Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

paštaisīta kūka mājas gumē, help!

 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
iesakat, lūdzu, kādas kūkas, ko var pagatavot tā kā šorīt, lai vakarā jau varētu ēst, tādu vienkāršu varbūt, bet tai pat laikā gardu. kāda var ko ieteikt?
21.04.2013 10:24 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
ceptu - neceptu?
21.04.2013 10:26 |
 
Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=15850

Šo brīnumu taisu es. Esmu taisījusi reizes četras. Garšo IZCILI. Parasti neviens netic, ka paštaisīta.
Un lasot liekas sarežģītāk, patiesībā dikti vienkārši - aizņem max 20min.

iesaku!
21.04.2013 10:28 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Kubiete vienā diskusijā ielika prjaņiku kūku. Tā ir garšīga un nav jācepj.
Gandrīz ideālajā randiņā vienreiz piedalījās interesanta meitene - Zīle, viņa gatavoja to kūku un es pēctam pamēģināju.
Kopsavilkums - prjaņikus sadrupina un izklāj formā, pāri ievārījumu, krējumu, cukuru un banānu šķēlītes - ļoti garšīgi. Pa dienu ievilksies un vakarā noteikti gardu muti varēs ēst.
21.04.2013 10:30 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Mans šīs vasaras mērķis (kulinārijā) -
http://userealbutter.com/2012/09/17/peach-upside-down-cake-recipe/
21.04.2013 10:30 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
rainha - tā kūka tāda slapja iznāk, ja?
21.04.2013 10:31 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
intar - kur un kādu karameli pērc?
21.04.2013 10:31 |
 
Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
raiha

Es pekanriekstus aizvietoju ar valriektiem un karameļu mērci ar šokolādes mērci. Nu to pašu Spilvas. Parasti RIMI stāv tuvu saldējumiem. (un ja tomē gribi karameļu, tai pašai Spilvai ir karameļu ar).
21.04.2013 10:33 |
 
Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
Un gribēju piebilst, ka tā ir īsta šokolādes kūka, nevis tumšs vai šokolādes biskvīts.
Jo tur nav miltu. Garšo perfekti!!

Aš sakrājojās pašai..
21.04.2013 10:34 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
intar ieliktā kūka izskatās supergaršīga, ņammm, tikai tas, ka cepjama :/

varbūt kāda ar ieteikt necepamu?
21.04.2013 10:36 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Laba karameļu mērce ir Pūrei

netek, ir garšīga un sanāk ļoooti ilgam laikam dažādos kulinārijas brīnumos (no Tešlas un karameles sanāk dievīgas karameļu maizītes :) )!
21.04.2013 10:41 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
skaidrs, es par šīm divām, spilves un pūres karameļu mērcēm tieši iedomājos. Tu mani arī sakārdināji intar!! izskatās ļoti garda, noteikti uztaisīšu, jau iemetu e-pastā recepti :)
čiepa, sausa viņa noteikti nav, diezgan slapja :)
21.04.2013 10:45 |
 
10 gadi
Reitings 204
Reģ: 27.01.2013
No necepamajām esmu taisījusi šo:
http://www.sususimi.blogspot.com/2012/03/sokolades-cepumu-kuka-ar-iebiezinato.html

Šaaausmīgi salda un šokolādīga. Tā kā pašai saldumi ne visai, man šķita nu tā, so-so, bet ciemiņi pa 2iem gabaliem stūķēja iekšā, kas ir apbrīnojami, jo šādu daudz nevar ieēst.
21.04.2013 11:19 |
 
Reitings 14
Reģ: 20.10.2009
Tā ieteiktā prjaņiku kūka ir lēta un garšīga, bet es tomēr pasniedzu kā saldo - trauciņos, jo tomēr ir diezgan slapji.

Precīzu recepti neatceros, jo parasti improvizēju, bet garšīgi bija:
sadrupina cepumus un sajauc ar sviestu, ko klāj kūkas pamatā . Sajauc biezpienu ar saputotu saldo krējumu, tā lai vairāk '"biezpienīgi"'. Klāj virsū.. Un pēc tam pārlej ar izkausētu šokolādi...
21.04.2013 13:21 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
uztaisīju šo kūku http://spoki.tvnet.lv/receptes/Bananu-kuka-mana-stila/579749 , redzēs kāda būs, vakarā garšošu :)
21.04.2013 16:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits