopelnīt latvijā nekā meitenes. Ja man čalis kaut reizi pjauta aizdot naudu vai ko nopirkt, man ir automatiskais bye bye dosvidāņia neēsmu slaucama govs un vairāk man nezvani!
nekad dzīvē neviens no ārzemju čaļiem nav man pajautājis ne santīmu, tieši otrādi visu laiku piedāvā vai es neko nevēlos, vai man neko nevajag nopirkt utt. viņi vismaz rūpējas par savām sievietēm uz visiem 100% nevis kā latvieši visu naudu notriekuši kaut kur, velns viņ zin kur un vēl apslauc meitenes! KAUNS
05.05.2013 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits