Kāpēc kāzu kurpēm tērēt lielas naudas summas? Es pēc tam tās baltās kurpes nekur neuzvilku (nez, kur vispār tādas var vilkt) - atdevu tālāk. Bet, ja par to, ka nespēj atrast lētus apavus, tad nu cits stāsts - slikti meklē.
nevienmer kaazaam peerk tizlas baltas kurpes, kuras pec tam vilkt negribaas. es vilku oranzas, jaa, daargas, bet man vinjas noder arii peec kaazaam, kam ir smukas baltas, var paardot taalak. kaapec neteereet lielas summas, ja grib un var atljauties? leetus apavus var atrast, bet vai tie ir pietiekami labi un skaisti?
vulpes nez vai LV likumdoshana ljauj preceties pec nedeljas? man liekas, iesniegumam jaabuut vismaz 30 dienas pirms kaazaam.
savas kaazas sariikoju apm 5000, iespeejams, vairaak..iisti neskaitiiju, peec kaazaam chekus izmetu, lai nav jaaskaita. toties viss bija taa, kaa es gribeeju.
katram shii summa atskjirsies, jo katram prasiibas ir citas. es piem, bazniicai samaksaaju daudz, zinu, ka citi tik 10 ls iedod,
par 500 ls nekad neviena nesataisiis ideaalu ceremoniju, teerpus un banketu, tas maksaa...
viena meitene rakstiija, ka vinjai kaazas izmaksaajushas maz , ts gan man liekas tizli, tavas kaazas, maksaa pati, nevis njem no visiem citiem,