Sveikas,meitenes!
Man radusies tāda nepatīkama situācija,nezinu ko darīt.Kādu laiku atpakaļ darba ballē sanāca paskūpstīties ar kolēģi.Jā,zinu,ka stulbāku lietu,ko izdarīt,ir grūti iedomāties,tomēr alkohols izdarīja savu un izlietu ūdeni nesasmelsi.Vienojāmies,ka tas paliks starp mums.Nu jau vairāki mēneši pagājuši,ar to kolēģi attiecības normālas,mēdzam papļāpāt,ir tāds viegls flirts.Viss jau būtu labi,bet vakar uzzināju,ka šis kolēģis vairākiem cilvēkiem par šo notikumu ne vien ir stāstījis ar pašapmierinātu lepnumu,bet arī diezgan traki piepušķojis klāt.Neticīgajiem,kuri viņa vārdus apšaubīja,viņš parādīja sms no manis,kurā lūdzu,lai tas paliek starp mums,bet tur jau nav teiksts kas tieši-skūpsti vai kas cits.
Tad nu nezinu kā rīkoties,jo tās baumas viņš izplatīja ap to laiku,kad tas notika,pēdējā laikā it kā nē.Esmu ļoti dusmīga uz viņu,zinu,ka būs pretīgi ar viņu pat sveicināties.No vienas puses saprotu,ka vajadzētu viņam stingri pateikt,lai pievalda savu fantāziju(negribu,lai tas atkārtojas),no otras-laiks jau pagājis,arī pati biju nedaudz vainīga.Nez vai vajadzētu cilāt to visu,turklāt ļoti negribētos lai kāds skandāls izceļas darba vietā.Bet es nezinu vai spēšu ar viņu pat vienā telpā uzturēties normāli,kur nu vēl runāt.
Ir kāda ideja ko man darīt?