Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

OK maiņa

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
Dzeru jau ceturto Yarina iepakojumu un līdz šim viss it kā bija ok, bet pēdējā mēneša laikā ir dramatiski palielinājusies apetīte un pilnībā pazudusi sāta sajūta. Lasīju, ka tas varētu būs arī no OK lietošanas un iedomājos, ka varbūt būtu vērts nomainīt pret citu (sākot lietot arī cerēju, ka sejas āda uzlabosies, bet uzlabojumu nekādu nav).
Gribēju jautāt pat jūsu pieredzi - cik ilgi gaidījāt līdz gājāt pie ārsta mainīt OK pret citām? Jo es saprotu, ka iespējams tā apetīte nav tieši no šīm zālēm, bet nu jau būs mēnesis kopš tāda lieta ir kļuvusi par problēmu un liekajā svarā iedzīvoties arī nevēlos.
21.04.2013 15:47 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pirms vainot tabletes, vaino laikapstākļus - laiks mainās uz siltu! Varbūt drīz būs tukšā nedēļa..
21.04.2013 15:54 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Un ja nevēlies iedzīvoties liekajā svarā, atbilde ir pavisam vienkārša - nerij un kusties.
21.04.2013 15:55 |

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
Kustos es daudz - vismaz piecas reizes nedēļā eju uz sporta zāli, aptuveni stunda kardio treniņa. Tāpēc arī tā apetīte tā izbrīna, ka ar visām nodedzinātajām kalorijām es beigās uzņemu pārāk daudz. Un nekad iepriekš tā arī nav bijis - agrāk gadījās, ka dažas dienas ir palielināta apetīte un pēc tam sekoja tāda "tukšā nedēļa", kā tu saki. Bet nu jau es gandrīz mēnesi no vietas nevaru dabūt to apetīti normālu.
21.04.2013 15:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits